Cardano Price Prediction 2019: Mennyire emelkedhet az ADA ára 2019-ben?

Cardano árjóslás

A Cardano egy blockchain projekt, amely nagyon ismert a kriptográfiai közösségben. Az ADA annak a kriptovalutának a neve, amely ezt az egyedülálló blokkláncot működteti, és amely a gyors és egyszerű átutalások közegeként szolgál.

Különböző előrejelzések vannak arra vonatkozóan, hogy az ADA ára hogyan alakulhat 2019-ben, és a mai cikkben megpróbáljuk elemezni őket, és meglátjuk, melyik a legvalószínűbb.

kardán árjóslás

Forrás: coinmarketcap.com

Cardano árjóslás 2019-re

Noha Cardano túl optimista kilátások nélkül lépett ki 2018-ból, az ADA enyhe növekedési ígérettel lépett 2019-be, az érme jelenleg 0,083 USD-vel kereskedik.

A piac többi részéhez hasonlóan, 2018 elején, az ADA is minden idők legmagasabb szintjét, 1,32 dollárt érte el, de kevesebb, mint egy hónap alatt, február elején, ára elkezdett 0,27 dollárra esni.

Ez a csökkenő tendencia 2018 februárja és márciusa folyamán folytatódott, mivel az ADA utánozta a teljes piaci visszaesést. Mivel áprilisban, májusban és júniusban a Cardanónak nem volt jelentős bejelentése, az ára nem hozott észrevehető nyereséget és veszteséget. Szeptemberig továbbra is 0,1 dollár körül mozgott, és tovább csökkent, miközben elérte a 2019-et.

Ha összehasonlítanánk az ADA evolúcióját, az érme az értékének 93% -át veszítette el a rekordmagasságú, 1,15 USD-s rekordértékéből, ugyanakkor a Cardano továbbra is 250% -os YTD-hozamot mutat.

De optimista Cardano-árjóslatot lehet tenni annak a megfigyelésnek az alapján, hogy az ADA napi és heti grafikonjain emelkedést tapasztalt, ami némi esélyt mutat a visszapattanásra.

Az optimista előrejelzéseket támasztja alá az a tény is, hogy Cardano közösségét erősen támogatja, és nagyon szilárd ütemtervet tartalmaz a fejlesztések hosszú listájával, amelyeket várhatóan 2019-ben indítanak vagy zárnak le..

Piaci mozgás és hangulat

Az ADA a többi altcoin társához hasonlóan követi a bitcoin árának mozgását. Ha a bitcoin egy újabb bullish piacot látna, akkor az ADA is folytathatja az utat. De elemzők szerint ez valószínűleg nem fog megtörténni, ezért az ADA ebben az évben nem fog jelentős változásokat tapasztalni. Nagyrészt azt jósolják, hogy 2019-ben érdektelen oldalirányú akciókat fog látni, kisebb növekedéssel és csökkenéssel, amelyet a bitcoin ingadozása generál. Elemezzük egy kicsit ezt a Cardano árjóslást.

Valahányszor a bitcoin enyhe helyreállást tapasztal, az altcoinok többsége nem képes lépést tartani a felértékelődési tempóval. Úgy gondolják, hogy ez annak köszönhető, hogy a kezdő befektetők hibákat követnek el, míg a hozzáértő befektetők elkezdtek befektetni a bitcoinba.

Ezek a befektetők nem szívesen vásárolták a BTC-t a legmagasabb szinten, de most, hogy meglátták a benne rejlő lehetőségeket, belemerültek, amint az érme alacsonyabb áron rendelkezik. Az altcoin azonban nem részesült ugyanabban a figyelemben, annak ellenére, hogy többségük ötszörös kedvezménnyel kereskedik.

Az ismeretlen altcoinok 10–100-szoros növekedésének esélye csekély; még akkor is, ha az érmének minden megfelelő jele van, a jelentős megtérülés valószínűleg valószínűtlen. És a kriptopiac valószínűleg soha nem lát olyan magasságokat, mint a 2018-as csúcson.

