Ezek a legjobban jutalmazó Ethereum csaptelepek 2020 júniusában

ethereum csaptelepek

Az Ethereum csaptelepek egyszerű módja a kriptók ingyenes megszerzésének, egyszerű feladatok elvégzésével, például hirdetésekre kattintással, videók megtekintésével, captchák kitöltésével vagy játékkal. A Bitcoin után az Ethereum a legnépszerűbb érme, és természetesen sokan érdeklődnek az ETH-zsetonok megszerzése iránt.

Noha szinte minden tőzsdén megszerezheti az ETH-t különböző fiat devizákra, a teljes regisztráció, ellenőrzés és kereskedési folyamat túl bonyolult lehet, és egyes felhasználók számára túl sokat igényel. A csaptelepeknek nincs nagy kifizetése, de néhány dollár értékű kriptográfia meglehetősen egyszerű.

Ma egy listát mutatunk be a jövedelmezőbb Ethereum csapok közül, amelyeket idén júniusban használhat.

Ethereum-Caucet.Org

Ethereum-csaptelep egy csap, amely 2017 óta ingyenes gwei-t ​​(egy ETH 1x 1018. része) ad az oldal látogatóinak. A felhasználók ingyenes ETH-t kereshetnek captchák megoldásával vagy játékokkal. Annak ellenére, hogy 240 percenként csak egyszer igényelhet, ez az egyik legjobban fizető Ethereum csaptelep, és az indulás óta eddig 6000 dollárt fizetett ingyenes ETH-ban több mint 6 millió kárért. Igényenként legfeljebb 489 gwei lehet, de az összeg változhat.

Amint a látogató igényt támaszt, kap egy sorsjegyet, amelyet később átalakíthat a napi sorsoláson, ahol 0,005 és 0,015 ETH között kereshet..

A webhely forgalmának legnagyobb részét az teszi ki, hogy hirdetéseket jelenít meg a webhelyük minden oldalán, főleg a MellowAds használatával. Ingyenes érmék igényléséhez csak meg kell tekintenie a felbukkanó mechanizmuson keresztül megjelenített hirdetéseket, vagy egy másik fül megnyitásával, amikor rákattintunk vagy bezárjuk.

Van egy beutaló program is, ahol 20% -ot kap az Ön által hivatkozott személy minden csaptelepi követeléséért.

Ethereumfaucet.info

Ez Ethereum csaptelep lehetővé teszi, hogy 60 percenként igényt tegyen. Csak annyit kell tennie, hogy beírja Ethereum címét és megoldja a captchákat a webhelyen. Fiókja aktív állapotának fenntartása érdekében legalább 30 naponként igényt kell benyújtania. Ha ezt elmulasztja, a fiókját inaktívnak tekintjük, és a pénztárca számláján lévő érméket elveszítik..

A webhely szerint bárhol előállíthat 1000 és 7000000 gwei között: 1000 gwei (30%), 1800 gwei (65%), 5000 gwei (3%), 10000 gwei (1,9%), 70000 gwei (0,099%) ), 7000000 gwei (0,001%).

Speedup-csaptelep

Speedup-csaptelep az interneten az egyik legnépszerűbb Ethereum csaptelep. Igényelhet itt Bitcoinot, Bitcoin Cash-t, Litecoin-ot és Dogecoin-t is. Az oldal megoldott média csaptelep, de a felhasználók webalapú játékokkal is kereshetnek gweit. A látogatók bármikor igényt terjeszthetnek, azzal a lehetőséggel, hogy követelésenként több mint 60-110 zsetont és 10 zsetont szerezzenek. Arra is lehetősége van, hogy közvetlenül összekapcsolja Ethereum pénztárcáját, hogy az ETH-t jóváírják ott.

A felhasználók profitálhatnak és további bevételeket is szerezhetnek azáltal, hogy minden fizetés után 20% -os ajánlási bónuszt kapnak.

Ha a heti 10 igénylő közé tartozik, a teljes kártérítés egy meghatározott százalékával jutalmazzák. Ez a heti rendszer annak érdekében történik, hogy motiválja a felhasználókat, hogy továbbra is aktívak maradjanak az Ethereum csaptelepén.

Tűzcsap

Kategória nélküli archívumok - Elitexplore

Tűzcsap 2018-ban hozták létre, és a webhely lehetővé teszi az Ethereumtól eltekintve több kriptovaluta keresését, mint például a BTC, DOGE, DASH, DGB, TRX, XMR, LTC és ZEC. Az időzítő úgy van beállítva, hogy 30 percenként egyszer igényt tegyen. Tegyen ingyenes étert captchák kitöltésével, média megoldásával, vagy kölcsönözze számítógépének számítási teljesítményét a böngésző bányászatához. A látogatók az áttételeket felhasználva növelhetik számlájuk egyenlegét a fizetések 20% -ával azáltal, hogy új látogatókat keresnek a csaptelepről.

Más módon is készíthet ingyenes érméket, például rövid hivatkozások, napi feladatok, ajánlatfalak, internetes bányászat, kiadói bányászat, CMD bányászat, napi bónusz, tevékenységi pontok és jutalmak, cserélő, verseny, automatikus igénylési pontok (ACP) és reklám.

Van egy automatikus csaptelep funkció is, amelyet engedélyezhet, így automatikusan igényelhet érméket a webhelyen. A program addig állítja a követeléseket, amíg a böngésző nyitva van, és beállíthatja az automatikus igénylési funkciót arra, hogy aktív legyen, ameddig szeretné.

Az összeget közvetlenül a pénztárcájába vagy a FaucetPay.io webhelyre viheti fel. Ez a mikrofizető pénztárca felkeltette az érmék hosszú ideig tartó tárolását.

A minimális kifizetési összeg 0,00400000 ETH, fizetendő díjak nélkül.

Allcoins

Allcoins egy másik multi-crypto csaptelep, ahol Ethereumot is kereshet. 4 percenként egyszer igényelheti. A gwei keresése történhet captchákkal vagy más médiumokkal való interakcióval, játékokkal vagy böngészőben történő bányászattal az ETH számára. Noha nem bányászhat túl sokat a böngészőjével a szokásos bányászathoz képest, beállíthatja a beállításokat úgy, hogy azok a háttérben működjenek más feladatok elvégzése közben.

Az Allcoins.pw tartalmaz egy automatikus csaptelep funkciót is, amely lehetővé teszi a kriptográfia gyűjtését erőfeszítések nélkül. Az oldalon különféle játékokat találunk, ahol közben szórakozhat és elkészítheti a gwei-t.

Ez az egyik Ethereum csaptelep, amely a legtöbb érmét támogatja, összesen 29 digitális eszközzel rendelkezik. Átlagosan igény szerint körülbelül 7 430 gwei lehet. Van egy több igényt igénylő automatikus opció, amely lehetővé teszi a csaptelep futtatását egyszerre akár három különböző kriptón.

Az Ön által befizetett összegeket közvetlenül az Ethereum pénztárcájába vagy a Faucetpay.io mikrotárcájába írhatja jóvá. A platform tartalmaz egy életre szóló áttételi programot is, ahol a hivatkozott igények 25% -át megteheti.

Következtetés

Ezzel elértük az Ethereum csaptelepek listájának végét. Noha nem fog annyi ETH-t termelni csapok használatával, ez lehetővé teszi, hogy megszokja a kriptográfia pénztárcából történő átadását, és megértse, hogyan működnek jobban anélkül, hogy érméket kellene vásárolnia tőzsdéken. Ráadásul szórakozhat játék közben néhány webhelyen is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map