A Ripple (XRP) árjóslás és elemzés 2020 augusztusában

Az XRP jövőjére való összpontosításhoz meg kell vizsgálnia a korábbi árműveleteket és fel kell mérnie a Ripple piaci hangulatát. A június nem volt különösebben nagyszerű hónap az XRP számára, ezért természetes, hogy vajon mit keres július vége a kriptográfia számára. Tehát ne hagyja ki a lehetőséget, hogy többet megtudjon az XRP árjóslásáról 2020 augusztusára.

A Ripple (XRP) áttekintése

xrp pngAz XRP-t gyakran felcserélhetően használják a Ripple-szel, de technikailag a Ripple a vállalat és hálózat a kriptopénz, az XRP mögött. A kriptovaluta ismert a digitális fizetési program hálózatáról és protokolljáról. Ezzel szemben a társaság népszerű a fizetési kiegyenlítés, az átutalási rendszer és az eszközcsere platformja terén. A Ripple az gyakran a SWIFT-hez képest, bankok és más pénzügyi intézmények által igénybe vett nemzetközi pénz- és biztonsági átutalási szolgáltatás.

A Ripple blokklánc az XRP-t használja natív kriptóként. A valós idejű tranzakciók megkönnyítésére és a Ripple Network fizetési infrastruktúrájának áramellátására szolgál. A kriptó kényelmes negyedik helyet élvez a piaci korlát alapján. Az XRP-nek piaci felső határa van 9 956 538 964 dollár, kereskedés 0,22 dollár érménként ebben az időben. Ez 3,08% -os emelkedés 24 órás periódus alatt. Az összes 99 990 923 726 XRP közül 44 848 773 395 XRP van forgalomban, a 24 órás kereskedési mennyiség 1 279 137 654 USD.

XRP árjóslás: elemzés

Június elején az XRP árfolyama 0,20 dollár volt. Július elejére azonban az ár 0,17 dollárra csökkent. Míg a kriptográfia júniusban leállt, 2020 második negyedévében 0,91% -kal gyarapodott. Július 1-jén az érme június végéhez képest 0,77% -os növekedést mutatott, június 29-től azonban 1,07% -os részleges csökkenéssel. . Július eleji csökkenés következtében az XRP korán esett, mielőtt megkereste a támogatást 0,174 dolláron. A nap szünetet tartott az első nagyobb ellenállási szint felett, 0,1774 dolláron, majd visszaesett a 0,1760 dolláros alszintre. A fellendülés során az ár 0,1777 dollár szint fölé mozdult, majd visszacsúszott 0,1769 dollárra.

coinmarketcap.com

A nap további része arról szólt, hogy elkerüljük a 0,1764 dolláros forgatásra esést. Július 2-án azonban az ár 0,175 dollárra és 0,172 dollárra esett vissza – napközben. A hét utolsó napján a bikák szállították a napot 0,176 dollárig. Szerencsére az érme a hétvége kezdetén tovább emelkedett, 0,178 dollárnál, de átlós ellenállásba ütközött, és kénytelen volt visszaengedni. Július 5., vasárnap alacsony volatilitási szekcióval kezdődött, az ár 0,173 dollárra esett. A nap későbbi fellendülését követően az XRP a hétvégét 0,177 dollárra zárta.

Az érme július 6-án, hétfőn kezdődött azzal, hogy 0,188 dollárig emelkedett. Ez az időszak rámutatott, hogy belépett a 0,18-0,19 dolláros támogatási / ellenállási zónába. Kedden egy rövid visszavonás 0,184 dollárra jelentette a bika trend kezdetét, amely szerdán továbbra is 0,205 dollárra rendeződött. Ez volt a legjobb nap a kereskedők számára április 28. óta, és bejutott a $ 0,20-0,21 támogatási / ellenállási szintbe. A csütörtöki ülésen az árak visszaestek a pénteki 0,198 dollárra. Miután vasárnap 0,20 dollárért ért véget, az XRP hétnapos időszak alatt 14,2% -kal emelkedett.

