Tippek a kriptovaluta és a tőzsde befektetésének megkezdéséhez

Ha azon gondolkodik, hogy elkezd befektetni, akkor a lehetőségek elsöprőek lehetnek. Sokan úgy döntenek, hogy nem kezdenek befektetni a rengeteg lehetőség és információ miatt. Ma még vannak több a kezdő befektetők számára elérhető opciók a blockchain és a cryptocurrency bevezetésével. A tapasztalt befektetők tudják, hogy a diverzifikáció fontos, ezért a hagyományos részvényekbe és a kriptopénzekbe történő befektetés módja lehet a portfólió keverésének. Vagyonának elosztásával optimalizálja magát kisebb kockázat és nagyobb esély elérése érdekében a profit növelése érdekében. Tehát hogyan néz ki egy jól diverzifikált portfólió mind a részvények, mind a kriptovaluta esetében? Hogyan döntheti el, melyik a megfelelő az Ön számára?

Részvények diverzifikálása

Amikor diverzifikálja portfólióját, egyszerűen több helyre teszi dollárját, ami minimalizálhatja a kockázatát, szemben az összes készpénz egy helyre helyezésével. Ha a részvények egyikének ára csökken, akkor nem fogja elveszteni az összes pénzét egyszerre. Sok befektető különféle iparágakba fektet be, hogy még inkább diverzifikálja portfólióját, vagy különböző eszközosztályokba fektet be, például részvények vagy kötvények, amelyek gyakran ellentétes irányba reagálnak a piacon.

Sokan választják részvényeik diverzifikálását a növekedés, az agresszív növekedés, a növekedés és a jövedelem, valamint a nemzetközi befektetési alapok között. A pénz elosztása ezen négy különböző alaplehetőség között minimalizálja a kockázatokat bármely befektető, kezdő vagy sem.

Ha készen áll a tőzsdei befektetések megkezdésére, akkor brókerre lesz szüksége. Ezek a legjobbak a kezdők számára. Tőzsdeügynöke tapasztalt szakember, és segíthet jobb döntések meghozatalában az első befektetésekkel és azon túl. A jó bróker segít sokszínű portfólió felépítésében és a megfelelő részvényválasztásban a megfelelő időben, valamint hozzáférést biztosít olyan részvényopciókhoz, amelyekhez Ön nem feltétlenül fér hozzá, például a külföldi részvényekhez.

A kriptovaluta diverzifikációja

Ezek a hagyományos diverzifikációs módszerek hasonlóak a kriptovalutához. A részvényekhez hasonlóan a kriptovaluta is a kereslettől és a kereslettől függ, de általában sokkal ingatagabb a hagyományos részvényekkel szemben, főleg a kriptovaluta-piacok decentralizált jellege miatt. A „hype” és a hírek is befolyásolhatják az adott kriptovaluta értékét. Sok kezdő azonban nem biztos abban, hogy mit kezdjen, amikor befektet a kriptovalutába. Gyakran hiányzik a megértés a blokklánc és a kriptovaluta vonatkozásában, vagy a különböző érmeopciók elsöprőek az új befektetők számára. Mivel nincsenek közvetítők a kriptovalutára, a kutatás nagy részét maga végzi.

A kriptopénzbe történő befektetés egyszerűen azt jelenti, hogy magába a projektbe fektet be. A kriptovaluta diverzifikálása ugyanolyan fontos, mint a hagyományos tőzsde számára. Általában a kriptovalutának három kategóriája van. A hagyományos kriptovaluták alapvető digitális pénznemek, amelyeket az egyének vagy a vállalkozások biztonságos tranzakciókhoz használnak az megváltoztathatatlan nyilvántartás, más néven blokklánc felhasználásával. A Bitcoin egy hagyományos kriptovaluta, amelyet a legtöbb ismer. Egy másik hagyományos lehetőség az adatvédelmi érmék. Az adatvédelmi érmék sokkal anonimabbak, mint a többi kriptovaluta.

A második kategória a platformok. Más néven „zsírprotokollok”, ezeket blockchain infrastruktúra létrehozására használják, ahol olyan dolgok épülnek fel, mint az intelligens szerződések. Néhány példa erre a kategóriára: Neo vagy Cardano. A harmadik kategória a használati tokenek. A segédprogram-tokenek olyan projektek, amelyeket egy adott iparág szem előtt tartásával építenek fel, például a népszerű VeChain az ellátási lánc menedzselésére.

Sok befektető úgy dönt, hogy diverzifikálja kriptovalutáját e három kategória és különböző iparágak között. A kriptovaluta-opciók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a jelenleg forgalomban lévő érmék számát és a valaha létező érmék teljes készletét. Hagyományos bróker nélkül meg kell vizsgálnia, hogy melyik lehetőség a legjobb az Ön számára.

Sok különbség van a hagyományos részvény és a kriptovaluta között, de a kettő között a fő különbség a profit és a kockázat között van. A kriptopénz sokkal magasabb kockázatnak számít, de nagyobb esélyt biztosít a gyors profit elérésére. A készletek általában biztonságosabbak, mint a kriptovaluta, de kisebb a hozamuk. Kezdő befektetőként fontolja meg befektetési céljait, és keresse meg a legjobb piacot és lehetőségeket, amelyek megfelelnek személyiségének és pénzügyi igényeinek. Remélhetőleg sokféle diverzifikációval és egy kis szerencsével megkezdheti a nagy hozamot a hagyományos részvényekkel vagy a kriptovalutával.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map