Töltse újra a szombatokat Stefannal – Heti Crypto Gambling Roundup (40. hét)

A kriptopénzek készülő világ. De vajon mit használna egy bátor új világ, ha nem lenne térképe a navigáláshoz? Ezért van a Bitcoin Play heti összesítése. Itt az ideje, hogy felkészüljön a hírekre a még jobb bitcoin fogadási élmény érdekében.

Becsatol. Ássuk bele a híreket a kriptográfia világából:

A technológia, amely annyira félelmetes

A játék versenyelőnye a képességében rejlik az innováció és a növekedés fenntartása. Olyan legújabb technológiai trendekkel vezet, mint az IoT, a felhasználó-központú megközelítés és a VR-integráció. Az online kaszinók vezetik a frontot azzal, hogy jobban bevonják a játékosok kedvenc alkalmazásait online tevékenységeikbe. Ez megkönnyíti banki lehetőségeik használatát az ügyfél oldalon. De a legjobb szempont a VR integráció, amely újabb szintű játékélményt hoz.

A globális online fogadás piaca becslések szerint 2024-re meghaladja a 94 millió USD-t

Az online fogadás nagy divat, mivel várhatóan átlép 94 millió USD 2024-ig. A már népszerű piac akkor robbant fel, amikor a kriptovaluta fizetős lehetőségként elérhetővé vált. A gyors technikák, például a mobileszközök és a laptopok, valamint a VR-integrációk keveréke eleve annyira népszerűvé tette. A Bitcoin tokenek bevezetése folyékonyabbá és érdekesebbé tette a platformot, és biztonságosabb, jobb banki lehetőséget biztosított. A zsetonok vagy a decentralizált érmék nagyobb szabadságot engednek a játékosnak, és biztonságosabbá teszik a játékot.

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (40. hét)

A Blockdraw biztonságosvá teszi a Bitcoin fogadását Las Vegason kívül

Az új technológiákkal az átverés és feltörés új módja jön. Ezért döntött a Blockdraw tegyen biztonságos fogadást a létrehozott kaszinókon kívül. Ez egy szerencsejáték-platform, amelyet az ipar és a műszaki biztonság szakemberei fejlesztettek ki. Az a célja, hogy tisztességes játékot biztosítson a játékos számára azáltal, hogy eltávolítja a hamis márkaüzemeltetőket, a csalásokat és az árnyékos szolgáltatókat. És minden bizonnyal a blockchain kihasználásával teszi. Amint a kriptográfia a szerencsejáték világának alaptermékévé válik, a szakembereknek új biztonsági intézkedéseket kell hozniuk. A Blockdraw pedig megfelel a feladatnak.

A tokenek működni fognak a Bitcoin BCH-n

Dr. Craig Wraith azt állítja, hogy a tokenizálás óriási trenddé válik az iGaming üzletágban. Ez lesz a decentralizált megoldás őszintébb szerencsejáték-élmény érdekében. Állítása szerint a méretezhetőség, a biztonság és a bővíthetőség tényezői alapján lehetséges. Ötletének fő célja, hogy biztonságosabb módot nyújtson a pénzügyi áruk bármilyen formájú kereskedésére a szerencsejáték-zsetonok ellen. És ez több, mint egy nyilatkozat, mivel elképzelése szerint még részvényekkel és kötvényekkel is kereskednek kriptográfia és tokenek ellen!

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (40. hét)

Az Ethereum Plasma lehetővé teszi az online fogadás biztonságosabb módját


Az Ethereum plazma lehetővé teszi kisebb blokkok használatát a biztonságosabb szerencsejáték-élmény biztosítása. Ennek a vállalkozásnak a célja a plazma blokklánc rendszer megnyitása a kisebb fizetések számára, és ezáltal a legkevesebb kockázattal járó banki lehetőség. Ez szintén lehetővé teszi a blokklánc gyorsabb működését. Ebben a rendszerben van egy fő lánc, amely szabályozza a szerencsejáték platformot, és az oldalláncok, amelyeket a játékosok szerencsejátékhoz használnak. Az alkotók úgy vélik, hogy ez forradalmasíthatja az iGamingot.

A fogadási esélyek előrejelzéséhez használt blokklánc

Brett Richey, egykori profi pókerjátékos fejlesztette ki a játékot BlitzPredict fogadási alkalmazás. Ez egy blokklánc-alapú megoldás, amely elemzéssel, eszközökkel és információkkal rendelkezik, hogy versenyelőnyt biztosítsanak a fogadóknak. Ez a hagyományos tech és a blockchain kombinációja. Minden információ a blokkláncon kering, időbélyeggel látva mind a piaci, mind az alkalmazás-esélyeket. Jelenleg a platform az XBP tokenen működik. Rendkívül biztonságos a használata.

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (40. hét)

Betsquare, egy Blockchain Empowered Payment Solution indult

2018. október 2-án az Evolution Technology Resources Inc.. elindította a Betsquare-t az Ethereum blokklánc protokoll alapján, az ERC20 tokennel kompatibilis. Koncepciója szerint decentralizált, zökkenőmentes fizetési megoldásnak készült. Az alkalmazásnak hídnak kell lennie a felhasználó és a kaszinó között, biztosítva a magasabb szintű biztonságot. Jelenleg Android-eszközökön és hamarosan iOS-en is elérhető. A VipSpel online kaszinóval való integráción dolgoznak.

A FunFair elindítja a CasinoFair-et, az első blockchain alapú kaszinót

A mögöttes fő előfeltevés FunFair lépése az az első „fair” blockchain kaszinó. Azt állítja, hogy decentralizáltabb, mint társai, és az állítást alátámasztó új technológiákkal rendelkezik. Van egy FairChecker rendszer, amely biztosítja a tisztességes játékmenetet. Ezenkívül a FunFair letéti rendszert fog használni, így soha nem őrizetbe veszi az alapokat. Ezenkívül létezik egy Fate Channel rendszer, amely lehetővé teszi a gördülékenyebb és gyorsabb játékmenetet. A kaszinó FUN tokent használ. És szórakoztató lesz játszani rajta.

Ennyi erre a heti összesítésre. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a kriptovilág új fejleményeit, valamint a bitcoin fogadását, amikor ráhangolódunk a jövő hétre. Most van a jövő, fogd meg.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map