Töltse újra a szombatokat Stefannal – Heti Crypto Gambling Roundup (51. hét)

A kriptográfia olyasmi, amelyet teljes szívvel és lélekkel kell megközelítenie. Még inkább egy éves medve piac és a rendszeres áresés. Másrészt ez az új évszázad technológiája, és egyszerűen valami ebből a világból. Vessünk egy pillantást a kriptovilágra!

Természetesen eseménydús, mint valaha. És mivel a bemutatás a legjobb módja annak, kezdjük el a heti összesítést!

Justin Sun azt javasolja az Ethereum és az EOS fejlesztőknek, hogy térjenek át a Tron hálózatra

A bearish kriptopiac nem érinti Justin Sun rockstar vezérigazgatót. Jelenleg a Tron blokklánc 28 decentralizált alkalmazást tárol. És ez azóta sem csoda Tron blokklánc másodpercenként gyorsabb tranzakciókat és alacsonyabb díjakat kínál. Ezen felül a Tron fejlesztése közös programozási nyelveken keresztül történik. Különösen ez az alapja a Sun könyörtelen Twitter-kampányának. Következetesen népszerűsíti blokkláncát azzal, hogy felszólítja az Ethereum és az EOS fejlesztőket, hogy vándoroljanak a blokkláncába. Ennek ellenére Buterin Ethereum 2.0 bejelentésével 2019 egy év lehet a vége Tron dominanciájának.

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (51. hét)

A Bitcoin ETF-ek és a Bakkt jelentősége

Noha hatalmas felhajtás központja volt, az amerikai értékpapírok és tőzsdefelügyelet (SEC) tovább folytatta a döntéseket Bitcoin ETF és Bakkt 2019 elejére. A Bitcoin ETF-ek és a Bakkt segítenek stabilizálni a kriptovaluta piacot. A Bakkt-nak különféle szolgáltatásokat kell kínálnia a raktározástól a kereskedelemig. És támogatni fogja a crypto-to-fiat konverziókat. Ezenkívül olyan óriások, mint a Microsoft, a BCG és még a Starbucks is támogatni fogják Bakkt. Hasonlóképpen, a Bitcoin ETF-ek segítenek a piac stabilizálásában. A Bitcoin ETF-ek lehetővé teszik az eszközök nyomon követését anélkül, hogy valóban birtokolnák azokat. A kriptográfia rajongói úgy vélik, hogy ez a jogszabály vonzza a hagyományos befektetőket, és a kriptot a mainstream használatba hozza.

A legnagyobb Bitcoin kaszinó nyertesek

A CloudBet kaszinója minden idők legnagyobb Bitcoin kaszinó nyerteseivel rendelkezik. A CloudBet-en a játékosok pörgetésenként akár 0,0005 BTC-t vagy 0,20 USD-t (az árat az írás idején) fogadhatnak. Ez lehetővé teszi a játékosok válását Bitcoin kaszinó nyertesek. Az első ilyen játékos 2017 márciusában jelent meg. A játékos 216 BTC-t nyert egy 0,16 BTC tét mellett, miközben Troll Hunters slot játékot játszott. Aztán 2018 novemberében a játékos lenyűgöző 49,22 BTC-t nyert egyetlen pörgetéssel. Egy órás játék közben a játékos megduplázta a nyereséget 87 BTC-re, ami akkor nagyjából 550 000 dollár volt. Egy másik esetben a játékos 53 BTC-t nyert jackpot és szorzó nélkül egyetlen sorozatban, miközben a CloudBet Live Roulette-jét játszotta. Nagyjából 340 000 dollárt tett ki.

Az EOS DApps elveszett majdnem egymillió dollár

Az EOS DApps jelentős veszteségeket szenved, a biztonsági rés miatt csaknem egymillió dollárt veszít. A hackelési incidens magában foglalja a megsértést 27 DApps 400 000 EOS veszteséget jelent. A biztonsági megsértések az EOS DApps biztonsági réseivel állnak összefüggésben, nem pedig az EOS blockchain hibáival. A hackelésen kívül probléma van a fantomszámlákkal. Ezek a fiókok nem azonosíthatók, és a biztonsági szakértők úgy vélik, hogy a fiókok a DApps biztonsági réseinek felkutatására és kihasználására szolgálnak. Miután az elmúlt öt hónapban számos jogsértésnek engedett, az EOS blokklánc megkapta az „Ethereum Killer” címet.  

