A BitBet247 forradalmi sportfogadásokat nyújt a Bitcoin szerencsejáték-ipar számára

BitBet247

“Küldetésünk egy erős szerencsejáték-márka felépítése, amelyben megbízik és támogat a Bitcoin közösség.”

Simon Bishop, az üzemeltetési menedzser megosztotta a Bitcoin Gambling Guide-val csapatának tervét az innovatív BitBet-re vonatkozóan Bitcoin sportfogadás platform tavaly decemberben indult.

Szia Simon. El tudná mesélni a BitBet történetét és inspirációját?

A BITBET-et két kulcsfontosságú fejlesztés inspirálta: az intelligens hordozható eszközök bevezetése és a digitális pénznemek, például a Bitcoin megjelenése.

A Bitcoin előnyei a szerencsejáték-ipar számára nyilvánvalóak, a Bitcoin teljes rugalmasságot biztosít a fogadásokkal rendelkező fogyasztók számára, hogy bármilyen joghatóságból játsszanak az azonosítás megadására vagy a hitelkártya használatára vonatkozó szabványos követelmények nélkül, anonim módon szerencsejátékot folytassanak, és azonnali befizetést és pénzfelvételt tegyenek lehetővé..

BitBet247Amikor a Bitcoin ökoszisztéma előnyei összevetésre kerülnek azokkal a fogyasztókkal, akik bárhol és bármikor hozzáférnek termékünkhöz az érzékeny weboldal-fejlesztés és az okostelefon-technológia révén, akkor meggyőző kínálatot kínál a fogadási területen.

Termékünk kizárólag online, szabályozatlan környezetben történő rendelkezésre bocsátása lehetővé teszi számunkra, hogy nagyon alacsony költségalapon működhessünk, amelyet felhasználhatunk egy olyan vonzó kínálatba, ahol esélyeink és promócióink nagy értéket képviselnek az ügyfelek számára.

A leginspirálóbb dolog egy induló Bitcoin fogadási műveletnél való munkában az innováció és a dolgok másképp történő végrehajtásának szabadsága. Meggyőződésem, hogy a következő évtizedben a szerencsejáték-szektor legjobb újításait és ötleteit a kriptográfiai térben játszó új fogadási vállalkozók hajtják. Izgatott és motivált az a kihívás, hogy a lehető legjobb Bitcoin terméket nyújtsuk a fogyasztónak, és várom, hogy szerepet játszhassunk a szerencsejáték és a Bitcoin kombinációjával létrehozott innovatív és versenyképes környezetben..

Mi teszi a vállalkozását egyedülállóvá és élvezetessé a vezetést?

Izgalmas, ha olyan vállalkozást működtetünk, amely 100% -ban online. Hozzáférhetünk egy nagy és növekvő Bitcoin szerencsejáték-piachoz, amely a világ bármely pontjáról érkezhet, és széles és változatos érdeklődéssel rendelkezik különféle események és sportok iránt. Ez felveti azt a kihívást, hogy széleskörű termékpalettát biztosítson a nap 24 órájában, a hét minden napján, a világ sportnaptárának köszönhetően.

Teljesen ellenőrizhetjük ügyfeleink tapasztalatait. Ennek a vezérlésnek a birtoklása a legjobb a BITBET247 futtatásában, amikor saját sorsunkat irányítjuk. A lehetőségünk hatalmas, ha tervünket hatékonyan tudjuk végrehajtani; ugyanakkor a kihívások és nehézségek ugyanolyan nagyok.

Közelíteni szeretnék a kihívásokat. Szeretne megosztani néhányat, amellyel foglalkozik?

Számomra a legfontosabb kihívások a lehető legjobb vásárlói élmény megteremtése körül forognak. Ennek elérése érdekében a szoftverfejlesztő csapatot teljes mértékben be kell fektetni ebbe a célba. Remek példa erre a menüszerkezetünk és a tétlapok. Ennyi időt és erőfeszítést fektettünk ebbe a két területbe annak érdekében, hogy a piacon való eligazodást és a téteket a lehető legegyszerűbbé tegyük. Meglepő volt, milyen nehéz volt egy bonyolult folyamatot egyszerű és intuitív módon működtetni, és hányszor gondoltuk azt, hogy csak azért szögezzük le, hogy később további fejlesztéseket szorgalmazzunk. Úgy gondolom, hogy ezeken a területeken olyan eredményeket értünk el, amelyek felülmúlják a vállalati fogadóirodák többségét, és erre nagyon büszke vagyok.

A BitBet247 pár hónapja van a piacon. Melyek azok a jellemzői, amelyek forradalmiak?

