Négy tudnivaló a Bitcoin biztonságos megvásárlásáról

Ha a kriptovaluta ekkora felújítást eredményez, akkor fontos, hogy bárki, aki bele akar merülni, teljes mértékben megértse működését. Végül is, mint bármi másban, amely gyors népszerűségre tett szert, lesznek emberek, akik megpróbálnak visszaélni és kihasználni a rendszert, különösen azzal, hogy zsákmányolják azokat, akik esetleg nem ismerik túlságosan a kriptopénz működését. Senki sem akarja, hogy ez megtörténjen önmagukkal, ami még fontosabbá teszi, hogy szilárdan megértsék, mi történik, mielőtt ezt megtennék. Például a bitcoin használatának megkezdéséhez érdemes többet megtudni a bitcoin biztonságos vásárlásának legjobb módjairól. Ez megnyitja az átjárót arra, hogy ki tudja használni a kriptovalutát, és ez az egyik legfontosabb első lépés, amelyet meg kell tennie. 

  1. Mindig dolgozzon megbízható platformokkal

Ennek általában magától értetődő, de ahhoz, hogy a lehető legbiztonságosabb maradjon a bitcoin használatakor, fontos, hogy mindig a használt platformokon végezzen kutatást. Több, mint néhány különböző webhely létezik, ahol lehet bitcoint vásárolni, de a folyamat során értékes információkat veszíthet, mert a weboldalt információ lopására hozták létre, ahelyett, hogy tranzakció lenne a bitcoin számára. Az egyik legjobb módszer, amellyel megpróbálhatja megbizonyosodni arról, hogy egy platform biztonságos-e, az a megfontolás, hogy megnézi a véleményeket. Mivel olyan sok ember van odakint, akik erőfeszítéseket tesznek a kriptopénzekbe való bejutásra, lesznek olyan emberek, akik ugyanazokat a kérdéseket teszik fel arról, hogy egyes platformok mennyire biztonságosak. Ha elegendő időt és energiát fordítunk a projektre, akkor gyorsan megtalálhatunk egy maroknyi megbízható platformot, ahonnan bitcoinokat vásárolhatunk, anélkül, hogy másodszor is gondolkodnunk kellene a biztonságán.. 

  1. Védje a digitális pénztárca kulcsát

A kriptovaluta ötletének másik alapkoncepciója, hogy a pénzt mind egy online pénztárcában tárolják. Maga a pénznem teljesen digitális, ami azt jelenti, hogy nem lesz olyan hely, ahol az ember érmékért készpénzt válthatna ki, bár vannak speciális bitcoin-bankautomaták. Hideg, kemény készpénz helyett a bitcoinokat mind egy digitális pénztárcában tárolják. Ehhez a „pénztárcához” két kulcs tartozik. Egyedülállóak abban a pénztárcában, amelyhez járnak, ezért fontos, hogy ezeket a kulcsokat bármi módon megvédjék és megjegyezzék.

A két kulcs egy magán- és egy nyilvános kulcs lesz. A nyilvános kulcs összehasonlítható a közösségi média platformok felhasználói fiókjának nevével. Arra szolgál, hogy pénzt helyezzen el és vegyen fel a digitális pénztárcából. A privát kulcs viszont egyenértékű lehet a jelszóval, nem pedig felhasználónévvel. Szükséges a pénztárcában lévő bitcoin vásárlásához, eladásához és kereskedelméhez. Alapvető fontosságú, hogy ezt a digitális pénztárca kulcsot titkosítással vagy hűtőtárolási módszerrel védjék. 

  1. Kutatás Bitcoin cserék

Amikor az ember elmegy bitcoin vásárlás, online piactéreken keresztül történik, amelyek „tőzsdék” néven ismertek. Különös módon az ilyen típusú piactérek hasonlóan hasonlíthatók össze a kereskedők által a részvények vásárlásakor használt platformokkal. Úgy működnek, hogy amint az ember csatlakozik a piachoz, az illető a hagyományos pénznemét átváltja bitcoinra. Lehet, hogy egyesek úgy vélik, hogy a digitális pénztárca és a bitcoin-csere ugyanaz, de egészen más. A tőzsde, leegyszerűsítve, a devizapiac egy másik változata. A pénztárca viszont egy olyan hely, ahol az ember tárolja a bitcoinját, mielőtt átutalná, vagy később több pénzre cserélné.. 

Mindezek ellenére van néhány különféle csereplatform, amelyekkel együtt lehet dolgozni, amikor belépünk a bitcoin használatának világába. Ahogyan azt is fontos lesz kutatni, hogy milyen platformokra lehet támaszkodni a bitcoin kezelésében, ugyanolyan fontos lesz megbizonyosodni arról, hogy az ember ugyanannyi kutatást végez, melyik bitcoin-csere lesz a céljai szempontjából a leghasznosabb. Elegendő kutatással biztos lehet benne, hogy helyesen dönt, és a bitcoinból profitál. 

  1. Csatlakoztassa a fiókokat szükség szerint

Végül, de nem utolsósorban kulcsfontosságú lesz, hogy ne felejtsük el összekapcsolni a digitális pénztárca számlát a saját bankszámlájával. Ha a pénztárca és a bankszámla összekapcsolása nem életképes lehetőség, akkor általában megúszhatja a betéti vagy hitelkártya és a pénztárca összekapcsolását. Ez lehetővé teszi a bitcoin átadása pénzre, amelyet be lehet tenni a bankba, és hivatalosan profitot szerezhet a bitcoinból. Ez lesz az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a bitcoin nyereséget készpénzre fordítsa, amely sokkal könnyebben felhasználható, mint a bitcoin, mint valuta az online áruházakon kívül. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map