Ezek a legjobban jövedelmező XRP csaptelepek 2020 augusztusában

xrp csaptelepek

A mai cikkünkben kritikusan megvizsgáljuk a leginkább jövedelmező XRP csaptelepeket, amelyekhez augusztusban hozzájuthatsz és teljes mértékben kihasználhatod őket.

A Ripple (XRP) a piaci kapitalizáció alapján ismét a harmadik helyet foglalta el a legértékesebb kriptográfiai eszközökben. A kriptopiac növekvő népszerűsége és bővülése sok embert – kriptográfokat, befektetőket és felhasználókat – vonzott a digitális eszközök iparába. Az egyik legegyszerűbb módszer a kriptográfiai eszközökhöz, így a Ripple-hez való hozzáféréshez, egy csap használata.

Az XRP csaptelepek olyan webhelyek, amelyek lehetővé teszik az egyének számára, hogy egyszerű feladatokat és tevékenységeket végezve ingyenes XRP-érméket szerezzenek. Ezek a webhelyek számos könnyen elvégezhető feladatot igényelnek, például egy felmérés kitöltése, egy captcha kitöltése, különböző játékok lejátszása, különféle videók megtekintése vagy annak megerősítése, hogy ember vagy, annak érdekében, hogy ingyenes XRP-t kapj. A Ripple csaptelep használatának egyik előnye, hogy nem kell használnia a kriptovaluta csere hogy elérje megszerzett XRP-jét.

Ha azonban teljes hozzáférést és tulajdonjogot szeretne biztosítani ingyenes XRP-jéhez, akkor rendelkeznie kell egy XRP-pénztárcával. A csapok felhasználóinak össze kell kapcsolniuk az XRP pénztárca címét a platformmal, hogy megkaphassák megszerzett pénzüket. A Ripple pénztárcák különböző típusokban kaphatók, például szoftver pénztárcák, mobil pénztárcák, web pénztárcák, hardver pénztárcák és papír pénztárcák. Érdemes megjegyezni, hogy a Ripple pénztárcák megkövetelik, hogy a felhasználók 20 XRP-t helyezzenek el pénztárcájuk aktiválásához..

Az írás idején a Ripple a CoinMarketCap adatai szerint 0,300075 dolláron kereskedett.

Xcolander.com

XCOLANDER

A Xcolander A csaptelep az egyik legjövedelmezőbb út a felhasználók számára az XRP megszerzésére. Ezenkívül a weboldal számos más digitális érme, például Ethereum (ETH), Tron (TRX), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Stellar Lumen (XLM) stb. Csaptelepeit kínálja. . Ingyenes XRP-érmék megszerzéséhez a felhasználóknak a roll gombra kell kattintaniuk – „igénylés”. A megszerezhető érmék száma a dobott számától függ.

A felhasználók akár 22,22 XRP-t is nyerhetnek, ha elérték az 10000 szerencsés számot. Továbbá 15 percenként játszva igényelhetnek ingyenes érméket 0,00002222 XRP és 22,22000000 XRP között. A bevételek kifizetése a CCBOX.IO-n keresztül történik, egy CCBOX-kulccsal, amelyet összekapcsolnak az Xcolander-fiókjukkal. Ezenkívül az Xcolander rendelkezik néhány más XRP-kereseti funkcióval, beleértve a lottót és a fogadást. Érdekes, hogy a megszerzett érmék visszavonásáért nem számítanak fel díjat.

Coinfaucet.io

Coinfaucet.io

Coinfaucet nagyszerű csatorna és megoldás azok számára, akik szeretnének néhány érmét keresni a Ripple csaptelepén keresztül. 2017-es megalakulása óta ez a weboldal az XRP megszerzésének egyszerű megközelítése miatt kiemelkedő és népszerű kriptofan. Óránként a platform felhasználói egy egyszerű játékkal ingyenesen kaphatják a Ripple-t. Érdekes, hogy akár 300 USD értékű ingyenes XRP nyerhető egy gombra kattintva. Az érméket azonnal jóváírják a Ripple pénztárcájában. Az írás idején több mint 17,59 millió XRP-t nyert el több mint 600 ezer regisztrált felhasználó ezen a csaptelepen.

Az ingyenes XRP megszerzésének másik lehetősége a Coinfaucet-en, ha követi a közösségi média platformját, pontosan a Twitteren, hogy ingyenes promóciós kódokat szerezzen. Ezek a kódok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy extra tekercseket kapjanak anélkül, hogy megvárnák a kötelező egy órás időszakot. Ez mindig növeli annak esélyét, hogy több ingyenes XRP-t nyerjen.

Ezenkívül ez a csaptelep egyedülálló, kiváló minőségű jutalmazó programot kínál a felhasználók számára, hogy több érmét keressenek. Az ingyenes Ripple szolgáltatással megszerezhetik annak 50 százalékát, amit a barátaik keresnek. Ezért, ha vannak olyan barátai, akik lelkesek a kriptopiacért és érdekeltek az ingyenes XRP megszerzésében, felkérhetjük őket, hogy regisztráljanak a Coinfaucet platformon. Mivel ismerősei látták az ingyenes XRP-t ezzel a csapteleppel, akkor ugyanúgy megkapják az általuk készített termékek 50% -át korlátozás nélkül.

Érdemes megemlíteni, hogy a felhasználók azonnal kihúzhatják ingyenes XRP-jüket a Ripple pénztárcájába, amint elérik vagy megszerezték az 1 XRP minimális kifizetési összeget..

XRPfaucet.info

Az XRPfaucet egy népszerű Ripple csaptelep, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 60 percenként ingyenes XRP-t keressenek a captcha kitöltésével vagy kitöltésével, majd a „ROLL” gombra kattintva. A felhasználók 60 percenként akár 5 XRP-t is nyerhetnek. Az ingyenes Ripple mennyisége a leadott számtól függ. Minden felhasználó óránként állíthat, hogy több ingyenes érmét szerezzen. Az ingyenes XRP visszavonása ezen a csaptelepen akkor történhet, ha összegyűlt a minimális összeg, amelyet elküldünk a fiókjához kapcsolódó XRP pénztárcának.

AdXRP.cc

adxrp

AdXRP egy Ripple csaptelep, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy weboldalak megtekintésével ingyenes XRP-t szerezzenek. A platform kapcsolódik a hirdetéshez, ahol a felhasználók a Pay to Click (PTC) és a Pay to Surf (PTS) hirdetési szolgáltatásokon keresztül kereshetnek. Mivel a platformon több mint 77 webhely és 0,022300000 XRP áll rendelkezésre, a felhasználók egyszerű XRP-t kaphatnak egyszerű feladatok végrehajtásával. Az egyik leginkább képes hirdetési hálózatként a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy weblapok megtekintésével kereshessenek. Ezenkívül akár 8% jutalékot is képesek kapni a beutalóktól. Ennélfogva a kereset közvetlen és közvetett áttétel útján történhet. Így vásárolhatnak közvetlen hivatkozásokat egy életre, vagy közvetlen ajánlásokat adhatnak el, hogy pénzt keressenek. A felhasználók kivonhatják XRP-jüket ebből a csapból az XRP pénztárcájába, amint felhalmozódtak az 5 XRP minimális összegig.

Következtetés

Bár ez ismétlődő feladat lehet, a csaptelepek kiváló eszközök az XRP-érmék megszerzéséhez, különösen az új kriptográfusok számára, akik többet szeretnének megtudni az XRP-tranzakciókról és a pénztárca használatáról.

Kiemelt kép: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map