Kriptopénzügynökök, akikben megbízhatsz

Ha először szeretne kriptovaluta eszközökbe fektetni, akkor ennek legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja egy kriptovaluta-közvetítő. Egy kriptovaluta-közvetítő megkönnyíti a kriptopénz-vásárlás folyamatát azáltal, hogy biztonságos, megbízható helyet biztosít erre.

A piacon sok közül lehet választani, de nagy különbség van az általuk kínált biztonsági szintek és a felhasználóknak odaítélt kereskedési lehetőségek tekintetében. Ezen az oldalon a kriptovaluta üzletág legbiztonságosabb brókereit fogjuk megvitatni, így Ön tudja, melyiket használja.

Miért fontos a biztonság, ha brókerekről van szó??

A bankhoz hasonlóan mindig a lehető legbiztonságosabb bitcoin brókert kell keresnie. Ugyanis a bankkal megegyező módon a kriptovaluta-ügynökök olyan eszközöket keresnek, amelyek száz vagy akár ezer értékben is értékelhetők. Mint ilyen, az utolsó dolog, amit meg kell tapasztalnia, az az, hogy egy napon bejelentkezik a kriptovaluta brókeréhez, hogy megtudja, hogy az összes eszközét ellopták.

Sajnos erre csak az elmúlt 12 hónapban több példa is volt. Bizonyos esetekben az eszközöket kicserélték. Másokban kereskedőik jelentős összegeket vesztettek. Még a legbiztonságosabb brókereknél is ez megtörténhet, de ennek valószínűsége sokkal inkább csökken. A legjobb tanács, amelyet neked adhatunk, egy kriptovaluta pénztárca használata, mivel ezek biztonság szempontjából sokkal teljesebbek. Az egyik legbiztonságosabb bitcoin bróker megtalálása azonban legalább jó kezdet.

Az első 5 biztonságos kriptovaluta-közvetítő

Ezért kérdés, hogy melyek a legbiztonságosabb kriptovaluta-közvetítők? Nos, ebben a szakaszban összeállítottunk egy listát azokról, amelyek úgy érezzük, hogy a legjobb biztonsági intézkedéseket és eredményeket mutatják be az üzletben.

eToro

Az eToro valószínűleg a legismertebb márka a kriptovaluta-közvetítő üzletágban. Eredetileg a bitcoin CFD-k, a platform rengeteget kibővítette működését, és ennek számos módját kínálja kereskedelem kriptovaluta eszközökkel.

Elolvashatja a kimerítőt eToro áttekintés itt a Cryptimi-n.

Ennek oka egyrészt a szigorú biztonsági intézkedések révén, amelyek a kereskedők kipróbált és megbízható platformjává váltak. A tűzfalak és az adattitkosítás az egyik módja annak, hogy ezt végezzék, míg a kéttényezős hitelesítés („2FA”) öv- és zárójeles biztonságot nyújt a fiókoknál. Ezenkívül felső szintű pénzügyi hatóságok szabályozzák őket, és jó hírű név a vállalkozásban.

IQ választási lehetőség

Az IQ Option többszörösen díjazott kriptovaluta-alkusz, és a piac egyik legbiztonságosabb brókerének számít. Amellett, hogy szigorú KYC eljárást írnak elő a fedélzeten, és lehetővé teszik, hogy a számládat olyan privátra váltsd, amennyit csak akarsz, rendszeresen útmutatást adnak a kereskedőknek mindenféle dologról – beleértve a biztonságot is. Ők kétfaktoros hitelesítést is kínálnak a többi fiókbiztonsági beállítás mellett, amelyek biztosítják, hogy személyes adatai és eszközei soha ne sérüljenek. 40 000 000 regisztrált felhasználó tanúsíthatja megbízhatóságát, amelyet a CySEC (Ciprusi Értékpapír és Tőzsde Bizottság) és az FSA (Seychelle-szigeteki Pénzügyi Szolgáltatások Hatósága) garantál, akik szabályozzák és engedélyezik őket.

Plus500

Ez az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező vállalkozás 2000 pénzügyi eszköz közül választhat a kereskedőknek. Ezek olyan cégek, akikre szakosodott bitcoin CFD-k és ezt megengedték nekik a Brit Pénzügyi Szabályozó (FCA) által kiadott engedélynek köszönhetően. Minden pénzügyi adatot nyilvánosságra hoznak, és a Londoni Értéktőzsdén nyilvános részvénytársaságként működnek. Mint ilyen, minden, ami a színfalak mögött történik a platformjukon, nyilvános tudás, így biztos lehet benne, hogy semmi nem történik.

A Pénzügyi Magatartási Hatóság ügyfélpénzre vonatkozó szabályainak megfelelően az összes felhasználó pénzeszközeit a cégektől elkülönítve tárolják, így az Ön alapjai mindig védettek, függetlenül attól, hogy mi történik magával a brókerrel. Ennek köszönhetően elérték a felhasználók egyik legmagasabb besorolását mind a Google Playen, mind az Apple App Store-ban.

XTB

Az XTB négy licencet kínál, az FCA (Egyesült Királyság), a CySec (Ciprus), a KNF (Lengyelország), az IFSC (Belize), és irodái vannak szerte a világon. Ez az első garanciájuk a biztonságra, mivel jól figyelik őket, és van egy fizikai entitásuk, akihez visszaszoríthatják őket. Biztonságos SSL-kapcsolatot is igénybe vesznek, és Mads Mikkelson hírességeket is támogat a márka hitelességének további növelése érdekében..

Coinmama

A Coinmama az egyik legrégebbi kriptovaluta-bróker az üzleti életben, és az a tény, hogy kitartottak az idő próbáján, az első mutató arra, hogy megbízhatóak, mert már több ezer felhasználó próbálta ki és bízott meg bennük. Bár gyorsított ellenőrzést kínálnak, amelynek végrehajtása percekig tart, ez biztosítja a csalás elleni védelmet és biztonságban tartja fiókját. A legmagasabb szintű biztonsági és adatvédelmi normákat ígérik, és pontosan ezt kapja tőlük.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map