Ethereum történeti árdiagramok – ETH ártörténet

Az Ethereum egy blokklánc, amelyet kifejezetten intelligens szerződések végrehajtására, autonóm szervezetekre és decentralizált alkalmazásokra használnak. Az Ethereumon keresztül mindenki nyílt hozzáféréssel rendelkezik a digitális pénzhez és az adatbarát szolgáltatásokhoz. Ez egy közösség által felépített technológia, több ezer alkalmazás és a kriptovaluta éter (ETH) mögött. Az éter „token” néven is ismert, mert egy intelligens szerződés vagy tranzakció végrehajtásához az Ethereum blokklánc használatával elegendő „gázt” vagy étert kell tartalmaznia a program futtatásához. Ez azt jelenti, hogy az éter egy ár, amelyet az Ethereum blokklánc programkódjáért kell fizetni.

Az Ethereumot Vitalik Buterin találta ki, aki 2013-ban még csak 18 éves tinédzser volt. Ötletét a globális blockchain közösség élvezte, és ezt követően egy brit számítógépes programozó, Gavin Wood bebizonyította, hogy a Buterin által kitalált rendszer lehetséges készíteni. Együtt ők lettek az Ethereum csapat első tagjai, és 18 millió dollárt gyűjtöttek a projekt fejlesztésére. 2015. július 30-án elindították az Ethereum kriptovaluta platform első verzióját, a Frontier nevet. 2015. augusztus 7-én az étert (ETH) hozzáadták a krakkeni kriptotőzsdéhez, érménként 2,77 dollárért. 2019-ben a DeFi lett az Ethereum legnagyobb szektora a decentralizált pénzügyi piacon, és a játék jelentősen megnőtt. 2020. augusztus 4-én az Ethereum elindította az utolsó Ethereum 2.0 teszthálózatot, amely gyorsabbá, olcsóbbá és skálázhatóbbá tette a hálózatot.

Jelenlegi ETH / USD Ár: $

ETH / USD

 

Az ETH / USD-t befolyásoló tényezők

Bányászati ​​jövedelmezőség:

A bányászat jövedelmezősége jelentős hatással van az éter áraira. A bányászat jövedelmezősége viszonylag magas, ha az ETH ára 300 és 400 dollár között van. A bányászok általában jobb áron adják el érméiket, ha magas a jövedelmezőség. Ha a jövedelmezőség alacsony lesz, miután sokan bányászni kezdenek, más bányászok kitartanak az érmék mellett, hogy megvárják az eladást, amíg az árak kedvezőbbé válnak. Ez azt jelenti, hogy a bányászat jellege hajlamos ingadozni az ETH / USD árain.

Legfrissebb trendek:

Az Ethereum a világ második legnépszerűbb kriptovalutája lett, amikor az Ethereum blokklánc népszerűsége felrobbant. Az ETH árai 2018 januárjában elérték a 1400 dollárt, annak fokozott népszerűsége miatt. Végül azonban az árak csökkentek, és azóta 300 dollár felett maradt. A kriptovaluta piacon a konkrét kriptovalutával kapcsolatos legújabb trendek nagyban befolyásolhatják annak árait.

Előírások:

Mivel sok kriptovaluta tranzakció határokon átnyúló tranzakció, ezeket nagy mértékben befolyásolja bármely ország megváltozott szabályozása. Tehát, valahányszor a „szabályozás” szó megjelenik a kriptopénzek piacán, negatívan befolyásolja a kriptopénzek árait. 2017 szeptemberében Kína betiltotta az ICO-kat és a kriptográfia kereskedelmet, amely gyorsan csökkentette az ETH árát közel 220 dollárra 400 dollárról.

Ezt követően Dél-Korea a szabályozással szembeni fenyegetései a beruházások beáramlásának jelentős csökkenését is eredményezték. Ha azonban egy ország megváltoztatja a szabályozásokat a kriptovaluta piac felkarolásához, az pozitívan befolyásolná az ETH árát.

Kriptovaluta tőzsdék:

A kriptovaluta-tőzsdék nem rendelkeznek a szükséges infrastruktúrával az olyan kriptopénzek gyors növekedésének kezeléséhez, mint az Ethereum, mivel ezek viszonylag újak. Egyes tőzsdék korlátozott számlákat kínálnak, és vannak, akik még nem is fogadják el az új számlákat, mivel javítják támogatási lehetőségeiket. A biztonsági megsértések és a szoftverfrissítések befolyásolják a kriptovaluta-cseréket, és ezek befolyásolhatják a kriptopénzek árait.

Örökbefogadás:

Valahányszor az Ethereum népszerűségre tesz szert, és egy nagyvállalat elfogadja, az Ethereum árai emelkednek. Az Ethereum elfogadása ugyanis az érmék iránti megnövekedett keresletet tükrözi. Technikai szempont, hogy amikor többen veszik át a valutát, az árak emelkednek, különösen akkor, ha az új felhasználó nagy számban érkezik.

Jövőbeli potenciál:

Sokan használják az Ethereumot, mert az Ethereum jövőbeli potenciálja nagyon stabil. Ez egy olyan platform, amely több ezer alkalmazást kínál sokféle ember számára. A műszaki vállalatok gyorsan beépítik az intelligens szerződéseket, a blokkláncokat és az automatizálást a mindennapi működésükbe, és az Ethereum platformot biztosít erre a célra. Számos olyan vállalat jelenik meg, amely intelligens szerződéseket alkalmaz, és emelte az Ethereum árát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map