Ezek a legjobban jutalmazó Ethereum csaptelepek 2020 szeptemberében

A kriptovaluta csaptelepek segítségével a kriptográfusok szerezhetnek ingyen érméket, alig vagy alig. Sok olyan csap van ott, amely bizonyos időközönként megsemmisíti a kriptovalutákat, míg mások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy meghatározzák, milyen gyakran csinálják. Különösen alkalmas azok számára, akik nemrég léptek be a kriptovaluta térbe, és kockázat nélkül szeretnék kipróbálni a kriptográfia használatát.

Ethereuma második legnagyobb kriptovaluta a Bitcoin után, de nem ez a legérdekesebb dolog az érmén. Az ETH az Ethereum blokklánc minden tranzakciójának pénzneme, így ez egy nagyon keresett érme, mivel megkönnyíti a blokklánc decentralizált alkalmazásaival (dApps) való interakciót. Az Ethereum-alapú DeFi ipar legutóbbi fellendülése szintén oka annak, hogy az ETH az érdeklődés középpontjában áll; ennek eredményeként sokan keresik.

A csaptelepekkel azonban nem kell érméket vásárolni, és elegendőt kaphat az utazás megkezdéséhez az űrben. Érdemes megemlíteni, hogy a csaptelepek nem kínálnak sokat egyszerre, de elegendő idő elegendő idővel jelentős haszonnal járhat. Ebben a cikkben megnézzük a legkifizetődőbb Ethereum csaptelepeket, amelyek ETH-t adnak ki, amellyel nagy eséllyel nyerhetsz jutalmat.

Allcoins.pw

https://lh3.googleusercontent.com/0PyAxwvd_o8eu4_APpCuZmXowbliyRidI8iF3komSdw9MVL6Q9lwClFIqEjt8szglhdfdxASPKcSR2Kt9xq9ZzO71JH0QXBBUHBUHBUHBUHBUHWBBJG0J

Allcoins.pw az egyik legfontosabb kriptovaluta csaptelep, amely ingyenes Ethereumot ad ki. Érméket kínál elég egyszerűséggel a kezdő zökkenőmentes használatához. Az ügyfelek 6 percenként akár 4470 Gwei-t ​​is kereshetnek. A Gwei az ETH legkisebb egysége, és a teljes Ethereum 100. milliója.

A keresés megkezdéséhez a felhasználóknak csak felhasználónevet és jelszót kell létrehozniuk. Ezt követően egy captcha kihívást kell teljesíteniük, hogy bebizonyítsák, hogy emberek. Ezután azonnal keresni kezdhetnek, és továbbra is igényelhetik az ingyenes ETH-t. A felhasználók az ETH-t könnyen felcserélhetik a listában szereplő több más kriptovalutára is a weboldalon elérhető beépített cserefunkció révén. Miután a felhasználó elegendő érmét felhalmozott, bármikor visszavonhat személyes pénztárcájába.

Speedup csaptelep

https://lh4.googleusercontent.com/-thD49eIME7JCETb2oF81t3o9YwLAULXtD8fxphli3M7GqINSQdcknGjimzIQ-mwX9mC1NNf4NeV81IRzI2r7ufhTqaQYRUZBYXYAWBYXYAWE7

Speedup csaptelep az Ethereum csapok egyike, amelyet érdemes kipróbálni. A kereset módjai közé tartozik a captchák megoldása vagy online játékok lejátszása a regisztráció után. A felhasználóknak 10 perc áll rendelkezésükre a követelések között, és több mint 3400 Gwei-t ​​kereshetnek bármely követeléssel. Ez az egyik legjövedelmezőbb ETH csaptelep odakinn, mivel a jutalom magasabb, mint a legtöbb más csap által kiadott. Ezenkívül a felhasználók többet kereshetnek barátok és családtagok hivatkozásával.

