Legjobb befektetési kriptovaluta 2018-ban

Utolsó frissítés: 2018. július

Kriptopénzek. Ki gondolta volna, hogy ennek az egyedülálló és hatalmas (blockchain technológiát alkalmazó) eszközosztálynak ilyen kozmikus hatása lesz a modern pénzügyi világra? Azóta, hogy a Bitcoin kereskedni kezdett, értéke és piaci részesedése exponenciálisan növekedett.

Noha a Bitcoin a legjobban ismeri a kriptovalutát, az utóbbi időben vereséget szenvedett, csakúgy, mint a kriptográfia többi altcoinja.

De ez nem azt jelenti, hogy ezek az érmék nem jó befektetések. Mindannyian még mindig képesek megváltoztatni az ipar, sőt a gazdaság működését. Azon a ponton vagyunk, ahol meg kell határoznunk azokat, akiknek valódi alkalmazása valós, és amelyeknek nincs.

Az Ethereum, a Bitcoin Cash, a Dash, a Litecoin, a Ripple, a Monero és a Zcash mindegyike nagyon egyedi értéktételekkel rendelkezik. De valójában melyik a legjobb befektetés jelenleg? Válasszuk el a búzát a pelyvától.

Keresni ingyenes kriptovaluta kereskedési jelek?

Miért szeretjük a Ripple-t (XRP)

Abban az időben, amikor az emberek elkezdik megkérdőjelezni, hogy van-e valódi értéke a kriptopénzeknek, különösen a Bitcoinnak, egyes kriptopénzek valójában egyre nagyobb vonzerőt kapnak.

A Ripple és az XRP tokenje az egyik ilyen kriptovaluta, úgy érezzük, hogy széles körű vonzereje és alkalmazása van a való világban.

Hosszú ideig a kriptovalutákat csak alternatív fizetési módként tekintették, amely nem volt kifejezetten jó, sőt nem is volt praktikus a használata. Különösen a Bitcoin, amely sok körben hírhedtté válik. A Ripple XRP tokenje azonban sokkal több. Számos pénzintézet hívta fel magára a figyelmet, akik arra készülnek, hogy beépítsék rendszereikbe az egyedi altkoint.

A Ripple (XRP), a Bitcoinnal ellentétben, valuta és fizetési hálózat is. Míg órákig vagy akár napokig is eltarthat egy tranzakció feldolgozása a Bitcoin segítségével, a Ripple technológia 4 másodpercen belül képes feldolgozni a tranzakciókat. Ez különösen vonzóvá teszi a pénzügyi intézményeket.

Tudja meg, hogyan kell kereskedjen itt a Bitcoin-nal.

Ripple top crypto 2018-ban

A Ripple (XRP) készen áll arra, hogy 2018-ban kripto-nehézsúlyúvá váljon.

Az eToro egy olyan társadalmi platformot kínál, amelyen számos kriptovaluta kereskedhet, csatlakozzon most az eToro-hoz!


* A tőkéje veszélyben van.

Ugyanakkor, míg az ágazat széleskörű csökkenést tapasztalt. Az XRP továbbra is tartja magát.

Az XRP ára sokkal jobban teljesít, mint sok fő társa relatív alapon. Mivel a főbb kriptovaluták közül sok korrelál, segít a relatív erősségük elemzésében a legjobb befektetési döntés meghozatala érdekében.

A kriptográfia egész 2018-ban küzdött, ezért jó, ha összehasonlítóan nézzük őket. Ne feledje, hogy nem azt vizsgáljuk, hogy melyik kriptográfia nyeri a legtöbb dollár értéket a következő évben. Minden az elérhető potenciális százalékos nyereségről szól.

A Ripple hálózat robusztus és biztonságos

A Ripple hálózat rendkívül megbízható és biztonságos. A Ripple hálózat stabilitása nagyban ösztönzi a bizalmat iránta és magában a Ripple kriptovalutában. Sokkal kevesebb kérdéssel, mint a nagy testvérei, a Bitcoin és Ethereum, A Ripple egyenes és gördülékeny működése alapvetően megalapozott kriptóvá teszi a befektetést.

A Ripple funkcióinak robusztus technológiáját sok pénzintézet alkalmazza. A Ripple a világ vezető bankjainak és befektetési házainak több mint felével fenntartott partnerség előmozdításával arra készül, hogy a nemzetközi kereskedelem nélkülözhetetlen részévé váljon. Az erős kapcsolatok a Western Union-szal, az xRapid-tal, a Szaúd-Arábiai Monetáris Hatósággal és az xCurrent-mal egy kezdő szövetség kezdetei a globális pénzügy hatalmi szereplőivel.  

A Ripple hihetetlenül gyors és olcsó

A Ripple hihetetlen tranzakciós sebessége miatt a kriptopénzipar nyertese. A Ripple a Bitcoin-hoz, az Ethereumhoz és a Litecoin-hoz képest fényévekkel előrébb jár, amikor tranzakciókat kell feldolgozni a hálózatán. A Bitcointól eltérően a Ripple hálózaton nincs tranzakciós torlódás.

Ami a költségeket illeti, a Ripple egyértelmű nyertes, átlagos tranzakciós díja körülbelül 0,0005 dollár. Természetesen, mint a legtöbb kriptovalutával kapcsolatos dolog esetében, a díjak és költségek is csökkenhetnek a technológia fejlődésével.

Nagy méretezhetőség

A Ripple-t nagy tranzakciós mennyiségek kezelésére tervezték. Míg a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és a Monero kedvelői még 100 tranzakciót sem képesek kezelni másodpercenként, addig a Ripple másodpercenként 1500 tranzakciót képes feldolgozni. Új technológia áll a láthatáron, amely a közeljövőben másodpercenként több tízezer tranzakcióra növeli a Ripple kapacitását.

Ripple lenyűgöző intézményi alkalmazásai

A Ripple lenyűgöző tranzakciós sebessége, nagy skálázhatósága és stabil hálózata miatt sokkal több, mint pusztán kriptovaluta, tökéletes eszköz a nemzetközi pénzátutalási folyamatok javítására.

A Ripple használatával a bankok és pénzintézetek hozzáférnek az igény szerinti likviditáshoz, és fel vannak hatalmazva arra, hogy valós idejű globális fizetéseket hajtsanak végre. Ahol korábban a nemzetközi banki átutalások végrehajtása több napig tartott, a Ripple segítségével szinte azonnal megtehető. Micsoda forradalom!

A Ripple a legjobb kriptovaluta, amelyet 2018-ban kell befektetni?

A Ripple egy lenyűgöző kriptovaluta, sok hasznos alkalmazással. A Bitcoin-hoz és sok más népszerű kriptovalutához képest a Ripple sokkal stabilabb. A Ripple-nél nincsenek kemény villák és felesleges politika. Olcsó tranzakciói is vonzóbbá teszik.

A Ripple alapjai továbbra is erősek. És bár az egész kriptográfiai szektor visszavonult a magasból. Ha a következő öt-tíz évet nézzük, úgy gondoljuk, hogy a Ripple (XRP) sok dobozt jelöl ki.

Lássuk, mit tartogat a Ripple az év hátralévő részében. Ahhoz, hogy részesedést szerezzen Ripple akciójából, nyisson számlát egy nagyszerű kriptográfusnál Ma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map