A legjobb XRP pénztárca: A hullámzó eszközök biztonságos tárolásának módjai

A kriptopénz a vonzó központ most a legutóbbi bikapiacon. Sokkal több befektető érkezik az űrbe, és különböző eszközöket vásárol. Ezen befektetők egy része elég jól ismeri a digitális eszközöket, míg mások még csak most kezdenek. Függetlenül attól a kategóriától, amelyhez tartozik, egy dolgot figyelembe kell venni, az eszközei biztonságát, különösen akkor, ha a legnépszerűbbekről, például az XRP-ről beszélünk.

Vannak hackerek és más kiberbűnözők, akik folyamatosan keresik a titkosításod ellopásának módját tőled. Ezért függetlenül attól, hogy melyik eszközbe fektet be, elengedhetetlen, hogy megtalálja a biztonságos tárolás módját. Az eszközök biztonsága attól függ, hogy milyen pénztárcában tárolod őket. Sok ilyen van, de lehet, hogy csak a legjobb XRP pénztárcát keresi. Nos, erről szól ez a cikk, ezért olvass tovább.

A legjobb XRP pénztárca kiválasztásakor figyelembe veendő tényezők

XRP támogatás: Természetesen a pénztárcának támogatnia kell az XRP-t, mivel ez az elsődleges eszköz, amelyet tárolni szeretne.

Több pénznem támogatás: Még akkor is, ha erre nincs szükség, több pénznemű pénztárcával rendelkezhet, amely lehetővé teszi, hogy az eszközeit valamikor másokká alakítsa át, ha úgy kívánja.

Egyszerű használat: Ez különösen fontos a kezdők számára. Nem akar olyan pénztárcával végezni, amelynek működéséhez harmadik félre van szüksége.

Biztonság: Mennyire biztonságos a pénztárca? Keressen egy magas biztonsági besorolású pénztárcát, hogy ne hagyja ki az XRP-t.

Felhasználói visszajelzések: Az összes fenti információ könnyen hozzáférhető, ha elolvassa azok véleményét, akik korábban használták a pénztárcát. Keresse meg az ilyen véleményeket, mielőtt kiválasztaná, melyik pénztárcát használja.

Minden további késedelem nélkül vegyük figyelembe a legjobb XRP pénztárcákat, amelyeket használnod kell.

Atomic Wallet

ripple_xrp_crypto_wallet

Ez az egyik legjobb Ripple pénztárca, legalább 3,5 milliárd felhasználóval. Atomic Wallet több mint 300 kriptovalutát támogat, beleértve az XRP-t is. Linux, Windows és Mac operációs rendszereken is működhet. A pénztárca lehetővé teszi a kriptovaluta tranzakciók végrehajtását, és még azokat is, amelyek bankkártyát használhatnak.

Az Atomic Wallet további előnye, hogy a felhasználó esélyt kap jutalmak elnyerésére a tranzakciók érvényesítése után. Kényelmes és egyszerű ezt a pénztárcát használni, mert telepítheti a telefonjára. Az XRP üzletág tagjai a benne található funkciók és mindenekelőtt a sima felhasználói felület miatt ajánlják.

A pénztárca minden adatot, beleértve a blockchain egyenlegeket is, tárolhat egy magánkulccsal, amely egyedülálló Önnek. Ez a bizonyos kulcs memóriából származik. An Atom pénztárca garantálja a biztonságot és az irányítást, amikor úgy dönt, hogy használja.

Ledger Nano X

Forrás: ledger.com


A főkönyv a háztartás neve, amikor a biztonságról és a pénztárcáról van szó. Ez a felső pénztárca, a Ledger Nano X az egyik legjobb az XRP tárolásakor. Ezt a pénztárcát tartják az egyik legbiztonságosabbnak, mert egy Bitcoin biztonsági cég, a Ledger készítette. Sőt, a biztonsága annak köszönhető, hogy ez az egyik legjobb hardvertárca.

Ez a hideg pénztárcák néven ismert kategóriába tartozik. Mivel nincsenek mindig csatlakozva az internethez, a hackerek lényegesen nehezebben tudják elérni. A pénztárca olyan, mint egy USB memória, és könnyen hordozható a zsebében, bárhová is megy.

A Ledger Nano X több kriptovalutát is támogat, és nem szab korlátozást arra, hogy mekkora XRP-t tarthat. Ez nagyon kényelmes, mivel bármilyen pénztárcát birtokolhat, anélkül, hogy több pénztárca lenne. A pénztárca magánkulcsait offline állapotban tárolják, így az XRP a lehető legbiztonságosabb.

Guarda pénztárca

guarda pénztárca

Guarda észt székhelyű pénztárca-szolgáltató, amely sokféle kriptovalutához nyújt támogatást. Az XRP mellett a pénztárca 40+ érmét is támogat, például Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Dash, Monero, NEM, NEO, EOS és még sokan mások.

A Guardának vannak alkalmazásai a legtöbb nagy asztali és mobil operációs rendszerhez, valamint webes és króm kiterjesztés.

