Töltse újra a szombatokat Stefannal – Heti Crypto Gambling Roundup (52. hét)

Elképesztő hét volt ez a kriptográfia világában. Az egész éves medve piacon kívül 2018 az innováció és a blokklánc-technológia hatalmas átvételének éve volt. És az év lezárása ennek a heti összegzésnek a formájában következik!

Választ ad a kriptovilág legfontosabb kérdéseire. Kezdjük a heti összesítést!

A Bakkt és a Bitcoin határidős tőzsdék indítása ismét késik

Az ütemezett A Bakkt Exchange bevezetése 2018. december 24-én volt. Újra késik 2019. január 24-ig. Jelenleg a becslések szerint a Bakkt február elején indul. Korábban Bakkt kivételt kért a Bitcoin őrizetében. De a jelenlegi szabályozás szerint az ügyfél pénzeszközeinek egy banknak, bizományosi kereskedőnek vagy egy vagyonkezelő cégnek kell lennie. Bakkt indítása arra várja, hogy a CFTC biztosai megszavazzák a javaslatot, amint az nyilvános véleményezésre kerül. Sikere esetén a Bakkt fizikailag letelepedett Bitcoin Futures-t kínál. A Bakkt tőzsdéje a New York-i tőzsde tulajdonosa és ellenőrzése lesz.

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (52. hét)

Útmutató a Bitcoin Spread fogadásokhoz

A spread fogadás egyfajta származékos befektetési stratégia, ami azt jelenti, hogy nem a tét alapjául szolgáló eszköz a tulajdonosa. A befektető feltételezi, hogy egy eszköz ára csökken vagy emelkedni fog-e. Az elterjedt fogadásban két árajánlat van, a kért ár és az ajánlati ár. A kikiáltási ár: az az ár, amellyel a befektető kriptot vásárol, és az az az ár, amelyre a befektető eladja a kriptot. A „spread” kifejezés a vételi és eladási árak közötti különbségre utal. Itt mindent megtalál, amit tudnia kell a spread fogadási befektetési stratégiákról.

Cryptojacking

A kriptázás gyakorlat ahol a hackerek rosszindulatú kriptovaluta-bányász szoftvereket futtatnak a felhasználó számítógépének hátterében. A szoftver a felhasználó engedélye vagy tudása nélkül fut. Ez egy előnyben részesített hackelési módszer, amely több nyereséget hoz, mint a ransomware. A támadások többsége Monero számára fog enyém lenni. A Monero a legjobb választás a hackerek számára, mivel senki sem tudja nyomon követni Monero forrását, összegét vagy célját, amikor a nyilvános főkönyvről van szó. A kriptázás a pénzügyi bűncselekmények új formája, mivel a bűnöző nem lop, hanem pénzt teremt. Kétféle formája van, mint rosszindulatú program és meghajtó webes támadás. Az üzleti életnek a kiberbiztonságra vonatkozóan réteges megközelítést kell alkalmaznia, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüljék a kriptojátékot.

Az EOS kriptográfiai visszapattanást vált ki a napi DApps felhasználók duplájával, mint az Ethereumon

Az EOS mára a negyedik legnagyobb kriptovaluta a piaci korlát által. 2,52 dolláros árat ért el, 24 óra alatt 29,21% -ot ért el. A napi DApp-felhasználók száma jelenleg meghaladja a 21,4 ezret. Ez majdnem a duplája az Ethereum napi DApp-felhasználóinak, ami 11,7 ezer áll a Dapps állam adatai szerint. Jelenleg a legjobb EOS DApps a BingoBet – Roulette & Dice, EOS Knights, Endless Dice, BetDice, PRA Candy Box. Ez egyfajta lezárás az egész Ethereum – EOS háború előtt. Kérdéses, hogy Justin Sun propagandájának van-e hatása az Ethereum felhasználóira vagy sem. De a számok nem hazudnak. A Buterin Ethereum 2.0 azonban még nem kavarta fel a dolgokat.

A kriptográfiai felhasználók számára legkedvezőbb résszel rendelkező területek

Legtöbbször a titkosítással kapcsolatos hírek kereskedésről, szerencsejátékról, új alkalmazásokról vagy botrányokról szólnak. Van azonban egy olyan téma, amely fontosabb az emberek számára, akik éppen a kriptográfiai világban indulnak. És ez a téma a kriptográfia megszerzése. Talán nem tudtad, de lehet kapjon titkosítást az affiliate marketingtől. Különféle fülkék vannak, amelyek kriptóban fizetnek jutalékot. Ezek felnőtt társkereső, kiskereskedelmi üzletek, online fogyókúrás oldalak, kaszinó weboldalak és kriptográfiai webhelyek. Ne feledje, hogy ez egy jövedelmező vállalkozás a digitális üzleti tapasztalattal rendelkező emberek számára.  

Online kaszinó trendek 2019-re

Az online kaszinók örökre megváltoztatták a szerencsejáték-szakmát. Népszerűségük oka részben az, hogy remek hely az új technológiák alkalmazására. És az új technológia nagy része a jövőnek online kaszinó trendek 2019-ben. A 2019-es elkövetkező trendek azonban szinte megegyeznek a 2018-as tendenciákkal. Az egyetlen különbség e trendek online szerencsejátékban való megvalósításában mutatkozik meg. Az online szerencsejáték-trendek 2019-re az élő kaszinók, a virtuális valóság, a kriptopénz, a mobil kaszinó és az online biztonság. De bár ezek a trendek lenyűgözőek, a trendek hatékony megvalósítása teljesen más dolog.  

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (52. hét)

Craig Wright úgy gondolja, itt az ideje abbahagyni a gondolkodást cserében (kaszinóban)

Craig Wright orvos, az nChain vezető tudósa és a Bitcoin SV (BSV), beszéljen a méretezésről. Ma a Twitteren oktatta az embereket, hogy a Bitcoin használata meghatározza az érme értékét. A tweetekben Wright arról beszél, hogy itt az ideje abbahagyni a gondolkodást a tőzsde (kaszinó) árával kapcsolatban. Itt az ideje, hogy értékelje az értéket a felhasználása alapján. A következő tweetekben Wright tovább magyarázza a témát. A közösség folyamatosan faggatta, de Wright nem változtatott a hozzáállásán. Később még a privát blokkláncokról is beszélt, és arról, hogy a (BSV) hogyan tart odafelé.

Vitalik Buterin befejező mozdulatai

Vitalik Buterin körülbelül 1000 ETH zsetont adott(ár az írás idején: 324.000 USD) három külön startupnak. A startupok az Ethereum ökoszisztéma projektjein dolgoznak. Egy Twitter-beszélgetés inspirálta az adományokat, mivel a fejlesztők panaszkodtak az Ethereum projektek finanszírozásának hiányára. És bár ez javítani fogja a technológiát, robbanás a Buterin kriptotárcájában. Sőt, a spektrumban vannak olyan emberek, akik kétségbe vonják Buterin 2018-as befejezési lépéseit.

És ennyi erre a heti összesítésre! Még a bearish kriptopiac sem állította le a kriptográf szerencsejátékot. Boldog új évet kíván a BitcoinPlay csapata!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map