Ezt az állítást támogatva az Ethereum vezérigazgatója és alapítója, Vitalik Buterin kijelentette, hogy a piac valószínűleg soha többé nem fog 1000% -os nyereséget elérni.

De a Cardano árjóslatunkat tekintve az ADA-nak esélye van magasabb növekedést tapasztalni, mint a legtöbb kevésbé fejlett altcoin. A fenntarthatóság, a skálázhatóság és az interoperabilitás megoldásait érintő projekt jövőbeli fejleményei pedig ebben az évben befejeződnek, ez mindenképpen ár-növekedést fog adni.

Míg a 19 dolláros jelzés kissé túl messzinek és kivitelezhetetlennek tűnik, hogy elérje most, az 1 dollár elérése megvalósíthatóbb eredmény ez év végéig.

A Cardano a tavalyi év során 250% -kal gyarapodott, sok rajongó előrejelzése szerint a Cardano jelentős nyereséget fog elérni 2019-ben.

Az ADA-t a kriptopiac egyik legstabilabb pénznemének is tekintik, ezért a legtöbben hajlamosak feltételezni, hogy az ADA ebben az évben pozitívan fog teljesíteni.

kardán árjóslás

Szakértők Cardano árjóslatai

Az alábbiakban bemutatunk néhány, a kriptográfiai térből származó fontos publikáció és személyiség által készített jóslatot, valamint a Cardano (ADA) árjóslat mögött meghúzódó érveléseiket:

JioMobilePhone1500

JioMobilePhone1500 Egy tavaly decemberi kriptográfiai cikkben kijelentette, hogy az ADA előrejelzése szerint 2019 novemberében 65-77 dollárra nő az USA-ban. Nagyon optimista Cardano árjóslatot is tettek, kijelentve, hogy 2019 decemberéig az ADA meg fogja látni az árát 89,35 USD.

Smartereum

Smartereum szintén meglehetősen pozitív előrejelzést tett az ADA számára, kijelentve ebben az évben, hogy a Cardano kripto 2,50 dollárra nő, és 5 év alatt elérheti a 10 dollárt.

Us Felemelt

A Us Lifted blogger Martin úgy véli, hogy az ADA 2019 végére eléri a 72,30 dollárt. Martin folytatja, hogy 2020-ig egy ADA érme 410,45 dolláros árat érhet el.

Crypto Town

A Crypto Town A weboldal technikai elemzést készített számos kriptovaluta rövid és hosszú távú előrejelzéséhez. Azt jósolták, hogy a Cardano csaknem 200% -os növekedést fog elérni 2019-ben ~ 0,08 USD-os árához képest. Ez eddig a legkonzervatívabb Cardano-előrejelzés, amelyet elhangzott.

Érmekapcsoló

CoinSwitch úgy véli, az év pozitív megjegyzéssel indul a Cardano számára: „Az első negyedév vége felé eléri a 0,320 dollárt. A harmadik negyedév felé elérheti a 0,30 dolláros határt. Júliustól kezd meredeken felfelé lendülni. Amint arról már volt szó, Shelley előkészületben van az első negyedévben történő megjelenésre, és ez az átláthatóság hatalmas mutatóként működhet a felhasználók elfogadási arányának növelésében. 2019 utolsó negyedéve felé elérheti a 0,40 dolláros határt, ahol a legmagasabb várható ár 0,41 dollár lehet. “

Összegzés

Úgy tűnik, hogy Cardanónak minden megfelelő jele van ahhoz, hogy az idén enyhe helyreállást láthasson. De mivel a befektetők körültekintőbbé váltak az utolsó bearish futamok alatt, az alapok várhatóan nem özönlenek be. Mi lehet a Cardano megtakarító kegyelme, az a fő fejlesztése és projektje, amely félreteszi a legtöbb altcointól, és valószínűleg később nyereséget ad neki ebben az évben.

Kiemelt kép: feltört

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map