A Tron (TRX) árjóslása és elemzése 2020 októberében

Tron árjóslás

Az évek során a Tron hírnevet szerzett magának mint blockchain vállalat, amelynek fő célja az internet decentralizálása. A vállalat ezt úgy teszi meg, hogy kedvező környezetet biztosít a fejlesztőknek intelligens szerződések, valamint decentralizált alkalmazások (DApps) kiépítéséhez és telepítéséhez..

A Tron anyanyelve – A TRX megkapta a jó napokat a kriptovaluta piacon, de jelenleg a 16. helyet foglalja el. Ez nem azt jelenti, hogy még mindig nem tud csodákat tenni. Az ökoszisztéma gyorsan növekszik, és ebben a cikkben megvizsgáljuk a Tron 2020 októberi árjóslását.

Tron (TRX) áttekintése

A Tron-t 2018-ban alapították az Ethereum blokkláncon, mielőtt 2019-ben átállt a saját blokkláncára. Azóta a blokklánc hatalmas sikereket könyvelhet el a DApps és az intelligens szerződések révén. Jelenleg több mint 700 DApps-je van, és augusztus elején közel egymilliárd okos szerződés volt.

A TRX piaci korlátja most 1.806.113.768 dollár, forgalmazott mennyisége pedig 71.659.657.369 a teljes több mint 100 milliárdból. A jelenlegi ár az

0,025204 USD, 242 órás kereskedési volumennel 1 212 700 461 USD.

Tron (TRX) árjóslás: elemzés

Még akkor is, ha a TRX az év nagy részét alacsony kulcs alatt töltötte, szeptember 3-án sikerült elérnie az évi magas, 0,042 dolláros árat. Ez nem tartott sokáig, mivel a kriptovaluta szinte azonnal lefelé indult, hogy lassan elérje a jelenlegi 0,0258 dolláros árat. Bár a szeptember hónap nem tűnik barátságosnak, a TRX számára ez nem volt túl rossz, mivel az ára még mindig magasabb szinten van, mint az év nagy részében volt.

Az ár meglehetősen stabil volt a korábbi évekhez képest, amikor vad ingadozásokat mutatott felfelé és lefelé. Ez az érme növekvő érettségét sugallhatja, mivel több felhasználó költözött hozzá való életben. A Tron vezérigazgatója, Justin Sun jelezte elhatározását, hogy a jövőben a legjobb kriptovaluta lesz. Ez valószínűleg azzal kezdődik, hogy az érme visszanyeri helyét a legjobb tíz között.

Fejlesztések

Néhány nappal ezelőtt a Tron együttműködött az intézményi felügyeleti platformmal – a BitGo-val. Egy vállalati közlemény szerint a partnerség lehetővé teszi a Wrapped Ethereum és a Wrapped Bitcoin elindítását a Tron Blockchain-on. Ez felajánlja a Tron felhasználóknak a hozzáférést a DeFi tokenekhez, például a tokenizált Bitcoinhoz és az Ethereumhoz.

personal-financial.com

A BitGo őrizetében fogja tartani a DeFi tokenek megveréséhez szükséges Ethereumot és Bitcoinot, a Tron felhasználói pedig tetszés szerint tokenizálhatják Ethereum és Bitcoin állományaikat a BitGo-val. Természetesen ez növelni fogja a TRX használatát a blokkláncon, mivel többen csapnak Tronhoz, hogy a jövőben hozzáférhessenek ezekhez a DeFi tokenekhez. Ez jó módszer lehet a TRX elfogadásának fokozására, és a Tron ökoszisztéma általános növekedéséhez vezethet.


Tron (TRX) árjóslás: piaci vélemények 2020 októberére

A fenti információk összefoglalják a TRX legutóbbi árfolyamát. További információkra van azonban szükség ahhoz, hogy a befektetők kerek képet kapjanak a piacról. Ezért összegyűjtöttük néhány fontosabb előrejelző és elemző weboldal véleményét, hogy tisztább képet kapjon az októberi TRX-ről..

WalletInvestor

WalletInvestor kategorikusan kijelenti, hogy a TRX rossz hosszú távú befektetés. Előrejelzése szerint a hónapot a mostaninál valamivel magasabbra, 0,0266 dollárra nyitja. Az előrejelzett záróár jóval alacsonyabb, 0,02073 dollár. Az alábbiakban bemutatjuk a támogatási és ellenállási szinteket, amelyeket a weboldal számított.

  • Ellenállási szint (R3): 0,0275;
  • Ellenállási szint (R2): 0,0270;
  • Ellenállási szint (R1): 0,0267;
  • Forgatópont: 0,0262;
  • Támogatási szint (S1): 0,0259;
  • Támogatási szint (S2): 0,0254;
  • Támogatási szint (S3): 0,0251.

Cryptoground

Cryptoground az előrejelzések szerint a TRX ára 51,29% -kal csökken a következő egy hónapban. Ezzel október végéig 0,00164 dollár lesz az ára. Legalább 5 éves befektetést javasolnak, hogy profitot szerezzen a TRX-től.

Crypto Rating

Crypto Rating előrejelzése szerint a TRX 24,89% -kal fog felértékelődni, és eléri a 0,032729 dolláros árat. Ez szöges ellentétben áll a Cryptoground jóslatával.

Korm. Tőke

Korm. Tőke az előrejelzések szerint a TRX október hónapban nyitja meg a dollárt 0,0248 dolláron. Várhatóan nem számol be nagyobb nyereséget, és a hónapot 0,0252 dolláron zárja. A kriptovaluta lehető legmagasabb ára a hónap folyamán 0,02898 dollár lesz.

Tron (TRX) Árjóslás: ítélet

Rövid és hosszú távon nagyon eltérő vélemények vannak a TRX jövőjéről. Ha a következő hónapra szeretne befektetni, érdemes többet kutatnia az itt megadott információkra építve. Ezek olyan előrejelzések, amelyek néhány algoritmuson alapulnak, amelyekben a prediktorok bíznak, de végül az ön döntése, hogy vállalja-e a kockázatot, vagy távol marad.

Kiemelt kép: QuoteInspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map