Mi vár Ripple-re 2020-ban – az ellenállás áttörése vagy új mélypontok?

XRP 2020

A piaci kapitalizáció harmadik rejtjelezése, a Ripple nem tudta beváltani a befektetők elvárásait tavaly, de van-e esély arra, hogy 2020 az XRP beváltásának éve legyen, vagy új mélypontokat érjen el?

Megvizsgálunk néhány olyan tényezőt és előrejelzést, amelyek befolyásolhatják az XRP árát 2020-ban, és megpróbálunk következtetéseket levonni.

A Ripple történelmi árai

A 2018-as Bitcoin-hullámot követően az XRP is jelentős áremelkedést ért el, amely minden idők legmagasabb szintjét, 3,65 dollárt ért el. De aztán 2018-ban eljött a nagy kriptotél, amelyben az összes altcoin, beleértve az XRP-t is, elveszítette értékének legnagyobb részét.

Míg az XRP meglehetősen pozitív megjegyzéssel debütált 2020-ban, meg kell jegyezni, hogy az érme értékének több mint 90% -át veszítette el 2018-as csúcspontjáról, ami az XRP-t a 2019-es legrosszabbul teljesítők élére helyezte. A tavalyi év legnagyobb ármozgása novemberben 30% -os csökkenés, a Ripple jelenlegi ára pedig 0.272759 dollár.

XRP / USD árelemzés 2020 - Heti diagram

Forrás: Coinmarketcap

XRP piaci előrejelzések

Crypto prediction webhely, InvestingHaven, úgy véli, hogy a Ripple-nek ebben az évben nagy esélyei vannak a növekedésre. Kijelentették, hogy a 2019 végi csökkenő tendencia csak az „örökbefogadás vontatása” volt, és hogy az XRP számára „2020 márciusa előtt bullish kimenetelre kell számítanunk”..

A veterán befektető, Tim Draper is előrevetíti, hogy az XRP a következő néhány hónapban bullish lesz. “Az elmúlt 5 hónapban a Bitcoin háromszoros növekedését tekintve az XRP-től hasonló eredmény várható.”

Draper a következőket mondta: “A vállalat aktívan fejlődik, bővíti a befolyási kört, igénybe veszi a nagy pénzintézetek támogatását és folyamatosan fejleszti az átutalások technológiáját.”

„Ezenkívül a Ripple tulajdonosa az SBI, egy nagyvállalat, amelynek olyan vállalatai vannak, mint az R3. Minden jelzi, hogy a jelenlegi helyzet, csak a vihar előtti nyugalom, esetünkben a robbanásszerű növekedés előtt. ”

Az Oracle Times szintén nagyon optimista az XRP 2020-as teljesítményével kapcsolatban, 2000% -os növekedésre számít, ha a Ripple lesz az első érme, amelyet a pénzintézetek határokon átnyúló fizetéseinek végrehajtására használnak..

Amit megfigyeltünk, az iparág legnépszerűbb nevei és webhelyei többnyire nagyon bullish az XRP-n.


Partnerségek

Egy másik fontos tényező, amely nagymértékben befolyásolhatja az XRP előrehaladását, az a partnerségek száma. A Ripple már most is 300 pénzügyi intézményből álló kiterjedt hálózattal büszkélkedik, mint például a Santander Bank és az American Express. Ezen vállalatok és platformok közül sokan azon dolgoznak, hogy integrálják a Ripple technológiáját, a RippleNet-et a nagysebességű tranzakciók lehetővé tétele érdekében.

XRPpartners

coinmama.com

MoneyGram a határokon átnyúló fizetések megkönnyítésére a következő években. A RippleNet technológiát a PNC kincstári vezetése hivatalosan is megvalósította, hogy lehetővé tegye a határokon átnyúló elszámolást a bankok között. Emellett az SBI Ripple Asia, amely az SBI Holdings leányvállalata, bejelentette, hogy bolti elszámolási szolgáltatást nyújtanak az SBI Holdings és a Ripple MoneyTap nevű fizetési alkalmazásának használatával. A szolgáltatás az xCurrent, a Ripple blokklánc-megoldásán fog alapulni, amelynek célja az volt, hogy azonnali belföldi átutalási szolgáltatásokat nyújtson a bankok között. A Ripple azt is nyilvánosan bejelentette, hogy 30 millió dollár MoneyGram-részvényt vásárol részvényenként 4,10 dollárért, és a következő 2 évben 20 millió USD értékű részvény vásárlását tervezik. Ha több partner csatlakozik a hálózathoz, és elkezdi alkalmazni a Ripple technológiát, ez lendületet adhat az XRP árának is, különösen hosszú távon.

