Útmutató az USDT-marginális csereügyletek kereskedelméhez a Huobiban

Ez egy útmutató a nemrégiben USDT-fedezetű örökös csereügyletek kereskedésére a Huobi kriptovaluta tőzsdén.

A kriptopénzek piaca szaporodik, mivel új befektetők foglalnak helyet az innovatív területen. Az árak és az érték emelkedésével a virtuális eszköz szolgáltatók, például a kriptográfiai tőzsdék, több pénzügyi eszközt és terméket építenek a kriptográfiai kereskedők érdeklődésének felkeltésére..

A 2013-ban alapított Huobi kriptotőzsde az egyik úttörő, aki széles körű eszközt kínál felhasználóinak. A tőzsde az elmúlt néhány évben kibővítette kriptofókuszú pénzügyi termékeit – kiegészítve a digitális eszközök azonnali kereskedelmének hatalmas kínálatával. A kriptográfiai térben lévő származékos termékek a piaccal párhuzamosan ballonoztak, és Huobi ott volt fent, hogy minél több ilyen terméket adjon hozzá. A Huobi Futures a Huobi Group származékos platformja.

A határidős ügyletektől, az örökös csereügyletektől és az opcióktól eltekintve a Huobi Futures szerepet játszott abban, hogy megkönnyítse a kereskedők számára a jövőbeli árra vonatkozó fogadások elfogadását. Az egyik sajátos származékos termék, amely a kriptográfiai piacokon hatalmas elterjedésnek örvend, az örök csereügylet – amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy előre meghatározott lejárati dátum nélkül fogadjanak el egy eszköz jövőbeli árát..

Különbség az USDT- és a Coin-Margined örökös swapok között

Mint fentebb kifejtettük, az örökös csereügylet olyan, mint egy határidős szerződés, de lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy lejárat nélkül bármikor megvásárolhassa vagy eladhassa az eszközt. A derivatívák ezen osztályában a felhasználóknak lehetőségük van USDT- vagy Coin-marginú örökös csereügyletekre – különféle előnyöket és hátrányokat kínálva.

Tehát hogyan különböznek az USDT és az érmével fedezett örökös csereügyletek?

Az USDT-fedezetű örökös swap egy lineáris szerződés, amelynek során az árrést USDT-stablecoinban tárolják. A másik oldalon egy érmés szegélyű örökös csere (más néven inverz örök csere) tárolja a margót a kiválasztott kriptovalutában, pl. Bitcoin (BTC), éter (ETH), XRP stb.

Az érmével fedezett swapokhoz képest az USDT-fedezett swapok a következő okok miatt jobbak:

 • Lehetővé teszi az örökös csereügyletből származó nyereség és veszteség egyszerűbb és közvetlenebb kiszámítását, ellentétben az érmékkel fedezett csereügyletekkel. USDT-fedezett örökös swapok P&Az L egy lineáris görbén mutatható ki, és egy pillanat alatt tiszta USDT-ben.
 • Másodszor, inverz / érmével fedezett örökös swap ügyleteknél a fedezet az alapul szolgáló kriptovalután alapul, mint például a BTC / ETH / XRP / LTC / BCH stb., Amelyek nagyon ingatagak az USDT-hez képest. Az USDT-fedezetű örökös csereügyletek a stablecoin-t használják árrésként, így a kereskedőknek nem kell fedezniük pozícióikat, hogy elkerüljék a kriptopénz tartásának kockázatát..

Olvassa el itt: A shortolás előnyei az USDT-marginált csereügyletek használatával

Huobi USDT által határolt örökös csereügyletek

A Huobi Futures október közepén jelentette be az USDT-fedezett swapok bevezetését, amely lehetővé teszi, hogy fogadjon a kriptográfiai eszközök jövőbeli árára. Az USDT-fedezetű örökös csereügyletek kereskedése lehetővé teszi egy eszköz hosszú vagy rövidítését, ha úgy gondolja, hogy az ár felfelé vagy lefelé csökken.

