A Bitcoin szerencsejáték-webhelyei valaha is eladják-e a Bitcoin-t?

Az internetes kriptográfiai hírek erről beszámolnak Előfordulhat, hogy a PayPal megpróbálkozik a kriptovalutával nagy értelemben. Becslések szerint 325 millió aktív PayPal-fiók van szétszórva az egész világon, a fizetési óriás bármely hivatalos elfogadása nagy előrelépést jelentene a Bitcoin és az összes többi kriptovaluta számára. Ez még nem hivatalos, de az sem titok, hogy a PayPal blokklánc-fejlesztőket vesz fel, vagyis a PayPal kriptovaluta-on történő rámpájaként történő használata (és hogy a PayPal erre díjakat gyűjtsön, ami a vállalat legjobbja), nem kizárt..

Egy ilyen nagy lépés valóban kinyitná a kapukat, amennyiben a kriptovaluták gyorsabb bevezetésének lehetőségei határozott módon elérhetőek. Hogyan hat ez a Bitcoin-ra, ami a szerencsejátékot illeti?

Természetesen a szerencsejátékkal foglalkozó webhelyek pénzt keresnek azzal, hogy előnyt adnak a háznak a szerencsejátékosok felett, de pénzt is gyűjthetnek gyűjtési díjakkal. Mivel a szerencsejáték-üzemeltetők kriptovalutát használnak, hogy megpróbálják elkerülni a harmadik féltől származó fizetési szolgáltatókkal, például a PayPal-nal folytatott üzletkötést, érdemes lehet ezeknek az üzemeltetőknek közvetlenül a Bitcoint is értékesíteni.

Vajon a szerencsejáték-webhelyek végül csatlakoznak-e a PayPal-hoz, és felajánlják-e a játékosok számára a kriptográfiai műveletet anélkül, hogy külső kereskedőt kellene igénybe venniük?

Hogyan tudnak a szerencsejáték-webhelyek közvetlenül Bitcoin-t kínálni

Mint minden nagy lépésnél, amely növeli a kriptográfia alkalmazását, a szerencsejáték világának is nagy dominóra van szüksége, hogy leeshessen annak érdekében, hogy a kemény lelkű játékosok komolyan vegyék. Tehát a remény az lenne, hogy egy olyan nagy szerencsejáték-üzemeltető, mint Bovada, lehet az első dominó.

Bovada korábban egy Calvin Ayre nevű kanadai milliárdos volt, aki véletlenül Antigua állampolgára is, egy karibi ország, amely a szerencsejáték-üzemeltetők számára kedvező szabályozási környezetet biztosít. Ayre elég mély zsebbel rendelkezik ahhoz, hogy bérelje a blockchain fejlesztőket és létrehozhassa saját csereprogramját. Elég tudott ahhoz, hogy népszerűsítse a kriptovaluták erényeit. Ayre nagy rajongója a Bitcoin SV-nek, médiavállalata pedig egy figyelemre méltó kriptovaluta weboldalt is üzemeltet.

Ha akarná, Ayre egyszerűen létrehozhatna egy kriptográfia-központot, megtalálhatna néhány gazdag embert, akik likviditást biztosítanának ennek a tőzsdének, és alkalmazhatnának fejlesztőket, akik biztonsági szempontból működtetnék azt. Természetes lenne, ha említett szolgáltatást kínálna korábbi cégének, a Bovada-nak. Természetesen a Bovada vezetése könnyen alkalmazhat egy harmadik fél kereskedői szolgáltatót a Bitcoin térben, például a BitPay vagy a Coinbase, hogy egyszerűen integrálja a pénztárca képességeit közvetlenül a Bovada platformjába. Valójában nagyon egyszerű átmenet lenne egy akkora és népszerű, mint a Bovada márka számára, hogy a játékosok közvetlenül a Bovada weboldalán vásárolhassanak Bitcoin-t..

A Blockchain használata a Bitcoin közvetlen biztosításához a szerencsejáték webhelyeken

Eltekintve attól, hogy fejlesztőket kell bérelniük, vagy közvetlenül fel kell venniük a kapcsolatot a kriptográfiai cserével, a kisebb szerencsejáték-üzemeltetők számára az az opció, hogy egyszerűen blokklánc-projekteket használnak, amelyek decentralizált módon kínálják a kereskedelmi szolgáltatásokat, nagy kedvezménnyel, szemben a Visa, a MasterCard vagy akár a PayPal szolgáltatásaival..

Az egyik ilyen projekt neve Flexa. A Flexa decentralizált hálózatot és fedezetbarát modellt alkalmaz, amely kevesebb mint egy másodperc alatt rendezi a fizetéseket. Hálózata nulla kockázatot garantál a csalások és a visszaterhelések terén. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutát költsenek, miközben e kifizetések címzettje (ebben az esetben a szerencsejáték-üzemeltetők) választhatja, hogy kriptóban vagy hagyományos nemzeti pénznemben kapja-e a fizetést. Ezáltal hatékony, nyereséges és biztonságos a kriptovaluta elfogadása anélkül, hogy fejlesztőket kellene bérelni, cserét építeni vagy üzletet kötni drágább, harmadik féltől származó fizetési szolgáltatókkal, mint például a Paypal.

Ha ilyen egyszerű, miért nem adják el a szerencsejáték-üzemeltetők a Bitcoin-t közvetlenül?

A valóság az, hogy még egy olyan nagy szerencsejáték-üzemeltető esetében is, mint a Bovada Bitcoin Casino, amely már fogadja a kriptovalutát a fogadásokra, valószínűleg még mindig meglehetősen kicsi a piac azoknak a játékosoknak, akik éhesek közvetlenül Bitcoin-t vásárolni egy operátortól. Ha a PayPal valóban megerősíti a Bitcoin vásárlásának és eladásának nagy lépését a következő évben, akkor minden olyan vállalkozásnak, amely PayPalt vagy más, harmadik féltől származó fizetési processzorokat használ, mint a Visa vagy a MasterCard, meg kell fontolnia ugyanazt a dolgot.

Az online szerencsejáték-ipar, amely már titkosításnak bizonyul, valószínűleg az első iparágak közül fog követni példát, ha a PayPal bebizonyítja, hogy a kriptotranzakciókban való részvétel és a közvetlen rámpa felajánlása nyereséges. A vicces dolog az, hogy a PayPal nagy mozdulattal megtaníthatja az embereket, hogy ne vegyék igénybe a PayPal-t és hasonló szolgáltatásokat, de ugyanez a veszély nem áll fenn a szerencsejáték-világban, mert a szerencsejáték-oldalak végül a nyereség legnagyobb részét a ház előnyének köszönhetik, és nem annyira a fizetéssel kapcsolatos díjak miatt.

Keresse meg a közvetlen Bitcoin vételi és eladási lehetőségek kínálatát, hogy a jövőben nagyszerű szerencsejáték legyen a szerencsejáték-üzemeltetők számára. Csak idő kérdése.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map