Per

A Ripple vállalat számos jogi kérdéssel szembesült, mivel részt vett egy elhúzódó perben, amely nagyban tükröződhet a vállalat natív kriptójának árában.

Az amerikai SEC csoportos keresetet nyújtott be a Ripple ellen, kijelentve, hogy a tokent állítólag nem regisztrált értékpapírként értékesítették.

Január 15-én várható volt az ügyben végleges ítélet, de a döntést Phyllis Hamilton bíró határozatlan időre elhalasztotta. Noha az XRP-t nem nyilvánították értékpapírnak, az ügyet nem sikerült megsemmisíteni, és ez az XRP-vel kapcsolatos bizonytalanság továbbra is fennáll. Ha a bizottság árucikknek nyilvánítja az XRP-t, akkor annak ára növekedhet.

hullámzó per

cryptopolitan.com

A Ripple IPO pletyka

A Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse azzal érvelt, hogy bár a Bitcoin (BTC) még mindig jó kriptográfia az érték tárolására, az XRP jobban megfelel a fizetéseknek.

Kijelentette: „A BTC-t mint értéktárolót bullishozom, de nem a fizetésekért. Nem akarja használni a BTC-t a Starbucks b / c-nél, mire megkapja a kávéját, hideg lesz. “

A Davos-i Világgazdasági Fórum Wall Street Journal rendezvényén Garlinghouse arra utalt, hogy a Ripple 2020-ban nyilvános első ajánlatot (IPO) tarthat..

Képeredmény az xrp ipo számára

Forrás: U.today

Garlinghouse-t idézve azt mondta: „A következő 12 hónapban IPO-kat fog látni a kripto- / blokklánc-térben. Nem mi leszünk az elsők, és nem is az utolsók, de elvárom, hogy mi álljunk a vezető oldalon … ez természetes fejlődés a cégünk számára. “

A Ripple a múlt héten befejezte C sorozatú finanszírozását, a társaság 200 millió dollárt gyűjtött. A C sorozatú forduló általában az utolsó szakasz, amelyet egy vállalat befejez, mielőtt tőzsdére lép.

A kriptográfiai közösség a közösségi médiába fordult, hogy kifejezze aggodalmait az XRP árával kapcsolatban, miután a nyilvános ajánlattétel megkezdődött. Egyesek úgy vélik, hogy az IPO helyrehozhatatlan összeomláshoz fogja ítélni az XRP tokent, különösen, ha megnézzük, hogy állt az XRP 2020 negyedik negyedévében.

Christy Ai, a Boom Bust horgonya kijelentette, hogy a vezérigazgató kockáztatja az XRP árfolyamának leértékelését, ha a vállalat tőzsdére lép:

„Amikor egy vállalat tőzsdei bevezetésre kerül, eladja pénzrészvényeit. De eddig a vállalat pénzeszközök gyűjtése céljából érméket, XRP-t értékesített … tehát ha most úgy dönt, hogy részvényeket ad el és tőzsdére lép, az XRP potenciálisan értéktelen, elavult lehet. “

A kriptovaluta kommentátora, Cantering Clark is úgy vélte, hogy ez a döntés negatívan befolyásolja a tokent:

 “[Brad Garlinghouse] csak kihúzta a $ XRP-tulajdonosok végső halványulását … Ó, uh srácok, igen, most valóban tőzsdei bevezetésre készülünk, és olyan részvényeket kínálunk, amelyek saját tőkével rendelkeznek … szóval … ezekről az érmékről …

Az a probléma is fennáll, hogy az XRP folyamatosan dömpingelt a piacon, ami csökkenti a token árát.

Hatalmas kötegű tokenek kerülnek rendszeresen kiadásra egy olyan piacon, amely már túlcsordult az XRP-vel, ami csökkenti az egyes tokenek értékét. És a Ripple-nek még mindig van 220 millió XRP tokenje, amelyeket ki kell adni.

Következtetés

A sok találgatás és jóslat ellenére senki sem tudja biztosan, mi vár az XRP-re ebben az évben. Csak várnunk kell, hátha 2020 csalódást vagy örömet okoz az XRP tulajdonosainak.

Kiemelt kép: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map