Az ügyfélélmény nagyon fontos számunkra. Ennek eredményeként nagy összegeket fektettünk az érzékeny weboldal-tervezésbe, hogy a fogyasztók bárhonnan és bármikor hozzáférhessenek termékünkhöz. Kínálunk egzotikus többfogadásos lehetőségeket, valamint a hagyományos többfogadásos funkciókat. Létrehoztunk felhasználóbarát menüket és fogadási bizonylatokat a piacon való navigáláshoz és a fogadások lebonyolításához, valamint felhasználóbarát felületeket az összes többi ügyfélfunkcióhoz. Minden ügyfél számára előre meghatározott kötelezettségek vannak, és ez lehetővé teszi számukra, hogy biztosan és átláthatóan fogadhassanak ezen határokon belül.

A platformot vezérlő szoftver nagyon hatékony, amely lehetővé teszi számunkra, hogy minimális erőforrások felhasználásával nagy piacszakaszokat hozzunk létre, kezeljünk és eredményezhessünk. Képesek vagyunk kihasználni ezt a hatékonyságot egy olyan termékkínálatban, amely nagyon versenyképes az esélyek és a piaci lefedettség szempontjából.

Egyedülálló ügyfél jutalmazási rendszerünk van, ahol minden fogadás hűségpontokat keres. Minden ügyfelet egyenlő bánásmódban részesítenek, függetlenül attól, hogy újak a BITBET247-ben vagy egy meglévő ügyfél. A hűségpontok INGYENES FOGADÁSOKRA visszaválthatók az ügyfél belátása szerint, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját jutalmukat irányítsák. A hűségpontok használata lehetővé tette számunkra, hogy olyan dolgokat építsünk be, mint például a Twitter promóciói és a sportos vetélkedők további hűségpontokért.

IdézetBeépített formát építettünk be a teniszbe, a golfba, az AFL-be, az NRL-be, a Super15-be, az NFL-be, az NBA-be, az angol Premier League-be és az ausztrál A-ligába. A nem túl távoli jövőben további sportokat adunk hozzá. A beágyazott űrlap könnyen használható, és csúsztatással és felfelé történő mozgatással működik, amikor az űrlap ikonjára kattint. Reméljük, hogy az űrlapot ügyfeleink jól fogják fogadni.

Sokkal több olyan funkciója van a weboldalnak, amelyek úgy gondoljuk, hogy előrelépést jelentenek az ügyfelek számára. Most nem térek ki a részletekre. Arra bátorítanám olvasóit, hogy nézzék meg az oldalt.

Mennyire biztonságos a platformja?

A biztonság kiemelten fontos számunkra. Számos csúcstechnológiai biztonsági intézkedést alkalmazunk, hogy megvédjük a felhasználói információkat illetéktelen személyek hozzáférésétől és megakadályozzuk a jogellenes feldolgozást, a véletlen elvesztést, a megsemmisülést és a károsodást, beleértve a titkosítást, a tűzfalakat és a dedikált biztonsági csapatot..

Számos fontos biztonsági intézkedést tervezünk annak érdekében, hogy a Bitcoin pénztárcánk rendkívül biztonságos legyen a hackerek, a tolvajok és a kudarcok ellen. Az összes bitcoin játékos betét egy hűtőtárcába kerül, amelyet biztonságosan offline állapotban tartanak, és távol van a lehetséges online fenyegetésektől. Mi is fenntartunk egy online forró pénztárcát, elegendő pénzzel a játékosok kivonásának azonnali feldolgozásához. Ha a napi forró pénztárca korlátját túllépjük, az összes későbbi kifizetést manuálisan fogjuk feldolgozni.

Folyamatosan készítünk biztonsági másolatot a Bitcoin pénztárcánkról, rendszerhiba vagy rosszindulatú támadás esetén az összes adatot gyorsan vissza tudjuk állítani. Az összes pénztárcafájl titkosítását használjuk annak biztosítására, hogy nincs esélyünk illetéktelen hozzáférésre a Bitcoin pénztárcánkhoz. Megvan a Google kétlépcsős jogosultsága a további biztonság érdekében.

A jutalmazási rendszeren kívül elérhető egy társult program?

Igen, két társult programunk van, egy ügyfélközpontú és egy vállalati program. Vállalati leányvállalataink a bruttó bevételük 40% -át keresik naponta havonta. Minden fiókot nyitó ügyfél automatikusan megkapja a társult kódot. Az ügyfelek a bruttó bevételük 10–40% -át kereshetik minden naptári hónapban, attól függően, hogy hány aktív ügyfelük fogad tétet.

Mesélne egy kicsit a BitBet247-tel kapcsolatos hosszú távú terveiről?

Erős növekedést tapasztalhatunk a bitcoin szerencsejáték-szektorban az elkövetkező 5 évben, és ezen a téren szeretnénk megalapozni a BITBET247 márkát ebben az időszakban. Rövidebb távon arra összpontosítunk, hogy terveinket teljesítsük annak érdekében, hogy következetes és vonzó terméket kínáljunk a piacon.

