Töltse újra a szombatokat Stefannal – Heti Crypto Gambling Roundup (43. hét)

Itt ismét blokklánc-rajongók, kriptográfiai szakértők és elemzők vagyunk. Itt az ideje a heti áttekintésnek. És mint általában, a blokklánc ökoszisztéma olyan új életformákkal gyarapodik, amelyek vihar által képesek elfoglalni a világot. Valószínűleg nincs jobb módja ennek a kalandnak, mint lépést tartani a viharos, változó tájjal.

Ezért nézzük meg, mi történt az elmúlt héten. Kezdjük a hét összesítését:

Makaó cég az első Blockchain alapú kaszinó felépítésére

Kennis Wong, a Jimei International korábbi vezérigazgatója a makaói vállalat része, amelynek célja, hogy első legyen blockchain alapú kaszinó. Részt vesz a projektben, amelynek során 1 milliárd dollárt próbálnak összegyűjteni érmék első felajánlásával. A blokklánc-kaszinó becslése szerint 2019-ben nyílik meg. A kaszinó kiadott egy fehér papírt is, amelyben elmagyarázta, hogyan tervezik a kaszinó működtetését. A csoport még vizsgálja, hogy a kaszinónak Ethereum vagy BTC Cash használatával kell-e működnie. De a kaszinó azt ígéri, hogy lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy a blockchain technológián keresztül otthont adhassanak játékuknak.

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (43. hét)

Blockchain pókerverseny készen áll a Crypto Con-ra Vegasban

A World Crypto Con egy háromnapos konferencia, amelyet az Aria Hotel and Casino-ban tartanak. Kiemelt vendégelőadókat mutat be, és arra összpontosítanak, hogy a blokklánc hogyan hat a világra. És a többi tervezett esemény mellett ott lesz a világ első élőben blockchain pókerverseny. Jelenleg pletykák szerint a pókervilág sztárjai részt vesznek a tornán. És egy pletyka szerint ezek Phil Hellmuth, Daniel Negreanu vagy Antonio Esfandiari lehetnek. A konferenciára a Satoshi Nakamoto Bitcoin Whitepaper évfordulóján kerül sor, október 31-től november 2-ig.

Vegyes jelek a kriptovaluta befektetők számára

Az elmúlt hetek a kriptográfia árának emelkedéséről szóltak. Még akkor is, ha a Bitcoin hírszolgáltatói elárasztották a nagyközönséget bullish emeléssel kapcsolatos információkkal, a Bitcoin ára csökkent. Mégis, az általános zűrzavar közepette a főbb játékosok finoman adták át hatalmi mozdulatukat. Ebben a cikkben a titkosítási világ különböző háttereiről, megszerzéséről és bevezetéseiről olvashat. Mindegyik olyan, mint egy építőelem, amelyen a Crypto árai emelkedni fog.

Jóslatok a Blockchain utáni világra

A szerző cikkében a Blockchain Advisory Limited ügyvezető igazgatója, Jonathan Galea mondja el véleményét a blockchain jövőjéről. De, ez a jövő a blockchain technológia megtalálta méltó helyét a világon. Gondolatai táján könnyen belátható, hogy a társadalom és a szerencsejáték kapcsolata nem volt mindig ilyen egyértelmű és meghatározott. Ehelyett a szerencsejáték és a kaszinók sziklás viszonyban vannak a társadalommal általában. De mindez hamarosan megváltozik, mivel Málta válik az online szerencsejáték teljes körű tesztelésének határává. A végén, szinte prófétai úton, Jonathan bejelenti, hogy az úttörőknek nincs vesztenivalójuk, de mindent elnyerhetnek.

A Blockchain szerencsejáték-platform Augur 152 millió dolláros pert indít

Matthew Liston, az Augur volt vezérigazgatója bíróságon kívül rendezi a pert az Augur társasággal. Áprilisban Liston beperelte a céget a 152 millió dollárért csalás alapján, amely a legnagyobb magánszemély a kriptopénzek történetében eddig. Kiszorították Listont, mint blockchain alapú szerencsejáték-platform vezérigazgatóját. Azt állítja, hogy az Augur többi alapítója – Joseph Charles Krug, Jack Peterson és Jeremy Gardner – összeesküdött Joseph Ball Costello befektetővel, hogy kiszorítsák őt a társaságból..

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (43. hét)

Interjú Paul Polterauerrel

Paul Polterauer a HEROcoin alapítója és vezérigazgatója. Korábban a PwC Vállalati Pénzügyi Tanácsadónál dolgozott, Ausztria legnagyobb ügyletein, valamint számos más projekten dolgozott. Ebben interjú, Paul beszél a HeroCoin platformról, pénzügyi hátteréről, az Ethereum és az Ethereum hálózatról. És egy átlagos kriptográfus számára felbecsülhetetlen az, ha megmártózik a tapasztalatokból, olyan háttérrel, mint Paul,.

A pókerfejlesztőknek javítaniuk kell a játékokat a Blockchain segítségével

A játékipar szorosan követi, ahogy a blokklánc-fejlesztők továbbra is az innovatív technológiára építenek. Ilyen elképesztő terjeszkedés mellett is a a blockchain hiányzik a minőségi pókerjáték.  Ezután a blockchain technológia javíthatja a pókerélményt azáltal, hogy sebességet, jobb felhasználói élményt és nagyobb biztonságot nyújt. De itt még mindig a technológiáról van szó. Az, hogy a pókerközösség elfogadja-e a blokkláncot a pókerjátékok normájának, vagy sem, más kérdés.

Venezuela elnöke azt mondja a lakosságnak, hogy fektessenek be aranyba és kriptopetróba

Nicolas Maduro, Venezuela elnöke elmondta a dolgozóknak, hogy aranyban és az állami fenntartású Petro kriptovalutában spóroljanak. A televíziós közvetítésben Maduro elmondta, hogy a következő hetekben a dolgozók bónuszt kapnak a Petro kriptovalután alapuló kifizetések. De mint mindig, nem mindenki örül a bejelentésnek. Több forrás is kétségbe vonja Petro-t Venezuelában és abból. A Wired, egy technológiai kiadvány, még írt egy nyomozati cikket, amely „teljes átverésnek” nevezte. Maduro alaptalanul folytatja azt a tervét, amely felhívja a munkavállalókat, hogy fektessenek be aranyba és kriptóba.

És ez volt a hét összefoglalóján. Maradj velünk a következő hetekben, amikor tovább merészkedünk a blockchain és a crypto bátor új világában. Legyen az új világ határán, és bátran járjon úttörőként. Legalább te voltál az első, aki észrevette, hogy mi lesz a szabvány a holnap világában.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map