Fejlesztések

XRP fejlesztések

cryptopolitan.com

Ripple van óriási siker a blokklánc értékesítése bankoknak és más pénzügyi intézményeknek. A világ 100 legnagyobb bankjának egyharmada használja a Ripple-t. A világ ötödik legnagyobb bankja, a Mitsubishi UFJ Financial Group a Ripple igény szerinti likviditási fizetési technológiáját használja. Ezenkívül több mint 50 ország 250 bankja használja a Ripple határokon átnyúló fizetési technológiáját. A múlt hónapban a Banco Rendimento brazíliai kereskedelmi bank lett az első bank, amely csatlakozott a RippleNet Cloud-hoz. A Banco Rendimento ezt az erőforrást felhasználja arra, hogy a jövőben új fizetési folyosókat nyisson ügyfeleinek.

Néhány nappal ezelőtt az Egyesült Államok pénzkezelője (OCC) pontosítást adott ki amely lehetővé teszi az engedéllyel rendelkező amerikai bankok számára, hogy XRP-t tartsanak, a Bitcoin-nal együtt Ethereum, ügyfeleik számára. A spanyol bank, Santander további régiókkal bővül határ nélküli blokklánc alapú fizetési csatornájára, amelyet a Ripple-lel együttműködve fejlesztettek alkalmazásként. A One Pay FX alkalmazás 2018-ban indult, és jelenleg két tucat országban működik, beleértve a teljes eurózónát is. A partnerség azért jött létre, hogy feltárja, hogyan teheti a blokklánc gyorsabbá, olcsóbbá és átláthatóbbá az ügyleteket.


Hullámár-előrejelzés: piaci vélemény 2020 augusztusára

Az előrejelzéssel foglalkozó webhelyeken sok Ripple (XRP) árjóslat található. Íme néhány XRP árjóslat, amelyek segítenek felmérni a piaci érzelmeket.

LongForecast.com

LongForecastAz XRP árjóslata 2020 augusztusának végére 0,21 USD. Számításaik szerint az XRP 0,21 dolláron zárhatja júliusát. A kriptopénzre utaló bullish forgatókönyv augusztusban valószínűleg nem sokat fog látni.

TradingBeast

TradingBeast Az előrejelzések szerint az XRP-árak augusztus elején elérik a 0,26 dollárt. A bullish érzelmek továbbra is az előrejelzés szerint a legmagasabb, 0,326 dollár, a legalacsonyabb, 0,221 dollár mellett alakulnak. Az előrejelzés augusztus végére 0,26 dollár. Hasonlóképpen, az oldal úgy látja, hogy a kriptopénz szeptemberben 0,259 dollárnál tart, ami bullish előrejelzés.

AMBCrypto

AMBCrypto olyan projektek, amelyek szerint az XRP újabb bikaversenyt érhet el, meghaladva a 0,211 dollárt, de a 0,18–0,19 dolláros támogatási / ellenállási zóna újbóli tesztelése 10–14 nap múlva várható. A webhely elemzése megjegyezte, hogy az XRP részleges támogatást talált 0,196 dollárnál, és a 0,20 dolláros ellenállási szintnek nagy szerepe van a lehetséges emelkedésben a 0,211 dollár felé.

FXEmpire

FXEmpire látja, hogy az XRP-árak a második fő ellenállási szintet 0,21 dolláron tesztelik, feltéve, hogy ez elkerüli a zuhanást a 0,20 dollár pivot révén. Ugyanakkor a tágabb piac támogatását kulcsszereplőnek tartják a szerdai csúcs, 0,205 dollár utáni kitörés szempontjából. Az első jelentős támogatási szint, 0,1987 dollár, akkor lép életbe, ha 0,20 dollárig esik az esés.

XRP árjóslás: ítélet

Az XRP nem tudta megállni a helyét, és június jobb részében a 0,177-es szinten maradt. Van-e az XRP-nek mit elérnie a 100 dollár eléréséhez? Az összegyűjtött adatok és az egyéb XRP árjóslatok alapján a befektetőknek előre kell számítaniuk a meghosszabbított tartózkodásra ebben a csökkenő állapotban. A Ripple (XRP) egyelőre messze van minden idők legmagasabb szintjétől.

Kiemelt kép: cryptorussian.net

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map