Ponovno učitajte subote sa Stefanom – Tjedni pregled kripto kockanja (42. tjedan)

Pozdrav opet Bitcoin entuzijasti. Postoji nešto važno što biste trebali znati. Tjedan iza nas bio je nešto poput znanstveno-fantastičnog filma. A to je sve nevjerojatnije. Pročitajte o postanku tržišta internetskih igara na sreću i viziji njega koji dolazi. Napokon, pronađite više o neobičnoj sudbini Malezije koja postaje džungla cyber kriminala.

I niti jedan uvod nije pretjerano. Da vidimo priču pri ruci.

Osnivač BlockDraw kaže da je Kina savršeno igralište za kripto kockanje

Darin Oliver, osnivač BlockDrawa i stručnjak za kriptovalute, smatra da je Kina spremna za kripto kockanje. S poslovnog stajališta, Kina je veliko potencijalno tržište. Oliver objašnjava da se isto odnosi i na druga ogromna tržišta poput Rusije i Ukrajine. Međutim, čak i kombiniranih 35 milijuna korisnika zajedno ne mogu se podudarati s potencijalnih 120 milijuna kineskih korisnika! Povrh toga, najveća kripto tržišta su Istočna Europa i Azija. To čini Kinu budućom moćnicom Rusije kripto kockanje.

EOS novi rekord s više od 51.000 dnevnih korisnika

9. listopada kriptoanalitičar Kevin Rook oglasio se na Twitteru, pozivajući se na DappRadar. EOS mreža s preko doseže novu razinu 51.000 korisnika u jednom danu. Dapps su decentralizirani programi na korporativnoj mreži. U mreži je samo pozadinski kôd, što omogućava Dappsu da bude bilo koja aplikacija. Ovaj put Dapps se uglavnom koristi za kockanje. Tri najbolja Dapps BetDice, Se7ens i EOS.Win. Zaista, veličanstven dan za svijet kockanja na mreži.

Ponovno učitajte subote sa Stefanom - Tjedni pregled kripto kockanja (42. tjedan)

Malezija i “Chiba City Blues”

Svijet znanstvene fantastike okovan nadrealnim otvaranjem slavnog romana Willaima Gibsona. “Chiba City Blues” prvo je poglavlje njegovog legendarnog romana “Neuromancer”. A u posljednje vrijeme kriminalna ekosfera Malezije šokantno podsjeća na sadržaj djela. Notorni šef trijade podupire novčić “HB”. I to je nešto što biste trebali znati. Kripto vijesti obično se bave investitorima i novim događajima vezanim uz kripto i kockanje. To je nešto sasvim drugo.

Kraj Ethereuma kakav poznajemo

Fantastična analiza onoga što se trenutno događa Ethereumu i Dappsu, budući da je njihova glavna upotreba za kockanje na mreži. Posljednjih nekoliko mjeseci cijena Ethereuma je u stalnom klizištu. Tijekom 2018. cijena je pala s 1000 na 200 dolara. Nagađa se da je glavni razlog pada pad EOS blockchaina. Ipak, glavna konkurentska prednost Ethereuma leži u mogućnosti stvaranja Dapps-a. Međutim, EOS to može i mnogo više. Daljnji pad Ethereuma ovisi o tome može li se poboljšati nakon ažuriranja Capser-a.

GG Svjetska lutrija nudi regulirane blockchain lutrije

Staromodno tržište kockanja spremno je za potpuni preobražaj. Dana 2. studenog, GG Svijet najavili da su spremni implementirati blockchain tehnologiju u svoj sustav. Ovaj sezonski tim veterana zauzeo je obrnuti ICO pristup. Model je toliko zanimljiv za investitore jer im omogućuje pristup na više načina za umnožavanje ulaganja. Također, GGC token bit će izdan kao dio prodaje tokena, pružajući posebne pogodnosti vlasnicima tokena.

Kriptovalute postaju ogromne za web mjesta za kockanje

Usvajanje Bitcoina potreslo je svijet, a posebno je to učinilo na nekoliko nišnih tržišta. Sigurno je učinilo čuda za web stranice za kockanje na mreži. Priroda Cryptoa kao decentraliziranog oblika trgovanja dala je kladiteljima višestruke prednosti. Dao im je anonimnost i način plaćanja uz redovne bankarske kanale. Također, druga glavna korist je u nižim naknadama za kripto transakcije od ostalih bankarskih metoda. I divovi u industriji poput WPN-a stekli su velike koristi od uključivanja kripto. Sveukupno, članak daje sliku internetskog kockanja.  


Ponovno učitajte subote sa Stefanom - Tjedni pregled kripto kockanja (42. tjedan)

World Poker Tour se udružio s kanadskim kripto startupom

World Poker Tour službeno najavljuje novo partnerstvo, obećavajući da će premostiti jaz između kockanje i blockchain tehnologija. WPT-ov novi partner je FansUnite sa sjedištem u Vancouveru, koji upravlja sportskom knjižicom na Ethereum-u. U prvoj seriji financiranja, FansUnite je dobio 3,43 milijuna dolara, ali i izloženost globalnoj publici. Iznad svega, na WPT strani stvari, on ulazi u hrabri novi svijet kripto kockanja. Učinak ovog odnosa bit će očit u godinama koje dolaze. To je prava definicija poteza moći.

Tržište online kockanja premašit će 94,4 milijarde dolara do 2024

Pregled ovog tjedna završava zastrašujućom studijom koja nam pokazuje što nas očekuje. Tržište kockanja na mreži treba nadmašiti 94,4 milijarde američkih dolara do 2024. godine. Studija detaljno objašnjava kako je priroda kriptovaluta promijenila okruženje internetskog kockanja. Niže bankarske cijene i anonimnost samo su glavna poboljšanja koja su potresla svijet kockanja na mreži. Stoga, trendovi, tržišta, predviđanja i izazovi koji se mogu pojaviti u svijetu Bitcoina treba slijediti cijelo vrijeme.

I to je to za ovotjedni pregled. Jednostavno je bilo nevjerojatno. Uključite se sljedeći tjedan da biste saznali više o novom i evolucijskom svijetu kriptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map