Itt van az oka annak, hogy a befektetők érdeklődése a kripto származékok iránt nő!

A Bitcoin-t először 2009-ben vezették be. Célja a pénzügyi tranzakciók gyors, olcsó és névtelen megkönnyítése volt. A Bitcoin gyorsan átváltott egy ügyleti eszközről egy befektetési eszközre, amelynek értéke folyamatosan nőtt a népszerűség növekedésével és az emberek tanulásával hogyan lehet befektetni a kriptovalutába.

A Bitcoin határidős kereskedése 2017 decemberében indult. Abban az időben, amikor a piacon hatalmas bika futott, és a Bitcoin meghaladta a 20 000 dolláros határt, mielőtt 2018-ban rohamosan visszaesett volna.

Rendkívül volatilis környezetben a származékos termékek bevezetése azt jelentette, hogy a kriptovaluta kereskedők csökkenthetik kockázatukat. Származtatott ügyletek megvásárlásával biztosították, hogy a szerződés megkötésekor megkapják a származtatott termék értékét.

A derivatívák vonzzák az intézményi kripto-befektetőket

Egyre több szervezet fektet be kriptovalutába. Ezt megerősíti egy Fidelity felmérés, amely szerint a szervezetek több mint harminc százaléka szerte a világon digitális derivatívákba vagy eszközökbe fektet be. A kriptopénzek világában A Bitcoin továbbra is király, de a vállalatok 11% -ának is van étere.

A határidős kereskedést a pénzintézetek jól értik, ezért ezek a termékek több intézményi finanszírozást vonzottak az arénába. A kriptovaluták iránti fokozott érdeklődés elkerülhetetlenül az érték növekedéséhez vezet.

Mi a származék?

A pénzügyi eszközök elterjedésével a derivatívák a legrégebbi, a kora középkorig nyúlnak vissza. A kripto származékok olyan kereskedési eszközök, amelyek segítik a befektetőket kockázatuk kezelésében és a profit maximalizálásában. A derivatívák lehetővé teszik, hogy kevesebbel többet érjen el.

A származtatott ügylet nulla összegű szerződés két fél között. Megállapodás egy eszköz jövőbeli, előre meghatározott áron történő megvásárlásáról. A kriptopiacokon ezek az eszközök bitcoin vagy altcoin határidős szerződések.

Ezek a pénzügyi eszközök lehetőséget adnak a kereskedőknek arra, hogy kitettséget szerezzenek a kriptopénzek iránt, miközben hatékonyan kezelik tőkéjüket. Ezek fedezeti eszközök, amelyek megvédik a befektetőket az áringadozásoktól.

Kockázatcsökkentő

A kriptopénzek nagyon ingadozóak és drámai módon reagálhatnak a híreseményekre. Mivel decentralizáltak, nincsenek szigorúan szabályozva, így a piacok a manipulációra reagálva mozoghatnak. A devizákkal történő kereskedés fő célja a profit maximalizálása a kockázat minimalizálásával zajló hatékony kereskedés révén. A derivatívák a kriptovaluta-kereskedelem eszköztárának fontos részét képezik, mivel segítik a befektetőket a kockázat mérséklésében, és a lehető legtöbbet hozzák ki befektetési finanszírozásukból..

A kereskedők kriptográf származékokat vásárolhatnak kriptográfia és rendszeres tőzsdéken. Kereskedők kereskedik között és tőzsdéken.

Származéktípusok

  •         Futures – szerződés egy olyan eszközért, amelyet megállapodott áron vásároltak meg, de a szállításkor később fizetnek
  •         Lehetőségek – mint egy határidős szerződés, az opció lehetővé teszi két fél számára, hogy előre megegyezzenek egy eszközárban, de a jövővel ellentétben a vevőnek vagy az eladónak joga van, de nem kötelessége megvásárolni vagy eladni az eszközt. Ez attól függ, hogy az opció vételi vagy eladási opció.
  •         Előre – A határidős ügyletek hasonlóak a határidős ügyletekhez, de rugalmasabbak és testreszabhatók.
  •         Quantos – Ezt a származékot használják az egyik kriptovaluta cseréjére a másikra. Hasonló egy határidős szerződéshez, de nincs elszámolási dátuma. A kvantumok viszonylag újak a kriptovaluta piacokon, és meglehetősen kockázatosak.
  •         Örök határidős szerződés – hasonló a határidős szerződésekhez, de folyamatosan. Ezek a szerződések mindaddig nyitva maradhatnak, amíg megengedheti magának, hogy továbbra is finanszírozza azokat. Ezen eszközök előnye a díjak csökkentése.

  • Szerződés különbségekért CFD-k – a CFD egy olyan származékos termék, amely a tőkeáttétel előnyeit nyújtja Önnek, mert csak betétet fizet. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú vagy rövid pozíciókban kereskedjen, és nem kell bélyegadót fizetnie. Vegye fel a kapcsolatot a Prime XBT céggel és kereskedjen a piacok széles körén.  

A jövőben valószínűleg növekedni fog a származékos termékekkel kereskedő platformok száma. A derivatívák elérhetősége továbbra is vonzóbbá teszi a kriptovalutát az intézményi befektetők számára. A kezdetektől fogva a származtatott ügyletek piaca tovább növekedett, és az ügyletszámban megelőzte az azonnali piacokat.

A származtatott ügyletek százmillió dollárba kerülnek, és vonzzák az intézményi befektetőket.

Azoknak az újdonságoknak, amelyek a kriptográf származékokhoz tartoznak

A származtatott ügyletek összetett eszközök, amelyekben a tapasztalatlan befektetők nehezen tudnak eligazodni. A kereskedőknek gondosan kell megválasztaniuk a kriptográf származékaik cseréjét. A származtatott ügyletek még mindig nagyrészt nem szabályozottak, és vannak gátlástalan kereskedők.

Mielőtt elkötelezi magát, győződjön meg róla, hogy megérti a jutalékokat és az elterjedéseket. A tőzsde kiválasztásakor szintén fontos szempont a korlátozott piaci megbízások elérhetősége és a stop loss. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map