Vásárolhat-e hullámot egy hagyományos nyugdíjszámlán?

IRA a Ripple-szel

Sok amerikai ismeri az egyéni nyugdíjszámla vagy az IRA fogalmát, mert így spórolnak nyugdíjas éveikre, amikor abbahagyják a munkát. Az egyszerű banki megtakarítási számla és az IRA közötti különbség az, hogy az IRA kamatai vagy halasztottak, vagy adómentesek, míg a megtakarítási számlát az amerikai kormány adózhatja. Már csak emiatt is vonzó lehet az IRA-n keresztül takarékoskodni, mert a növekedés gyorsabb és nagyobb a puszta megtakarításokhoz képest.

Lehet, hogy hallotta, hogy a Ripple-t IRA-ért vásárolhatja meg. Célszerű először megtudni, mire utal a Ripple kifejezés.

IRA

Az IRA hullámosságának megfejtése

Az IRA-ban említett Ripple valójában a Ripple nevű digitális valutát jelenti (hasonlóan a Bitcoin-hoz). Tehát egy IRA a Ripple-szel arra vonatkozik, hogy képesek megtakarítani egy IRA-ban a Ripple digitális pénznemből származó bevételek felhasználásával (szemben a befektetési alapok, kötvények vagy részvények vásárlásával). Vannak, akik ezt a Ripple digitális pénznemet vagy kriptovalutát Ripple tokennek vagy Ripple érmének vagy egyszerűen XRP-ként írhatják le..

A ripple, mint kriptovaluta, úgy működik, hogy utánozza a hagyományos pénznemeket, mivel pénzügyi értéke van. A nagy különbség az, hogy a hagyományos pénznemeknél (például az amerikai dollárnál) papír számlák és fém érmék vannak, amelyek valós időben kezelhetők. A Ripple kriptovaluta csak a digitális világban létezik, és titkosított formában van. Ez nagyon biztonságossá és szinte lehetetlenné teszi a másolást, hogy az emberek vagy szervezetek közötti digitális tranzakciók révén biztonságosan kereskedni lehessen vele. A másik nagy különbség a hagyományos pénznemek és a kriptovaluták, például a Ripple között az, hogy a hagyományos pénznemeket kormányok szabályozzák (központi bankjaikon keresztül), míg a kriptovalutákat egyetlen kormány sem szabályozza..

Tehát, ha Ön amerikai és meg akar spórolni egy IRA-ban, akkor valóban kereskedhet a Ripple kriptovalutával, és nyereségét az IRA-jába helyezheti. Így működik.

A Ripple kifejezést a Ripple hálózatra is utalják, amely biztonságos pénzátutalási rendszerre támaszkodik kriptovaluta tranzakciókhoz szerte a világon. A Ripple jelentheti a biztonságos pénzátutalási rendszerben alkalmazott technológiát, valamint a Ripple nevű céget, amely ilyen tranzakciókat hajt végre.

(Amint láthatja, fontos, hogy megbizonyosodjon arról, miről beszél, amikor a Ripple-ről beszél. Ezek a definíciók mind összekapcsolódnak, mert mind a Ripple kriptovalutához kapcsolódnak.)

Igen, vásárolhat Ripple-t az IRA-hoz

Ekkor a válasz az, hogy igen, meg lehet vásárolni a Ripple-t, hogy a bevételt egy IRA-ba tegyük. A ripple tranzakciókat általában pénzügyi intézmények, például bankok között hajtják végre. Tehát ez vonzónak tűnhet, mert a pénzügyi intézményeknek óvatosnak kell lenniük a befektetői alapok befektetésével kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy a Ripple ügyletek általában biztonságosak. A ripple tranzakciók is meglehetősen gyorsak, másodpercekben mérve. Ez azt jelenti, hogy szükséged lenne rá különböző vásárlási és tárolási lehetőségek ha Ripple pénznemben kíván kereskedni.

Másrészt lehet, hogy az IRA-kat egyszerűen úgy nézi hagyományos portfóliók ahová pénzt teszel, és ez pénzt keres neked. Az IRA értéke az, hogy minél többet spóroljon meg, hogy az érdeklődése is maximálisan érvényesüljön. Ezután évről évre felépítheti nyugdíjpénztárát azzal, hogy továbbra is pénzt tesz az IRA-ba rendszeresen. Akkor nyugodtan kijelenthető, hogy a Ripple IRA általában biztonságos befektetés az Ön számára.

Lehetséges kudarcok a hullámkereskedelemben

Az egyik oka annak, hogy az emberek kérdéseket tehetnek fel a Ripple IRA-val kapcsolatban, hogy ez egy új befektetési terület, ahol még nem sok ember rendelkezik jelentős tapasztalattal. A legnagyobb hátrány, amellyel szembesülhet a Ripple kereskedések során, az az, hogy elveszíti a Ripple kriptovaluta értékét, mert nem nyereséges tranzakcióval kereskedett. Ez egyszerűen azt jelenti például, hogy a Ripple kriptovalutát egy-egy dollárért vásárolta meg, de egyenként 50 centért adta el – tehát 50 centet veszített ebben az üzletben.


A Ripple Trade lehetséges előnyei

A Ripple IRA számlára történő befektetésnek két ismert előnye van. Ők:

  • Képes pénzt keresni adóelhalasztott rendszerben, amikor Ripple devizában kereskedik, vagy akár akkor is, ha hosszú távon tartja a Ripple deviza befektetését. (Az adóelhalasztás azt jelenti, hogy az IRA-t az Egyesült Államok kormánya még nem fogja megadóztatni a Ripple-tranzakcióból származó befektetésért, csak valamivel később).
  • Megkerülik a kockázatosabb IRA-befektetéseket, például a hagyományos részvényeket, amelyek értéke idővel ingadozni szokott

Ne dobja el a hagyományos befektetéseket

Ezek ismeretében nem kell az egész disznót menni és más befektetési lehetőségeket teljesen eldobni, a Ripple IRA javára. A befektetőknek továbbra is lehetőségük van a hagyományos befektetésekbe (például részvényekbe, befektetési alapokba és kötvényekbe) és a Ripple IRA-ba befektetni egyidejűleg. A lényeg azonban az, hogy jól elemeznie kell befektetési kilátásait, hogy mindegyikből a lehető legtöbbet hozza ki.

Végső gondolatok

Sok alkalmazott amerikai azért akarja létrehozni a saját hagyományos IRA nyugdíjszámláját, mert fel akar készülni nyugdíjazására. Szóval fontolja meg saját Ripple IRA felállítását, miközben a Ripple valuta kezdetleges szakaszában van. Így kihasználhatja a Ripple kriptovaluta alacsony árát, majd befektetheti a Ripple tranzakciókat az IRA-ba. Minden a kockázatvállalási hajlandóságon múlik, mivel egyesek nagyobb kockázatot szeretnek befektetéseikben, hogy a lehető legtöbbet kihasználhassák a lehetőségből.

nyugdíjas megtakarítások

A Ripple tranzakciók meglehetősen gyorsak, másodpercekig tartanak, ezért valóban oda kell figyelni, ha Ripple devizában kereskednek. A sebesség és a kockázat ellenére mindenképpen profitálhat a Ripple kereskedelemből, így a Ripple IRA hosszú távon növekszik volumene és értéke.

Kiemelt kép: cryptopress.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map