Ha következetes és időt ad neki, előfordulhat, hogy minden héten bekerül a tíz legjobb felhasználó közé, hogy az összes követelésének fix százalékát kapja, ami extra extra ETH-t ad. A csaptelep lehetővé teszi, hogy az ETH-t gond nélkül kivonhassa közvetlenül a személyes pénztárcájába, és ez nagyon klassz, tekintve, hogy bevételeit egy pénztárcában kell elhelyeznie néhány csapban.

LuckyFish

https://lh5.googleusercontent.com/paJdWfKmK46j207J2d4bbR1jnFfv2cfCvFuFMSmqog9aHEVdIpNXPWh9Ttnu-Z5kYYxKj6vqu_AhIw_G8RfInH5C04CWH04WH0CWC04C4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4HZHWH0H0C04H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4H4OTH

LuckyFish, egy csap és online kaszinó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy játékokat és szórakozást érjenek el, miközben cserébe ETH-t keresnek. Ha Ön nem szereti a hivatkozásokat, akkor ez a platform az Ön számára, mert nem kell senkit utalnia arra, hogy többet keressen. Ehelyett korlátlan időt kapsz arra, hogy tetszés szerint játszhass, ami azt jelenti, hogy korlátlan ETH-t is kereshetsz. Ezenkívül jogosult vagy heti bónuszokra, amelyek növelik a bevételeidet.


Csap kriptó

https://lh6.googleusercontent.com/bTpUdmusLrldf7LE-wgWJAW6r22MYwYNNhlOnvQieFehX8ErcTbPfTk_RoOwjahILkYhDOeUpoglSK_mySLjKbTcP4Vgj

Csapos kriptográfia egy multi-cryptocurrency csaptelep, amely jutalmazza a felhasználókat az ETH-val. Ez egy egyszerű, felhasználóbarát felületű csaptelep, amely otthonosan érzi magát a weboldalon. A felhasználók egyszerű feladatokat hajthatnak végre, hirdetéseket tekinthetnek meg, vagy rövidítéseket végezhetnek a bevétel érdekében. Ezenkívül 25% -os hivatkozási kedvezményt kapnak minden olyan felhasználó után, aki a weboldalra hivatkozik.

A Faucet Crypto nem számít fel kivonási díjat, és a bevételeket be lehet vonni egy élő pénztárcába, ha elérte a minimum 0.00012 ETH-t. Az időzítő beállítása 40 perc, ami mindenképpen a magas oldalon van, de 84% -os kiváló minősítéssel ezt a csapot érdemes kipróbálni.

Trustdice

https://lh4.googleusercontent.com/9CJnei3nov2BTi_qBLYHDB4f_1EGcxmUfsLlHbcbz5CiWJZwXYxYEkgRQI1Fs4auIH9JVljdGUAHvzFTgrYFtQenwUFDWFFWGUFDWFGWG

Trustdice a multi-cryptocurrency csaptelep és az online kaszinó másik kombinációja. Szokatlan, 50% -os ajánlási bónuszt kínál a hivatkozásoknál, és a felhasználók anélkül regisztrálhatnak, hogy megadnának személyes adatokat, beleértve az e-mail címüket is. Bár az igények közötti idő 6 órában van meghatározva, a hatalmas utalási bónusz ezt kompenzálja, és egy kis, 0,00021 ETH összegű visszavonási díjjal a bevételeket a személyes pénztárcákba lehet visszavonni, ha eléri a 0.01ETH értéket..

Következtetés

Ezek a legjobb kriptovaluta csaptelepek, ahol ingyenes ETH-t kaphat. Következetességgel és elszántsággal végül annyit kereshet, hogy kapcsolatba léphessen az Ethereum dapps-szal, és esetleg fiatvá váljon, és valódi pénzként költse el. Nagyon érdekes lesz, ezért menjen ki oda, és szerezze be az első ETH-ját, vagy adja hozzá őket szórakozással és stílusosan.

Kiemelt kép: qz.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map