Franciaország befektetni a blokkláncba

Franciaországban a politikai spektrum több pártja konszenzusra jutott a befektetés ajánlására 500 000 euró a blokkláncban. Az év során Franciaország számos változást vezetett be a kriptopénzek javára. A lökés logikája az, hogy a blockchain csökkenti az állami kiadásokat. Ezenkívül Franciaország érdekelt egy több államot tartalmazó kriptobank felépítésében. És a szabályozásnak tartalmaznia kell egy lehetőséget arra is, hogy a vállalkozók bankszámlát nyissanak a blokklánc-központú vállalkozások számára. Ezenkívül még a Sárga Nyugatoknak is be kell vezetniük a titkosítást. A forradalmi tendenciákkal rendelkező Franciaország biztosan fel fogja rázni a kriptográfia világát.

Blockchain és kriptovaluta előrejelzések 2019-re

A Block Tribune interjút készített a gondolatvezetőkkel kriptopénz előrejelzések 2019-re. Ebben a kiadásban az interjúalanyok Shone Anstey, a Blockchain Intelligence Group ügyvezető elnöke és társalapítója, valamint Kevin April, a SportsCastr vezérigazgatója. Mindketten egyetértenek abban, hogy a kriptográfia 2019-ben erőteljesen visszatér. Úgy vélik, hogy 2018 az új blokklánc-technológiai alkalmazások bevezetésének éve. Természetesen 2019-ben még nagyobb a blokklánc-technológia bővülése. Bár mindketten egyetértenek abban, hogy elmúlt az az idő, amikor könnyű volt elindítani a blokklánc-alapú projektet. Ami azonban 2019-re fog történni, még a szakértők sem tudják megjósolni.

Az Opera Androidra Ethereum „Blockchain böngészővé” nő

Az Opera blokklánc technológiát akar használni hogy elérje a kriptográfia iránt érdeklődő új közönséget. A böngésző fejlesztője bejelentette, hogy az Opera for Android most blokklánc böngésző, amely csavarozott hozzáféréssel rendelkezik az Ethereum blokklánchoz. A meglévő kriptovaluta pénztárcájára épít. Az Opera lefekteti a Web 3.0 alapjait. A Web 3.0 decentralizált hálózatokon tárolt alkalmazásokat fog használni. Ez a rendszer közel áll a blockchain technológiához, de nem teljesen azon alapszik. Ezért a felhasználóknak meg kell vásárolniuk néhány Ethereum kriptot az alkalmazások eléréséhez. Az Opera böngésző az Ethereum blokklánchoz az Infura nevű startupon keresztül fér hozzá.   

A befektetők folyamatosan fogadnak a Bitcoin ellen

A befektetők száma és kereskedők fogadnak a Bitcoin ellen növekszik. A Bitcoin és az Altcoins mind az ár, mind a kereskedési volumen csökkenése előtt áll. Az összes kriptovaluta teljes értéke 110 milliárd dollár alatt volt december 11-én. A hagyományos befektetők ugyanazokat az érveket vallják a Bitcoin és a crypto ellen. Ide tartozik a Bitcoin áringadozása, a drága bányászat, a kiberbiztonsági fenyegetések, például a csalás és a hackelés, valamint a decentralizáció fogalma. Több befektető ellenzi a decentralizációt, annak ellenére, hogy a rajongók ezt a technológiának a 21. századra szorítják.

Töltse újra a szombatokat Stefannal - Heti Crypto Gambling Roundup (51. hét)

A Bitcoin ATM-ek a kábítószer-kereskedők álma

Függetlenül a Bitcoin és a kriptoáraktól, meg kell szeretnie a kriptopénzekkel járó romantikát. A Bitcoin ATM-ek magának az anarchiának adnak otthont. A legtöbb esetben A Bitcoin bankautomatákat használják a pénzmosásra illegális tevékenységek után. De ez még csak a kezdet a Bitcoin ATM-ek titkos világában. Az évtized során fenyegetések, erőszak, emberrablás, sőt halálesetek is előfordultak a Bitcoin ATM-ekkel kapcsolatban. Ha van egy módszer, amellyel a piszkos pénz követhetetlenné válik, majd újra felhasználja, az egy kábítószer-kereskedő álma.

Ennyi volt ez a heti összesítés. Tartson velünk a következő körre, amikor végre megkapjuk a választ a kriptovaluta-árak sorsára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map