“Az USDT-fedezett csereügyletek 8 óránként kerülnek kiegyenlítésre, és a megvalósult PnL és a nem realizált PnL az elszámolást követően a felhasználó számlájára kerülnek” – olvasható Huobi indítási közleményében.

Az USDT-fedezetű örökös csereügyletek 1–125-szeres tőkeáttételt kínálnak kereskedése során, lehetővé téve, hogy a számláján lévő összeg 125-szereséig kereskedhessenek. Ne feledje azonban, hogy a magasabb tőkeáttétel nagyobb kockázatot jelent a felszámolásra. Óvatosan kereskedjen a tőkeáttételes pozíciókkal!


Jelenleg a Huobi USD 15 árfolyamú swapjaival 15 kereskedési párt kínál, beleértve a BTC, ETH, BCH, BSV, EOS, XRP, LTC, TRX, LINK, DOT, FIL, BNB, YFI, YFII és az Uniswap natív tokent, UNI.

Hogyan adhat le megrendelést a Huobi USDT-Margined Swap-on

Miután megismerte Huobi USDT-marginált örökös swapjainak bonyolultságait, ebben a szakaszban lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan lehet kereskedni ezen stablecoin marginált pozíciókkal.

Lépésről lépésre

1. Huobi számla megnyitása

Mielőtt elkezdené utazását az USDT-fedezetű swap-kereskedelemben, regisztrált és hitelesített számlával kell rendelkeznie a Huobi Futures-en.

 • A hivatalos Huobi csere webhelyén keresse fel a “Regisztráció” oldal.
 • Írja be adatait az eredményül kapott oldalra, ideértve az e-mail címet / telefonszámot, az állampolgárságot, a nevet és a jelszót.

Huobi

 • Fogadja el a „Felhasználói megállapodást”.
 • Kattintson a „Regisztráció” gombra.

A regisztráció után ki kell töltenie a személyazonosító igazolványt, amely megköveteli, hogy adja meg nevét, kormány által kiállított útlevelet, vezetői engedélyt vagy személyi igazolvány számát, és feltöltsön róla képet..

Ezután látogasson elhttps://futures.huobi.fm”, Majd kattintson az„ USDT-marginal Swap ”gombra. Jelentkezzen be Huobi-fiókjába, és nyissa meg az USDT-marginált csereügyleteket.

huobi marginal swap

Biztonsági intézkedések:

 1. Lehetővé teszi a kétfaktoros hitelesítés (2FA) engedélyezését a további biztonság érdekében.
 2. Huobi további biztonsági intézkedéseket is végrehajt, mint például e-mail ellenőrzés, kijelölt alap jelszó a fiat eszközbiztonság és telefonos ellenőrzés biztosítása érdekében.

2. Hogyan lehet USDT-t befizetni számlájára

 • Jelentkezzen be Huobi kereskedési számlájára.
 • A jobb felső sarokban kattintson az „Egyenleg” elemre, és válassza ki az USDT tokent.

huobi usdt marginált csereügyletek

 • Ellenőrizze az USDT befizetési címét, és küldje el az USDT-t erre a címre. Választhatja a betét címének másolását vagy a QR-kód beolvasását.

JEGYZET: Az USDT több olyan lánccal rendelkezik, amelyek támogatják, beleértve az OMNI-t, az ERC20-ot és a TRC20-at. A tokenek átvitele előtt ügyeljen a megfelelő blokklánc kiválasztására.

 • Miután átmásolta, menjen át USDT-vel töltött pénztárcájába, és lépjen vissza erre a másolt címre.

a kriptovaluták letétbe helyezéséről a Huobi Global tőzsdén.

3. Az USDT átvétele a spot pénztárcáról a derivatív pénztárcára

Miután befizette az USDT-t „Exchange számlájára”, a következő lépés a tokenek átutalása a „Származtatott számlájára”..