A pénztárca emellett több olyan szolgáltatást is tartalmazott a kriptográfia kezeléséhez, mint például a beépített kriptográfia, közvetlen fiat vásárlások a kriptóhoz és a Guarda Token Generator.

A Guarda egy nem őrizetben lévő pénztárca, ami azt jelenti, hogy csak Ön férhet hozzá és kezelheti privát kulcsait. Az összes kulcsot és biztonsági másolatot az Advanced Encryption Standard (AES) titkosítja.

KeepKey

Forrás: keepkey.myshopify.com

KeepKey egy kriptovaluta pénztárca, amelyet a ShapeShift kriptovaluta-csere fejlesztett ki. Ez az egyik legjobb XRP pénztárca és egyben a legbiztonságosabb. A pénztárcát úgy tervezték, hogy kölcsönhatásba lépjen a ShapeShift kezelőfelülettel a kereskedéshez nulla jutalékkal. Minden nagyobb kriptovalutát támogat, beleértve az XRP-t is, és folyamatosan több eszköz kerül hozzáadásra.

Különösen a KeepKey pénztárca rendelkezik egy nagyon egyszerű felhasználói felülettel, ami a kezdők számára előnyben részesített pénztárcát teszi. Ez a hardver pénztárca azért is rendkívül biztonságos, mert egy véletlenszám-generátort használ a privát kulcsok előállításához. Ha a legjobb XRP pénztárcát keresi, akkor ez jó választás lehet, különösen, ha Ön kezdő.

GateHub

A GateHub egy forró pénztárca több kriptovaluta, köztük az XRP tárolására. A cég mögötte, GatHub.net az XRP Ledger protokollra épül, és lehetővé teszi digitális eszközök küldését, fogadását és kereskedelmét. A GateHub az egyik legmegbízhatóbb pénztárca az XRP-ben, és nagyon könnyen használható is.

A működéshez azonban legalább 20XRP szükséges. Az XRP fogadása és átvitele nagyon egyszerűen elvégezhető a pénztárcába és vissza. Egy dolgot meg kell jegyezni, hogy a forró pénztárcák sokkal inkább hajlamosak a támadásokra, mint a hideg pénztárcák, például a Ledger Nano X vagy a KeepKey. Célszerű itt korlátozott mennyiségű XRP-t tartani, hogy ne hívja fel magára a figyelmet.

Bár nem mindenki szereti használni a hardveres pénztárcát, ezért ha hajlandó kockáztatni az egészet, érdemes kipróbálnia a GateHub használatát a piaci trendek és az XRP használatának egyszerű elemzéséhez..

Ledger Nano S

Forrás: tokenclub.co

Ez egy újabb pénztárca a francia Bitcoin biztonsági cégtől, a Ledger-től. Nagyon hasonlít a Ledger Nano X-hez, de sokkal olcsóbb. A Nano X-hez hasonlóan ehhez olyan eszközre van szüksége, mint egy laptop, csakúgy, mint egy pendrive. Számos kriptovalutát támogat, köztük korlátlan mennyiségű XRP-t.

Természetesen a Ledger Nano S az egyik legbiztonságosabb pénztárca az XRP és minden más eszköz tárolásához. Ezzel a hackerek nehezen jutnak el az XRP-hez, amely legtöbbször offline lesz. Csak akkor csatlakoztatja a számítógéphez, ha kriptovalutákat küld vagy fogad. Csatlakozásakor nagyon egyszerű felhasználói felülettel is rendelkezik, vagyis még egy teljesen kezdő is sikeresen használhatja. A legjobb XRP pénztárcáról beszélve ez az egyik lehetőség, amelyet meg kell vizsgálni.

Pirítós

Toast Wallet Review

Ha a legjobb XRP pénztárcát szeretné, a Toast jó választás az Ön számára. Asztali és mobil eszközökön egyaránt elérhető, így bárhová magával viheti az XRP-t. Minden eszközön és operációs rendszeren működik, beleértve az iOS, Android, Windows, Mac és Linux operációs rendszereket is.

A Toast pénztárca kiemelkedő jellemzője az egyszerűsége. Olyan egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, hogy bárki, aki képes telefon vagy számítógép működtetésére, zökkenőmentesen tudja használni. A pénztárca összes titkosított kulcsát az eszköz generálja, és soha nem hagyja el, ami biztonságosabbá teszi, mint az átlagos forró pénztárca. A felhasználók minden információ az eszközön marad anélkül, hogy online lenne, hogy biztonságban legyenek.

Következtetés

Ezek a legfelső pénztárcák, amikor az XRP-tárhelyről van szó. Ha a legjobb XRP pénztárcát keresi, választhat közülük, különösen a hardveres pénztárcák között, ha a biztonság nagyon fontos az Ön számára.

Megjegyzés: Ezt a bejegyzést eredetileg 2020. április 14-én tették közzé, és a tartalom teljessége és valóságtartalma miatt 2021. március 10-én teljesen frissítették..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map