A Bitcoin szerencsejáték-sikerének titka? Gyors kifizetések

Az a tény, hogy a Bitcoin és más digitális eszközök léteznek a blokkláncban, és gyakorlatilag garantálják a tranzakciók nyomon követését, az okozza a Bitcoin szerencsejáték-oldalainak azonnali fizetést, amikor a játékosok nyernek. A szerencsejáték-ipar valóban decentralizált technológiájával megragadva miért olyan fontos, hogy ezek a Bitcoin szerencsejáték-üzemeltetők időben fizessenek? Azért, mert az időben történő fizetés a legjobb módszer a hitelesség megteremtésére mind a Bitcoin, mind a szerencsejáték közösségekben.

Miért fontos az időben történő fizetés?

Minden keményen játszó játékos arról álmodozik, hogy egyszer nagyot nyerjen. Képzeljen el egy olyan játékost, aki megszerezte a kedvenc szerencsejáték-webhelye által kínált összes hűségjutalmat, az összes játékot játszotta, kiszámította az összes esélyt, felolvasta az általuk követett csapatokkal kapcsolatos összes sérülési jelentést, végül nagyot nyer, majd megtudja összeszedhetik nyereményüket. Visszatér-e valaha ez a játékos a választott platformjára? Nem esély.

Ha nem tudja következetesen és időben kifizetni a játékosokat, az a leggyorsabb módja a hűséges ügyfél elvesztésének. A gyanúsítottak igazak, ha online szerencsejátékról van szó. Az online szerencsejátékosok nem látják, hogy a pénztárnál az emberek zsetont cserélnek pénzre. Bizonyítékuk lehet arra, hogy mindenki más nyer, köszönhetően a bizonyítottan valós adatoknak, amelyeket nyíltan a Bitcoin kaszinók és a ház nélküli játékoldalak szolgáltattak. A nap végén azonban a világ minden méltányossága nem számít, ha a játékos nem tudja összegyűjteni nyereményét.

Mely kriptopénzek ígérik a leggyorsabb kifizetéseket?

A Bitcoin kétségtelenül a legnépszerűbb kriptovaluta a világon, mind befektetési eszközként a digitális eszközök színterén belül, mind pedig a fogadások eszközeként. A kriptovaluták szerencsejátékkal történő felhasználása gyorsabb fizetési mód néhány gyakorlati és néhány technológiai okból.

A gyakorlati okok

A digitális pénznem használata a szerencsejátékhoz azt jelenti, hogy nem kell elvégezni a Know Your Client ellenőrzést. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárni az azonosító feltöltését, vagy visszahallgatni néhány Oz varázslót egy függöny mögé, amely mindenkinek megadhatja a tétet. Ez azt is jelenti, hogy a szerencsejáték-üzemeltetőknek nem kell foglalkozniuk olyan harmadik féltől származó fizetési szolgáltatók korlátozásaival, mint a Visa, a MasterCard, a PayPal, a Skrill és hasonlók. Ez azt jelenti, hogy öt munkanapon keresztül nem kell pénzeszközt tartani az ellenőrzésükhöz, nincs korlátozás a felvételi vagy betéti összegekre és semmiféle tárgyalás. Minden a szerencsejáték-üzemeltető és a szerencsejátékos között marad.

A technológiai okok

A Bitcoin a leggyorsabb módja annak, hogy szerencsejáték-nyereményt kapjon olyan ember számára, aki új ismeretekkel rendelkezik a digitális pénznemek világában, és már unja az erősen szabályozott fiat-futást. Ennek ellenére a Bitcoin nem kínálja a játékosoknak a leggyorsabb tranzakciós sebességet. A Bitcoin újabb verziói, mint pl Bitcoin Cash és Bitcoin Satoshi látomása, nagyobb blokkméreteket kínál. A laikus kifejezéssel élve, a nagyobb blokkméret lehetővé teszi több tranzakció gyorsabb ellenőrzését, így az érték gyorsabban mozoghat a blokkláncon.

Más, a Bitcoinhoz nem kapcsolódó projektek, mint például a Litecoin, az Ethereum és az EOS is gyorsabb tranzakciós sebességet biztosítanak, ami azt jelenti, hogy amikor a nagy játék elindul, és itt az ideje, hogy fogadást tegyenek, talán eltávolodnak a Bitcoin-tól, mivel a betét módja a legjobb tét.

A megbízható kifizetések biztosításának módjai

Az egyik kipróbált és bevált módszer annak biztosítására, hogy egy Bitcoin szerencsejáték-oldal fizesse ki, feltétlenül olvassa el a legnépszerűbb webhelyek véleményét. A többi játékosunk arra panaszkodik, hogy nem kapják meg a pénzüket? Sok ilyen játékos van? Bizonyíthat-e a webhely bizonyítékot arra, hogy következetesen és időben fizet? Ezek olyan kérdések, amelyekre megérdemlik a választ, mielőtt pénzt helyeznének el bármely Bitcoin szerencsejáték-webhelyre.

A kifizetések biztosításának egyéb módjai közé tartozik a ház nélküli kriptográfiai kaszinók megtalálása, ahol mindent a blokklánc irányít, és nagyon kevés az emberi befolyás. Ennek hátránya, hogy eltérés esetén lehet, hogy nincs senki, aki panaszkodhatna, de fellebbezhet a kemény alapú Bitcoiner számára, aki saját bankja akar lenni. Lehetőség van arra is, hogy más felhasználók által létrehozott prediktív piacokon játsszon, ami azt jelenti, hogy nincs központi hatóság.

Függetlenül attól, hogy melyik módszert vagy kriptovaluta szerencsejátékosok fogadják el kifizetésként, ne felejtsen el pénzt csak olyan Bitcoin szerencsejáték-webhelyre utalni, amelyet hajlandó elveszíteni. Ez a lecke még a fogadások leadása előtt is érvényes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map