 • Lépjen az „Egyenleg” fülre. Válassza a „Származtatott számla” lehetőséget
 • Válassza ki a cserélni kívánt csereügyleteket, és válassza a „Transfer” opciót.
 • Kattintson az „Átutalás” elemre, válassza az átutalást az „Exchange Számláról” a „Származtatott Számlára”, és írja be az átutalni kívánt összeget.
 • Az eszköz átadásához kattintson a „Megerősítés” gombra.

huobi

A Huobi Futures megbízások típusai

Közvetlen piaci vétel vagy megbízás segítségével foglalhat állást az USDT-fedezett örökös swap ügyletekben. A Huobi Futures-en több megrendelés is elérhető:

Limit sorrend: A limit megbízás meghatározza az eszköz legmagasabb árát, és az adott eszköz legalacsonyabb árát.

Aktiválási sorrend: Ez a megrendelés lehetővé teszi, hogy előre meghatározzon egy kiváltó árat, a megrendelés árát és a mennyiséget. Amikor a legújabb ár eléri a kiváltó árat, a rendszer megrendelést hajt végre az előre beállított ár és mennyiség felhasználásával, akárcsak a limit megrendelés.

Legjobb vételi ajánlat, más néven BBO: Ebben a megrendelésben csak azt várják el, hogy meghatározza a megvásárolni kívánt eszközök mennyiségét, a rendszer a megrendelés leadásakor az ellenfél legfrissebb árát veszi fel a megrendelés kézhezvételekor..

Optimális N sorrend: A BBO-árak alapján is megrendelhet az optimális N-n belül. Ez lehetővé teszi a veszteségek enyhítését abban az esetben, ha a piac erőteljesen ingadozik.

Vaku bezár: (Huobi oldalról) A Flash Close olyan funkció, amely a BBO árak alapján az optimális 20-as áron belüli árak felhasználásával segíti a felhasználókat a megrendelésben. És a kitöltetlen részek automatikusan Limit Order-vé alakulnak át.

Hogyan kezdjünk el kereskedni Huobi USDT-Margined Swap ügyleteivel

Mielőtt nekilátna az USDT-marginált swap-pozíciók megnyitásának, meg kell értenie néhány kulcsfontosságú kifejezést:

 • Finanszírozási ráta: Ez a vevők és az eladók között az elszámoláskor 8 óránként fizetendő díj. Ha az arány negatív, akkor a rövidnadrágnak fizetnie kell a hosszúakat, ha pedig pozitív, akkor a hosszúnak a rövidet kell fizetnie.
 • Pozíció margó: Ez az az összeg, amelyet az összes nyitott pozícióhoz hozzárendelnek. Kiszámítása az összes meglévő szerződés bekerülési értékének elosztva a kiválasztott tőkeáttétellel, valamint a nem realizált nyereséggel és veszteséggel.
 • Rendelési margó: A nyitott megrendelések megtartásához szükséges saját tőke minimális összege. Kiszámítása az összes nyitott megbízás értékének elosztva a kiválasztott tőkeáttétellel.

Lépésről lépésre kereskednek az USDT árrés-csereügyletekkel

 • Látogasson el a Huobi Global hivatalos weboldalára, és jelentkezzen be fiókjába.
 • A felső sávban kattintson a „Származékok” elemre, és válassza az „USDT-marginal swap” lehetőséget.
 • A kapott „Kereskedés” oldalon válassza ki a kereskedni kívánt kriptovalutát.

huobi marginált csereügyletek

 • Adjon megrendelést a „Megrendelés típusa” kiválasztásával, és töltse ki a kívánt árat és mennyiséget.
 • „Nyitott hosszú”, ha úgy gondolja, hogy az ár emelkedni fog; „Nyitott rövid”, ha úgy gondolja, hogy az ár csökkenni fog.

Következtetés

Amint fentebb láthattuk, az USDT-fedezetű, örökös swap kereskedésnek megvan az előnye az érmével fedezett swapokkal szemben. A volatilitási kockázat megszűnik, miközben közvetlen és egyszerű lineáris módszert kínál a profit kiszámításához. Huobi úttörő az USDT árrésszel rendelkező kereskedésekben, olcsó és közvetlen platformot kínál Önnek a stablecoin származék kereskedelem befejezéséhez.

(Fotók a Huobi Global-tól)

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map