Rövid távon is vannak terveink a Bitcoin kaszinó átfogó élő fogadási termék. Hosszabb távon meg akarjuk tartani az innovációt és az élvonalbeli termékeket. Olyan újításokat vizsgálunk, mint például az a lehetőség, hogy bármikor készpénzt válthatunk ki a jövőbeli tétek alapján, és minden opcióhoz két (egynél több) választási lehetőséget biztosítunk a laikus (Not To Win) áron. Az ügyfél társadalmi interakciójának beépítése a csevegőrendszerbe szintén rövid időn belül elérhetővé válik.

IdézetTervezi-e a jövőben az altcoinok, például a Dogecoin vagy a Litecoin támogatását?

A bevezetés szakaszának korai szakaszában a Bitcoin-ra koncentrálunk egyszerűen azért, mert ez a legnagyobb és legismertebb digitális pénznem. Rövid és középtávon mindenképpen támogatni fogunk más kriptovalutákat.

Szeretnék többet megtudni a szerencsejátékról szóló törvényekkel és a kriptovaluta szabályozásával kapcsolatos véleményéről.

Ez egy olyan téma, amelyet jelentős idővel töltöttünk el kutatással és vitával. Nem meglepő, hogy a legnagyobb kereslet Bitcoin szerencsejáték olyan joghatóságokból származik, amelyek nagyon korlátozó szerencsejáték-szabályozással rendelkeznek.

A jogszerűség kérdésében, mivel a Bitcoin árucikknek tekinthető, és nem pénznemnek, nehéz megérteni, hogy a joghatóságok miként tudnák érvényesíteni a hagyományos szerencsejáték-tevékenységekre vonatkozó szabályozásokat anélkül, hogy konkrét törvényeket adtak volna a Bitcoinra vonatkozóan. A törvényességről szóló döntést a fogyasztó kezére bízzuk. Ha egy ország tiltottnak tartja a Bitcoin-ban történő szerencsejátékot, akkor egyértelmű, hogy a fogyasztó nem használhatja szolgáltatásainkat, és tartózkodnia kell ettől. Ha azonban a fogyasztó úgy dönt, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat, akkor nem korlátozzuk a szolgáltatásainkhoz való hozzáférését.

Úgy gondolom, hogy a Bitcoin ökoszisztémájának nyitott jellege nagyon megnehezíti, sőt lehetetlenné teszi a szabályozás érvényesítését olyan mértékben, amelyet történelmileg az iparra kényszerítettek. Látjuk a veszélyeket a kialakulóban lévő Bitcoin szerencsejáték-szektor szabályozatlanságában, mivel jelentős számú üzemeltető már bezárja működését. Úgy gondolom, hogy méltányos azt feltételezni, hogy az űrbe belépő fogyasztók túlnyomó többsége tisztában van az ezzel járó veszélyekkel.

Ön azt javasolja, hogy a fogyasztóknak milyen szerepet kell játszaniuk?

A fogyasztóknak ítéletet kell mondaniuk minden potenciális üzemeltetőről, amelyet használni kívánnak. Fontos tényezők az olyan kritériumok, mint a szoftver minősége, a biztosított piac minősége és mennyisége, a nyílt és átlátható fogadási feltételek és szabályok biztosítása, a piaci elszámolások sebessége és az ügyfélszolgálat reagálóképessége. Ha az üzemeltető nem végez magas szintű ellenőrzést, akkor a fogyasztóknak nem szabad igénybe venniük szolgáltatásaikat. A Bitcoin ökoszisztéma nyitott jellege lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy saját kritériumaik alapján, minimális pénzeszközökkel teszteljék a potenciális szerencsejáték-üzemeltetőket, amelyek lehetővé teszik a szerencsejáték előtt a bizalom szintjének megállapítását jelentősebb szinteken.

A BITBET247 hírneve kritikus fontosságú a sikerünk szempontjából, és ennek a hírnévnek az építése a legfontosabb a rövid távon, így a fogyasztók megbízhatnak szolgáltatásainkban és márkánkban..

Végül azoknak, akik nem kapnak Bitcoin-t, van valami javaslatod? És bármi más, amit hozzá akart adni a BitBet247-hez?

Eltökélt szándékunk, hogy folytatjuk a BITBET247 fejlődését, és kínálatunkat a Bitcoin térben a lehető legmeggyőzőbbé tesszük. Olvasóinak, akik fontolgatják szolgáltatásaink használatát, elkötelezettek vagyunk, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk Önnek, ahol az Ön elégedettsége az első számú prioritás. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk a BITBET247 oldalon.

Nagyszerű felismerések, Simon. Köszönöm ezt a lehetőséget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map