Stvari koje biste trebali znati prije trgovanja na Binanceu

Binance razmjena generira glavne vijesti gotovo svakog tjedna. Nedavno je Binance pokrenuo vlastitu decentraliziranu burzu u Mainnetu prije roka. Trgovina na novoj platformi trebala bi započeti u sljedećih nekoliko dana. Njihov DEX ima solidnu priliku slijediti vodstvo svoje matične tvrtke Binance i postati lider u svojoj domeni. Njihov glavni proizvod je najveća kripto razmjena u smislu svakodnevnih korisnika i prilagođena količina na Coinmarketcapu. U današnjem ćemo članku revidirati što je relativno mladu burzu učinilo glavnom figurom na kriptomarketu.

Uvod u Binance

Platforma Binance postala je dostupna korisnicima u rujnu 2017. U početku je sjedište tvrtke bilo u Kini, ali je od tada premjestilo glavni ured na Tajvanu i otvorilo urede širom svijeta. Binance je bila prva burza koja je lansirala vlastitu kriptovalutu BinanceCoin (BNB), s tržišnom kapitalizacijom koja je premašila 3 milijarde dolara u trenutku pisanja ovog članka.

Kako započeti trgovanje?

Nije potreban KYC postupak za započinjanje trgovanja na Binanceu. Trebate samo navesti e-poštu, odabrati sigurnu lozinku i sve ste spremni. Binance ima prijateljsko sučelje i širok paket alata. I povremeni trgovci i profesionalci uživat će u trgovanju na Binanceu i neće im nedostajati tehnički alati za analizu.

Razmjena nudi više od 400 kriptovaluta za trgovanje. Trgovac također može biti ugodno iznenađen širokim rasponom valuta BTC, ETH, USDT, TUSD, USDC, BNB i PAX kao valutnim kvotama. BTC i ETH trguju se u skladu s 150 i 140 valuta u skladu s tim. Dakle, većina kovanica koje sigurno držite bit će dostupne za trgovanje na Binanceu.

Naknade za trgovanje

Jedna od brojnih stvari koje privlače trgovce u Binance su niske naknade. Redovna naknada za trgovanje iznosi 0,1%. Možete čak dobiti popust od 25% na njega ako koristite BNB kovanicu za plaćanje provizije. Za velike količine provizija se može spustiti do 0,015% za proizvođače i 0,03% za poduzetnike. Savjet: Ako imate neke novčiće s ukupnim saldom nižim od minimalnog iznosa trgovine Binance, možete ih pretvoriti u BNB i upotrijebiti za plaćanje provizije za vaše buduće transakcije. Čak i 10 centi vrijednih altcoina s kojima se ne može trgovati redovnim narudžbama donijet će vrijednost.

Naknade za polog i povlačenje

Binance exchange ne naplaćuje nikakve naknade za depozite. Štoviše, nedavno su dodali proširene mogućnosti depozita dodavanjem depozita na kreditnim karticama putem Simplexa.

Naknade za povlačenje su različite za sve kriptovalute. Posavjetujte se s zamjenom za najnoviji podaci. Naknada za povlačenje bitcoina iznosi 0,0005 BTC, a za Ethereum naknada iznosi 0,01 ETH u trenutku pisanja. Iznos koji možete svakodnevno podizati ovisi o razini provjere vašeg Binance računa. Možete povećati ograničenje povlačenja pružajući im tražene osobne podatke.

Dodatni alati za Binance

Jednom kada se osjećate ugodno s platformom, možete početi istraživati ​​mogućnosti koje s jedne strane mogu pojednostaviti, a s druge strane učiniti vaše trgovanje učinkovitijim. Imaju otvoren API pristup koji su mnoge tvrtke uspješno koristile u razvoju novih trgovačkih usluga.

Jedan od takvih alata koji može značajno poboljšati vaše trgovačko iskustvo su automatizirani trgovački botovi, koji naručuju prema vašoj strategiji 24/7. Na primjer, provjerite uslugu besplatnog trgovačkog bota od TradeSanta. Omogućuju vam odabir između dostupnih strategija i postavljanje neograničene količine botova za onoliko parova koji želite. Botovi vam pomažu i u automatizaciji rutine i pobrinut će se za vaše trgovanje čak i kad ste daleko od monitora. Jednom kada postavite bota, nikada nećete propustiti trgovinu.


Druga platforma za automatizirano trgovanje botovima je Tralitet. Trality je platforma za svakoga tko želi profitirati od algoritamskog kripto trgovanja. Oni nude neke zaista jedinstvene alate za trgovce za stvaranje, backtest i trgovanje kripto botovima:

Trality Rule Builder je grafičko korisničko sučelje koje vam omogućuje da izgradite logiku svog trgovačkog bota jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem pokazatelja i strategija. Ovo je nevjerojatan alat za one koji ne znaju kodirati, ali i dalje žele stvoriti trgovačkog bota koji dobro posluje i generira dosljednu dobit.

Trality Code Editor prvi je na svijetu preglednik Python Bot Code Editor koji se temelji na pregledniku i nudi sve što profesionalnom trgovcu treba za stvaranje uspješnih algoritama trgovanja. Ovdje je vrlo važno napomenuti da Uređivač koda zahtijeva napredno znanje o kodiranju, tako da možda nije prikladan za sve trgovce.

Ukratko, Binance svakodnevno privlači nove posvojitelje pružajući niske naknade, razne parove kriptovaluta i glatko ukrcavanje. Pogodan je i za početnike i za profesionalne trgovce.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map