Ponovno učitajte subote sa Stefanom – Tjedni pregled kripto kockanja (46. tjedan)

Ponovno je subota, pa je vrijeme za još jedan tjedni pregled kriptografije. I još jednom, postoji taj, beskrajni razvoj kada je svijet kriptovaluta u pitanju. Pročitajte o tome što se događa s klađenjem na Bitcoin, kriptoanalizom i mnogo više.

Ali dosta s uvodima. Počnimo s ovim tjednim pregledom.

Rastuća popularnost Bitcoina izaziva zabrinutost zbog namještanja utakmica

S početkom sezone konjskih utrka 2019., igrači iz Australije uključuju se u klađenje na kriptovalute, unatoč tome što je to ilegalno. Web stranica za klađenje na kriptovalute 1xBit stekla je veliku popularnost nadolazećim premijernim trkačkim događajem, Melbourne Cup. Stranice za klađenje na kriptovalute obično se nalaze u zemljama trećeg svijeta, izbjegavajući zakon. I to je ono što je pokrenulo zabrinutost oko namještanja utakmica, budući da kasina sa sjedištem na blockchainu imaju gotovo neprohodne bankarske operacije. Ali, vlasti vjeruju da je anonimnost kripto klađenja je ono što ga uopće čini toliko popularnim.  

Augur bilježi 2 milijuna dolara oklada na američkim srednjoročnim tržištima

Augur, decentralizirana platforma za predviđanje temeljena na blockchainu, zabilježila je u izbornim večerima preko 2 milijuna dolara oklada. Opklade na ishod tijekom američkih privremenih izbora na kraju su premašile granicu od 2 milijuna dolara. I to je bilo 60% svih oklada sklopljenih na Betfair. Ovaj je dApp stekao popularnost, kao najsloženiji platforma na blockchainu. Kad se prvi put pojavio, Augur je privukao razne investitore, analitičare i trgovce. To je značajna oznaka, a uprava Augur vjeruje da je to samo znak stvari koje dolaze.      

Ponovno učitajte subote sa Stefanom - Tjedni pregled kripto kockanja (46. tjedan)

Mike Novogratz predviđa novi rekord u 2019. godini

Ova je godina bila godina velikih korekcija i propisa na kripto tržištu. Bitcoin je pao u cijeni sa zapanjujućih 20.000 USD za 70%, stvarajući novu bazu od 6000 USD. Ali, ovo nije spriječilo ljubitelje Bitcoina da predvide još jedan eksplozivan rast cijene Bitcoina. Svakako, bilo je puno lažnih predviđanja cijena Bitcoina tijekom cijele godine. Međutim, Mike Novogratz, poznati investitor u Bitcoin, predviđa da će tijekom 2019. doći do rekordnog porasta. Kaže da će strah od propuštanja pokrenuti cijena kripto, ali također tvrdi da cijena neće prijeći 10.000 USD tijekom kraja godine.

Jeff Wernick razgovara o budućnosti novca i bitcoina

Jeff Wernick, čovjek etaže ulagačke karijere i rani ulagač u Airbnb i Uber intervjuirao je Block Telegraph. I kakav je to intervju. Pročitajte o povijesti valute, Federalnoj rezervi, predviđanju Bitcoina i kraju fiat valute. Financijski krugovi dišu nagađanja, ali Wernick je siguran u to kakva je budućnost novca. Čitav intervju zanimljivo je čitati i ima puno zanimljivih i donekle kontroverznih mišljenja. Ipak, kripto je budućnost novca.

Tron nadmašuje Bitcoin prelazeći milijun transakcija dnevno

Justin Sun, izvršni direktor tvrtke Tron, najavio je da je 4. studenog Tron blockchain platforma dosegla Milijun transakcija u jednom danu. Sve je izašlo na vidjelo kada je Misha Lederman na Twitteru ukazao na snažne aktivnosti 3. studenog. U tom je trenutku obim transakcija Tron premašio drugu kriptovalutu. Međutim, čak i s ovom prekretnicom, obujam trgovanja Tron tokenom se nije promijenio. Vrhunac odaje priznanje širokoj upotrebi Tron DAppsa. I, prema Tron DApp Houseu, većina decentraliziranih aplikacija korištenih tog dana korištene su za kockanje.

Lažni EOS novčanik može vam ukrasti privatne ključeve

Organizacija EOS Rio upozorava da su prevaranti stvorili lažni jednostavni IESOS novčanik i postavili ga na Googleovu trgovinu Play. Glavna mu je namjera ukrasti privatne ključeve. I dok je Trgovina Play uklonila aplikaciju, organizacija RIO izdala je upozorenje da temeljito provjeri aplikaciju i programera aplikacije. Povremeno se pojave takve lažne aplikacije novčanika. Organizacija Rio navodi da postoje razne druge aplikacije koje mogu ukrasti privatne podatke i kriptovalute. Nedavno je bio slučaj s aplikacijom pretvarača. Pročitajte o tome ovdje.  

Ponovno učitajte subote sa Stefanom - Tjedni pregled kripto kockanja (46. tjedan)

Novi Blockchain grad u Nevadi

Jeffrey Berns, izvršni direktor tvrtke Blockchain LLC, milijunaš u kriptovalutama i odvjetnik za zaštitu nedavno je kupio 67.000 hektara u sjevernoj Nevadi. Najavio je da planira izgraditi “Sandbox”, grad koji pokreće blockchain tehnologija. “Sandbox City” je demokracija koju vodi blockchain sustav. Područje je u blizini ostalih tehnoloških divova poput Applea, Googlea i Tesle. Iako je to ambiciozan projekt, bit će polazište za grad budućnosti.  

EOS dobiva svoj prvi stabilni novac

Blockchain startup iz New Yorka Carbon-12 Labs objavio je da je CUSD dostupan na EOS platformi. Laboratoriji Carbon-12 razvili su stabilni novčić CarbonUSD ili CUSD. Izvorno su ga osnovali Samuel Trautwein, Connor Linn, Gavin Mai i Miles Albert 12. rujna 2018. To je kriptovaluta stabilna u cijeni, u potpunosti osigurana američkim dolarima 1: 1. Pobliže pogledajte Kriptovaluta CarbonUSD.

I to je to za ovaj tjedni pregled. Pratite nas za sljedeći tjedan kada ćemo prolaziti kroz vijesti iz fantastičnog kripto svijeta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map