Töltse újra a szombatokat Stefannal – Heti Crypto Gambling Roundup (46. hét)

Ismét szombat van, és itt az ideje egy újabb heti kriptográfának. És még egyszer: ez a véget nem érő fejlődés, amikor a kriptovaluta világáról van szó. Olvassa el, mi történik a Bitcoin-fogadásokkal, a kriptanalízissel és még sok mással.

De elég a bevezetésekkel. Kezdjük ezt a heti összesítést.

A Bitcoin növekvő népszerűsége aggályokat vet fel a mérkőzések rögzítésével kapcsolatban

A 2019-es lóverseny szezon kezdetével az ausztráliai játékosok annak ellenére is bekapcsolódnak a kriptovaluta fogadásába, hogy az illegális. Az 1xBit kriptovaluta fogadási webhely nagy népszerűségre tett szert a közelgő premier versenyesemény, a Melbourne Cup révén. A kriptopénzfogadási helyek általában a harmadik világ országaiban találhatók, elkerülve a törvényeket. És ez aggályokat vetett fel a mérkőzések rögzítésével kapcsolatban, mivel a blockchain alapú kaszinók szinte követhetetlen banki műveletekkel rendelkeznek. De a hatóságok úgy vélik, hogy a a titkosítási fogadások névtelensége az, ami eleve olyan népszerűvé teszi.  

Augur 2 millió dolláros tétet könyvel el az Egyesült Államok közepén

Az Augur, egy blockchain alapú, decentralizált előrejelzési platform több mint 2 millió dolláros tétet rögzített a választások éjszakáján. Az amerikai félidős választások során az eredményre tett fogadások végül meghaladták a 2 millió dolláros határt. Ez pedig a Betfair-re tett összes fogadás 60% -a volt. Ez a dApp népszerűséget nyert, mint a legösszetettebb platform a blokkláncon. Amikor először megjelent, Augur különféle befektetőket, elemzőket és kereskedőket vonzott. Jelentős védjegy, és az Augur vezetése úgy véli, hogy ez csak az eljövendő dolgok jele.      

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (46. hét)

Mike Novogratz új rekordmagasságot jósol 2019-re

Ez az év hatalmas kriptopiaci korrekciók és előírások éve volt. A Bitcoin ára csökkent a 20 000 dollár 70% -os lenyűgözéséből, új bázist alkotva 6000 dolláron. De ez nem akadályozta meg a Bitcoin rajongóit abban, hogy megjósolják a Bitcoin árának újabb robbanásszerű emelkedését. Természetesen az év során sok hamis Bitcoin árjóslat volt. Mike Novogratz, egy híres Bitcoin-befektető azonban azt jósolja, hogy 2019 során rekordszintű emelkedés lesz. Azt mondja, hogy a hiánytól való félelem hajtja kriptográfia ára, de azt is állítja, hogy az ár nem haladja meg az 10 000 dollárt az év végén.

Jeff Wernick a pénz és a Bitcoin jövőjéről beszél

Jeff Wernick, a sokrétű befektetői karrier, az Airbnb és az Uber korai befektetője interjút készített a Block Telegraph céggel. És milyen interjú ez. Olvassa el a valuta történetét, a Federal Reserve-t, a Bitcoin előrejelzéseit és a fiat pénznem végét. A pénzügyi körök spekulációkat lehelnek, de Wernick magabiztos abban, hogy mi a pénz jövője. Az egész interjú vonzó az olvasáshoz, és sok érdekes és bizonyos mértékben ellentmondásos véleményt tartalmaz. Ennek ellenére a kriptográfia az a pénz jövője.

A Tron meghaladja a napi egymillió tranzakciót meghaladó Bitcoin értéket

Justin Sun, a Tron vezérigazgatója bejelentette, hogy november 4-én elérte a Tron blockchain platformját 1 millió tranzakció egyetlen nap alatt. Az egészre akkor derült fény, amikor Misha Lederman megjelent a Twitteren, és felhívta a figyelmet a spikeltevékenységre november 3-án. Abban a pillanatban a Tron tranzakcióinak volumene meghaladta az újabb kriptovalutát. A Tron token kereskedési volumene azonban még ezzel a mérföldkővel sem változott. A csúcs a Tron DApps kiterjedt használatának köszönhető. És a Tron DApp House szerint aznap használt decentralizált alkalmazások nagy részét szerencsejátékra használták.

A hamis EOS pénztárca ellophatja a magánkulcsait

Az EOS Rio szervezete arra figyelmeztet, hogy a csalók hamis egyszerűIEOS pénztárcát készítettek és feltöltötték a Google Play Áruházába. Fő célja a magánkulcsok ellopása. És bár a Play Store eltávolította az alkalmazást, a RIO szervezete figyelmeztetést adott ki az alkalmazás és az alkalmazás fejlesztőjének alapos ellenőrzésére. Időről időre megjelennek ilyen hamis pénztárca-alkalmazások. A riói szervezet azt állítja, hogy számos más alkalmazás is képes ellopni privát adatokat és kriptovalutákat. Nemrégiben volt egy átalakító alkalmazás. Olvasson róla itt.  

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (46. hét)

Új Blockchain City Nevadában

Jeffrey Berns, a Blockchain LLC vezérigazgatója, kriptovaluta milliomos és védelmi ügyvéd nemrég 67 000 hektárt vásárolt Észak-Nevadában. Bejelentette, hogy egy „homokozót”, egy blokklánc-technológiával működő város építését tervezi. A „Sandbox City” a blockchain rendszer által működtetett demokrácia. A terület más technológiai óriások közelében található, mint például az Apple, a Google és a Tesla. Bár ambiciózus projekt, kiindulópontja lesz a a jövő városa.  

Az EOS megkapja az első Stablecoin-t

A New York-i székhelyű Carbon-12 Labs blokklánc indító bejelentette, hogy a CUSD elérhető az EOS platformon. A Carbon-12 Labs kifejlesztett egy stabil CarbonUSD vagy CUSD érmét. Eredetileg Samuel Trautwein, Connor Linn, Gavin Mai és Miles Albert alapította 2018. szeptember 12-én. Ez egy árstabilis kriptopénz, amelyet 1: 1 arányban teljes egészében amerikai dollár fedez. Nézze meg közelebbről a CarbonUSD kriptovaluta.

És ennyi erre a heti összesítésre. Maradj velünk a jövő héten, amikor végignézzük a fantasztikus kriptovilág híreit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map