Ezek a legjobban jutalmazó Ethereum csaptelepek 2020 júliusában

ethereum csaptelepek

Csakúgy, mint bármilyen kriptográfos csaptelep, az Ethereum csaptelepek is olyan webhelyek, amelyek a látogatók számára ingyenes ETH-t kínálnak cserébe számos feladat elvégzéséért, például hirdetések megtekintéséért, hirdetésekre kattintásért, captchák kitöltéséért, játékért és sok másért..

Sok legit Ethereum csaptelep van a piacon, de legyen óvatos, amikor ilyen webhelyet választ, mivel sok olyan csalás van, amely megpróbálhatja ellopni az Ön személyes adatait. Annak érdekében, hogy szűkítsük a biztonságos és kifizetődő Ethereum csaptelep keresését, összeállítottunk egy listát, amely számos lehetőséggel rendelkezik:

Free-Ethereum

szabad ethereum

Free-Ethereum egy meglehetősen új, de népszerű ETH csaptelep, amely elsősorban sokszoros játékokat kínál azok számára, akik ingyenes Ethereumot akarnak keresni. 60 percenként egyszer nyújthat be igényt, és a kifizetéseket közvetlenül az Ethereum pénztárcájába küldi.

Van egy hivatkozási program is, amelyhez csatlakozhat, ahol az Ön által hivatkozott felhasználó által gyártott érmék akár 50% -át is megszerezheti. És ha úgy dönt, hogy megőrzi érméit, a Free-Ethereum évente 8% -os kamatot fizet.

A minimum 0,001 ETH elérése után visszavonhatja követeléseit. Bármilyen kifizetési tranzakció esetén 0,001 ETH díj kerül felszámolásra.

Faucetcrypto

Csap kriptó

Faucetcrypto egy multivaluta csaptelep, ahol igényelheti az Ethereumot, valamint a Bitcoin, Dogecoin, Dash, Digibyte és további 11 érmét. Keressen kriptovalutát különféle feladatok végrehajtásával, például interakcióval a hirdetésekkel, játékokkal, rövid hivatkozások használatával és kérdések megválaszolásával az ajánlatfalakon.

A csap időzítője 40 percre van állítva. A visszavonás a 0.00012 ETH minimum elérése után történhet. A csaptelep legjobb része az, hogy a visszavonásnál nincsenek díjak.

Tűzcsap

Tűz csaptelep

Tűzcsap az egyik legnépszerűbb altcoin és Ethereum csaptelep, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerű feladatok elvégzésével 8 kriptovalutát igényelhessenek. Itt kereshetsz titkosítást játékkal, hirdetésekre és linkekre kattintva, és még sok minden mással. A webhely tartalmaz egy hűségprogramot is, amely a felhasználók számára eredményeket, jutalmakat és bónuszokat nyújt.

Nincs olyan korlátozás, amely korlátozná a követelés benyújtásának időpontját. Az érmék minimális 0,004 ETH elérése után visszavonhatók, és nem számítanak fel díjat.

ESFcsapok

ESFaucet nem csak az Ethereum feladatainak elvégzését teszi lehetővé, hanem a webhely natív ES-érméinek bányászatát is. Az igényeket 5 percenként lehet benyújtani.

Ez egyike azon kevés Ethereum csaptelepeknek, amelyek mobilalkalmazást is tartalmaznak. A rendszeres felhasználók kihasználhatják a napi bónuszokat. Ha a pénztárcánkban több mint 0,05015 ETH van, akkor visszavonhatja követeléseit. Az ilyen tranzakció díja 0,00015 ETH.

Althub

AltHub

Althub egy másik multicoin csaptelep, amely Ethereumot és további 13 kriptot is tartalmaz a könnyű társadalmi feladatok elvégzéséhez. A webhelyen van egy hivatkozási program is, ahol a felhasználók 20% -os társult arányt kaphatnak az általuk hivatkozott emberek által keresett összegből.

Minden nap kereshet érméket a rövid hivatkozások falairól, vagy 5 percenként igényelhet érméket a rövid link nélkül. Visszavonás történhet a saját FaucetPay pénztárcáján, miután felhalmozódott legalább 0,00005 ETH.

A tranzakciókra nem vonatkoznak díjak.

Allcoins

Allcoins

A szokásos Ethereum csaptelepekkel ellentétben, Allcoins csak játékokat kínál az ETH ingyenes megszerzésének eszközeként. A webhely bányászati ​​medenceként is működik, ahol a felhasználók egyesíthetik számítási erejüket új érmék előállításához. Bár manuálisan igényelhet 4 percenként, van egy AutoFaucet funkció is, amely automatikusan kölcsönhatásba lép a csapteleppel.

Ennek a csapnak magasabb a minimális visszavételi határa, ami 0,0036 ETH. Az érmék beváltásának díja 0,0012 ETH.

Bízz kocka

Bízz kocka

Ez online kaszinó tartalmaz egy Ethereum csapot és egy több érmés csapot is. 6 óránként egyszer követelhet, de létre kell hoznia egy fiókot a platformon. A csaptelepnek van egy multiplikátor funkciója, amely 50000X-szel növelheti a kriptopénzt. Van egy heti fogadási verseny is, amelyen 3000 dollárt kereshet, vagy fogadhat egy kis tétet és nyerhet 24 691 dolláros jackpotot.

A minimálisan felvehető összeg 0,00002 ETH.

Ingyenes csaptelep

Ingyenes csaptelep egy másik többkriptás csap, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 17 különböző érmét igényeljenek, köztük az Ethereumot. Az időzítő úgy van beállítva, hogy 24 óránként egyszer engedélyezze a követelést. Az ETH-t úgy teheti meg, hogy rákattint a hirdetésekre, hozzáfér a levelezési csapokhoz, felmérésekkel és még sokan mások.

A webhely különböző tagsági szintekkel rendelkezik, és ez alapján növelheti az igényelt ETH mennyiségét. A Fire tagságnak 8x jutalomszorzója van, egy Gold tag – 12x, Ultimate tag – 20x, és platina tag – 30x.

Következtetés

Ez volt a listánk, amely tartalmazza a legkifizetődőbb Ethereum csaptelepeket, amelyekhez 2020 júliusában férhet hozzá. Ne feledje, hogy a csaptelepek nem hatékony módszerek a nagy mennyiségű kriptográfia felhalmozására, hanem a velük való egyszerű interakcióra, mivel nem kell átmenniük. egy csere.

Kiemelt kép: asiatimes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map