Vodič za Ethplorerov sustav obavijesti u stvarnom vremenu “Služba za promatranje”

Ethplorer, preglednik Ethereum tokena, predstavlja novi besplatni alat za registrirane korisnike, Watching Service, objavljeno je u priopćenju za javnost 19. siječnja.

Što je Služba za promatranje?

Usluga promatranja dodaje repertoar alata istraživača, učvršćujući svoju poziciju vodećeg Ethereum preglednika, željnog poboljšanja korisničkog iskustva. 

Prema Ethploreru, Služba za promatranje sustav je obavijesti u stvarnom vremenu koji izdaje upozorenja korisnicima koji prate ulazne ili odlazne transakcije povezane s određenom adresom ili čak ugovorom. Fleksibilnost i dubina alata čine ga prvim u prostoru za gledanje jer ga niti jedna druga usluga ne nudi besplatno.

Iako je besplatan alat, ograničenje poruke je visoko. Korisnici mogu primiti do 1.000 telegrama i 500 obavijesti e-poštom svaki dan. To je prava korist za korisnike koji aktivno prate adrese i ugovore, ali ne bi željeli trošiti više na troškove transkripcije. Usluga promatranja bolja je od rješenja koja nude konkurenti s nižim ograničenjima i ograničenim značajkama.

Rješenje je korisno za korisnike Ethereuma, a vlasnici tokena željni stvaranja upozorenja, adresa za praćenje i ugovora o tokenima, ovisno o njihovim različitim potrebama.

etplorer

Usluga promatranja ima nekoliko značajki, uključujući prilagođene obavijesti e-poštom i Telegramom o transakcijama na ili s odabrane adrese ili ugovora o tokenima. Korisnici također mogu poboljšati uslugu kako bi stvorili filtar za dolazne i odlazne transakcije vezane uz nadgledanu adresu ili adresu. 

Ethereum je vodeća platforma za pametno ugovaranje s tisućama projekata koji se pokreću svaki dan. Postoji više od 200 000 tokena. Od toga se trguje s preko 2.600 tokena s kombiniranom tržišnom kapitalizacijom od 104 milijarde USD CoinMarketCap na ovaj ili onaj način. The Dodatak Ethplorer, u stvarnom vremenu, prikazuje ovu brojku. Većina ih je sa sjedištem u Ethereumu, koristeći svoj živopisni ekosustav kako bi iskoristio vrijednost, gradeći rješenja za rješavanje različitih problema iz stvarnog svijeta.

Korak po korak Vodič za omogućavanje obavijesti

Fleksibilnost usluge promatranja i njezina praktičnost također znače da postoje različiti načini postavljanja obavijesti. Evo tri načina kako se to može učiniti:

 1. U svom Ethploreru otvorite token ugovor ili adresu koju želite pratiti. Nakon toga kliknite gumb “Gledaj” i odaberite želite li primati obavijesti e-poštom ili Telegramom.

Ili,

 2. Na bilo kojoj stranici Ethplorera koja sadrži ugovor ili adresu tokena, zadržite miš iznad nje i pojavit će se ikona oka. Kliknite ga i dodajte ugovor ili adresu na svoj popis za nadzor.

Ili,

 3. Idite na stranicu svog profila i odaberite karticu “Moje adrese / txs”, gdje ćete s desne strane vidjeti vezu “dodaj adresu”. Kliknite ga i dodajte bilo koji ugovor o ugovoru ili adresu na popis za nadzor.

Upravljanje zaradom

Trgovcima, investitorima i programerima koji su uključeni u Ethereum može biti dosadno istodobno pratiti nekoliko projekata. Pokretanje usluge Watching Service također je pravovremeno. Dolazi kada institucije pomno prate Ethereum i njegove projekte, određujući im potencijalne injekcije kapitala.

Registrirani Ethplorer sada može koristiti alat za praćenje transakcija sa ili na adrese ili ugovore od interesa. Kada se koristi zajedno s drugim alatima platforme, poput značajke označavanja, korisnik može lako nadgledati uplate poslane na adresu ili čak nadzirati airdrops ili aktivnost računa influencera. 

etplorer

To dobro dođe, posebno programerima ili čak trgovcima koji uplate primaju u ERC-20 tokenima. Umjesto da ručno osvježavaju svoj istraživač, željni saznanja stanja vaše transakcije, korisnici mogu dodati svoju adresu na “Popis praćenja”. 

Nakon primanja uplate, odmah se šalje obavijest na korisnikovu ručku Telegrama ili navedenu adresu e-pošte. Korisnici također mogu razlikovati transakcije pomoću značajke označavanja, identificirajući izvor sredstava, poslani iznos i vrijeme potvrde.

Osiguravanje sredstava

Služba promatranja također je bitna iz sigurnosnih razloga. 

Tijekom vremena neki od vodećih tokena temeljenih na ERC-20 dobivaju sve veću snagu i kumulativno su vrijedniji od ETH-a. Projekti poput Chainlink, Synthetix, Uniswap i većina DeFi projekata vrijedni su, zapovijedajući visokim tržišnim ograničenjima. Njihova sve veća procjena čini ih metom. 

Korisnici stoga mogu postati žrtve phishing napada ili slučajno izgubiti privatne ključeve. Nositelj adrese može, u gotovo stvarnom vremenu, primati obavijesti o odlaznim transakcijama. 

Budući da su sve obavijesti gotovo trenutne, moguće je reagirati na neovlaštene transakcije, zaustavljajući agente da brišu čiste salde adrese, čuvajući sredstva.

Upravljanje investicijama

Investitori također mogu koristiti Službu promatranja za nadgledanje adresa projekta. 

Alat može izdavati upozorenja kad god se distribuiraju tokeni, što omogućava pravovremeno prikupljanje ispred mase. Ethereum ima malu propusnost. Popularne zračne kapljice često dovode do gužve zbog koje se mreža začepi, što dovodi do visokih naknada za plin. Korištenje usluge promatranja omogućuje korisnicima da napreduju i potraže svoje tokene prije nego što se naknade povećaju. 

Trgovci koji prate investitore također mogu filtrirati smeće nadzirući vreće vodećih utjecajnih osoba i savjetnika. To se može učiniti onemogućavanjem obavijesti bez cijena, izbjegavajući ometanje i nepotrebno brbljanje.

etplorer

Da bi se olakšalo praćenje, njihove se adrese mogu označiti i dodati na popis za nadzor. Kad god se krene bilo prema razmjeni ili prema protokolu zamjene kao što je Uniswap, Služba za promatranje dat će signal.

Usluga promatranja nadopunjuje monitor Bulk API. Alat je pokrenut krajem studenog 2020., a istovremeno može pratiti milijune adresa i portfelja. S porastom procjene DeFi-ja i sve većom popularnošću DeFi-a, Ethplorer objavljuje alate koji služe svojoj bazi klijenata, zaokružujući sve svoje aktivnosti povezane s Ethereumom na jednom mjestu.

Odricanje: Provedite vlastito istraživanje vezano uz promoviranu tvrtku ili bilo koju od njenih podružnica ili usluga spomenutih u članku. Coingape.com ne snosi nikakvu odgovornost za vašu štetu ili gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map