Az első 5 robbanásveszélyes kriptó, amelyeket a harmadik Bitcoin felezés után vásárolhat meg

kriptókat vásárolni

A harmadik Bitcoin felezésre 2020 májusában került sor. De mielőtt elmélyülnénk a kriptókban, amelyeket az utolsó felezés után vásárolni szeretnénk, értsük meg, miért van a kriptográfiai eszközöknek fényes jövője befektetésként.

Hagyományosan a bitcoin felezés az egész kriptotérben tapasztalható bullish trendekhez kapcsolódik. A kriptográfiai árakat, a többi nyersanyaghoz hasonlóan, a kereslet és kínálat piaci erői határozzák meg. Ha a kínálat csökken, miközben a kereslet állandó marad, akkor az áraknak növekedniük kell.

A legutóbbi Bitcoin felezés során a bányász jutalmak száma 12,5-ről 6,25-re csökkent. A kriptopiaci elemzők szerint ez az esemény egy bullish trendet katalizált, és a kínálat 2020-ban várhatóan 2,5% -kal emelkedik, mivel Bloomberg korábban beszámoltak róla. 2021-ben a kínálat várhatóan kevesebb, mint 2% -kal nő.

Ezt szem előtt tartva, itt vannak a legjobb kriptók, amelyeket a harmadik Bitcoin felező esemény után vásárolhat meg.

Bitcoin (BTC)

earthnet.ne

Ha kíváncsi arra, hogy a Bitcoin (BTC) még mindig méltó befektetés-e 2020-ban, a válasz: “Igen, ez az!”

A Bitcoin továbbra is piacvezető és benchmark szabvány, amely alapján minden feltörekvő kriptot megítélnek. Itt van három jó ok a BTC megvásárlására a felező esemény után.

A kriptopénzek várhatóan nem csak a Wall Streeten áramlanak majd. A Bitcoin korlátozott forgalomban van, körülbelül 18 millió érme. Ez azt jelenti, hogy az ára a jövőben valószínűleg jelentős különbséggel nő. Szűkössége az egyik tényező, amely a Bitcoin árfolyamát növeli.

Ezenkívül a BTC hatalmas piaci kapitalizációval rendelkezik, nyolcszor nagyobb (121 milliárd dollár), mint az Ethereum, a második legjobb digitális fizetőeszköz. A Bitcoin továbbra is a legnagyobb napi kereskedési volumennel büszkélkedhet, ami megkönnyíti a kereskedelmet.

Ezenkívül, amikor a kriptopénz világszerte elfogadottá válik, a szabályozás elpusztítja a kriptográfiai közösség nagy részét. Sok átverési token megszűnik, teret és igényt adva a stabilabb digitális eszközökre. A Bitcoin az úttörő kriptovaluta, és a legmegbízhatóbb a kriptográfiai térben. Ez ideális beruházássá teszi 2020-ig és azt követően is.

Ripple (XRP)

currency.com

A Ripple XRP-je az egyik altcoin, amely 2020-ban nagy nyereséget képes elérni. A vállalat blockchain technológiát használ a bankok és a fizetési szolgáltatók közötti pénzátutalás megkönnyítésére. A kriptográfiai tőzsdék és vállalatok az XRP-t is felhasználhatják pénzátutalásra globálisan. A Ripple ezért kulcsfontosságú infrastruktúra a határokon átnyúló kriptofizetések mögött.

Mivel a kriptopénzek világszerte nagyobb elfogadásra tesznek szert, a Ripple több ügyfelet is bevon, beleértve a bankokat is. A legutóbbi partnerség az Egyiptomi Nemzeti Bankkal csak egy példa. Amint egyre több bank és fizetési szolgáltató csatlakozik a Ripple hálózathoz, a kereslet növekedni fog. Ez végül növelni fogja az XRP árát.

Dash (DASH)

kötőjel-kriptovalutacoinhashreporter.com


A Dash kriptovaluta vezető eszközként jelent meg a Coronavirus által kiváltott márciusi piaci összeomlás után. Március 26-án a digitális eszköz értéke 65,20% -kal nőtt. A Dash erős alapokat és hatalmas technikai hátteret ölel fel. Alacsony keringési kínálattal is rendelkezik, ami döntő fontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni a kriptovalutába történő befektetés során. A mintegy 9,4 millió forgalomban lévő érme szerint a Dash a 19. helyet foglalja el a világ egyik legjobb kriptovalutája szerint. CoinMarketCap.

Basic Attention Token (BAT)

cryptobit.media

A BAT – USD pár az egyik érdekes kriptovaluta, amelyet 2020-ban meg lehet nézni. Ez a digitális eszköz várhatóan nagy nyereséget arat a korábbi ártendenciák alapján. A BAT érme mozgatóereje meglehetősen egyszerű. A reklámiparra összpontosít, amely jelenlegi állapotában meglehetősen összetört és rosszul illeszkedik.

A reklámiparban a hirdetők és a felhasználók ösztönzőit nem osztják meg megfelelően. Úgy tűnik, ellentétes irányban futnak. A hirdetők azt akarják, hogy a hirdetéseiket figyeljék, míg a fogyasztók ki akarják hagyni a hirdetéseket.

A BAT célja a digitális reklámipar összehangolása annak érdekében, hogy az ösztönzők összehangolódjanak a hirdetők és a fogyasztók között.

E cél elérése érdekében a felhasználók BAT-ban fizetnek a digitális hirdetések Brave böngészőben történő megtekintéséért, ami azt jelenti, hogy a fogyasztókat ösztönözni fogják a hirdetések megtekintésére. A cél az, hogy minél több felhasználó nézze meg a hirdetéseket, hogy a hirdetők több terméket értékesíthessenek, vagy elérjék a márka ismertségét. Ez a BAT-ot intelligens üzleti modellként pozícionálja, amelynek értéke növekedni fog.

Emellett, mivel a kriptovaluták a fogyasztók általános elfogadásának irányába mutatnak, növekszik a keresletük. A Dash a felhasználók kompenzálására szolgáló modellje alapján valószínűleg nagyobb tapadást fog elérni. Ez az egyik robbanásveszélyes kriptónak számít ebben az évben.

Monero (XRM)

Monerocrypto-news-flash.com

A Monero (XRM) egy másik ígéretes digitális eszköz, amelyet a harmadik Bitcoin felezés után vásárolhat meg. Monero három fő okból különleges. Először is, ez magában foglalja a titoktartást, amely a kriptográfiai találmány egyedüli célja. Az XRM a világ legelterjedtebb adatvédelmi érme, amellyel névtelen tranzakciókat hajthat végre.

A nem nyomon követhetőség számos olyan felhasználót vonz, akik harmadik fél beavatkozása nélkül szeretnének tranzakciókat végezni. Másodszor, Monerónak alacsony a készlete, körülbelül 17 millió érme. Ez azt jelenti, hogy szűkös, és kereslete valószínűleg növekszik. Harmadszor, a jelenlegi kétjegyű ára körülbelül 50 dollár teszi a befektetések bevett modelljévé.

Végső gondolatok

Végül ez a lista a legígéretesebb kriptókról, amelyeket idén vásárolhatunk, különösen a harmadik Bitcoin felezés után. Szokás szerint a kriptopiac továbbra is ingatag, ezért számolnia kell az eszközök némi felfelé vagy lefelé irányuló ingadozásával. Digitális eszköz vásárlása előtt tanácsos elolvasni az újságot, ellenőrizni a forgalomban lévő kínálatot és elemezni az ártrendeket.

Kiemelt kép: coinrevolution.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map