Kako započeti rad s Dappsom za studente?

Kriptovaluta je virtualna ili digitalna valuta koja se koristi kao kriptografija kako bi se osigurala sigurnost prijenosa novca. Ima pojačanu sigurnosnu značajku koja otežava krivotvorenje. Zamišljen je kao kanal razmjene i koristi kriptografiju kako bi osigurao sigurnost transakcija novca putem Interneta. Također pomaže kontrolirati stvaranje novih jedinica valute. Tu su i izvrsni Dapps tečajevi na kojima možete raditi i omogućiti vam razumijevanje decentraliziranih aplikacija i drugih blockchain aplikacija.

Na mreži postoje brojne aplikacije. Od onih, postoji čak i aplikacija koja vam pomaže u domaćim zadaćama, tako da možete reći da oni rade pristao napraviti moju domaću zadaću i pomogao vam u svim dosadnim papirima! Domaća zadaća za vas više ne mora biti strašna. Možete dobiti pomoć za to da se rad sa domaćom zadaćom može obaviti u nekoliko minuta pomoću usluge eseja.

Prvo shvatite što su blok lanci:

Kriptovalute koriste kriptografske protokole. Ti se protokoli mogu definirati i kao složeni kodovi koji omogućuju šifriranje prijenosa podataka i omogućuju sigurnu razmjenu novca. Programeri ovih kodova koriste se naprednim računalnim inženjerstvom i matematičkim načelima koji im omogućuju nesalomljivost. Stoga je izazov duplicirati kriptovalute. Šifre čine korisnike kriptovaluta anonimnima, a transakcije i protok izazovnim za povratak do određenih skupina ljudi.

Te valute imaju decentraliziranu kontrolu. To znači da ih država ne kontrolira poput drugih oblika valuta koje se tradicionalno koriste. Njihovu vrijednost opskrbe kontroliraju drugi korisnici kroz njihove aktivnosti. Kodovi pružaju protokole koji reguliraju upotrebu valuta. Stoga ih ne kontroliraju središnje banke ili bilo koja druga vlast koja upravlja drugim tradicionalnim oblicima valute. Aktivnosti rudara koji imaju polugu širokog iskustva s računarskim transakcijama evidencije snage koje primaju jedinice kriptovaluta koje su nedavno stvorene, a drugi korisnici plaćaju transakcijske naknade koje su ključne za stabilnost i nesmetano funkcioniranje valute.

Važno je napomenuti da se kriptovalute koriste za razmjenu fiat valuta na posebnim tržištima. To znači da valuta ima promjenjivi tečaj s glavnim valutama u svijetu poput dolara, britanske funte i eura, između ostalog. Iako inženjeri pokušavaju osigurati sigurnost tih valuta, uvijek postoji velika vjerojatnost da će doći do nekog oblika hakiranja koji rezultira krađom digitalnih valuta.

Evo nekoliko najpopularnijih Dappsa

Ako se pitate kako Dapps funkcioniraju i zašto biste ih trebali koristiti, evo popisa najpopularnijih na tržištu:

 • Tronbet
 • 888tron
 • Steemer
 • Drugwars
 • IzrađivačDAO
 • Partiko
 • Osnovni znak pažnje
 • Steem čudovišta
 • Status
 • Actifit
 • Aplikacija Geon
 • DTube
 • KyberNetwork
 • VOL
 • Eos vitezovi

Što ćete naučiti raditi na ovom tečaju?

Decentralizirane aplikacije (Dapps) omogućuju vam istraživanje pojma da su blockchain poslužitelji temelj i korak u učenju kako upravljati blockchain poslužiteljima. Na ovom tečaju naučite kako uspostaviti peer-to-peer mrežu čvorova i kako instalirati same blockchain poslužitelje. Prije postavljanja Dapps-a na javnu mrežu, morat ćete ga testirati i na lokalnoj. Najbolji dio o učenje Dappsovog razvoja jest da ćete za tjedan dana naučiti sve što trebate znati i omogućiti vam da vježbate dovoljno za stvaranje vlastite aplikacije.

Razvoj tartufa

Za samo 4 sata shvatit ćete sve što trebate naučiti o razvoju tartufa.

Tečaj također omogućava studentima da istraže korisničko okruženje u kojem im tartufi omogućuju razvoj i testiranje tih aplikacija. Neke od glavnih naredbi koje ćete istražiti uključuju: razvoj, kompajliranje, pokretanje, migraciju i testiranje. To će se naučiti s bilo kojim parametrima i s tartufom ispred njih. U ovom modulu također ilustriramo što treba razviti i testirati kompletni Dapps.

Poboljšanja dizajna

Za dovršetak ovog modula trebat će vam samo 2 sata. Također ćete naučiti neke od najboljih praksi koje uključuju i male ugovore koje će poboljšati Dapps i koji će značajno poboljšati vaše osnovne Dapp dizajne.

Modeli primjene

Ovaj će vam trebati samo oko 5 sati. Za ovaj modul saznajte više o prijedlozima za poboljšanje Ethereuma i ERC procesima koji su neophodni za osiguravanje ažuriranja Ethereum blockchaina. Ovdje također istražujete standardni ERC 20 za sve tokene Dapps i ERC721 za nezamjenjive tokene.

Bolje razumijevanje privatnih ključeva

Trebat će vam više vremena za razumijevanje. Svaki imatelj kriptovalute obično ima privatni ključ. Ovaj se ključ koristi za njihovu identifikaciju i omogućavanje razmjene jedinica. Korisnici mogu izrađivati ​​svoje privatne ključeve koji su cjeloviti formatirani brojevi koji imaju između 1 i 78 znamenki. Generator slučajnih brojeva je sustav koji također može stvoriti ključ za svakoga tko to želi. Jednom kada netko dobije ključ, smiju trošiti i dobiti kriptovalute. Bez ovog ključa vlasnici neće moći pretvoriti svoje kriptovalute, pa bi njihovo imanje bilo bezvrijedno dok ne dobiju ključ.

Zaključak

Njihovi izvorni kodovi dizajnirani su tako da se kriptovaluta automatski prevede u količinu rudarske snage koja se koristi za stvaranje novih blockchain kopija. Kako se rudarska snaga povećava, stvaranje kripto valute postaje sve teže, a lakoća stvaranja rudarske snage se smanjuje. Cilj je obično stvoriti interval između stvaranja blokovskih lanaca na stabilnoj razini koja je unaprijed određena. Zbog toga je učenje Dapps aplikacija tako presudno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map