A BTC.sx lehetővé teszi a Bitcoin kereskedők számára az álom tovább élését

BTC.sx

Számos iparág hajtott végre, mióta a Bitcoin innovatív bejáratot hozott létre, különösen a pénzügyi és a technológiai szektorban. A BTC.sx, az első csak Bitcoin-os kereskedési platform remek lehetőséget látott a Bitcoin használatával, és ezt felhasználta a kereskedési piac jelentős részének kiszolgálására..

Colin Kwan termékmenedzsment és operatív vezetővel készített interjúban arról beszélt, hogy a vállalat kezdetei úttörő kereskedési lehetőségeket mutattak be, és arról, hogy a BTC.sx továbbra is megfelel-e a mindenki számára elérhető egyszerű és gyors Bitcoin tranzakciók elképzeléseinek a megszokott nélkül. akadályok.

Minden Bitcoin-rajongó megtett egy utat – ami arra késztette Önt, hogy érdeklődjön a Bitcoin iránt, és elhitesse velünk, hogy ez az, amire sok időt szánna?

A legtöbb ember arról beszél, hogy a Bitcoin megváltoztatja a finanszírozás módját. 15 éves háttérrel rendelkezem a befektetési banki és pénzügyi, valamint 22 éves a technológiai háttérrel. Láttam, hogy a pénzügy hogyan alakul kereskedelmi szempontból, és tudom, hogy az elmúlt 15 évben a fejlesztések hihetetlenül lassan haladtak, és többnyire tagadhatatlanul drágák a kínáltakhoz.

A hagyományos finanszírozás bürokratikus és közvetítőkkel terhelt. Úgy látom, hogy az Internet és a Bitcoin mindezen változtatni tud. Csökkenti az üzleti tevékenységem személyes költségeit, nem beszélve a világ többi részéről.

BTC.sx IdézetMennyi időbe telt, amíg elindította webhelyét?

A BTC.sx alkalmazással még 2012 végén elkezdtük az ötletet. 2013 elejére elkészítettük és teszteltük a platform Mfa.Gox alapú alfa verzióját, és 2013 áprilisában elindíthattuk online Beta verziónkat. meglehetősen keveset azokból a korábbi napokból, és most 3 különböző cserére osztottunk szert, és még sok másra törekszünk.

Amit mondhat, az a legjobb a webhelyén?

Mint említettük, a spekulánsokra minden piacon szükség van. Spekulánsok nélkül a szabad piacok nem állnak rendelkezésre. Az üzleti tevékenységet csak közvetlenül a beszállítókkal folytatják, ami aztán akadályokat és egyenlőtlenségeket teremt a kapcsolatokban. A spekulánsok a likviditást vezérlik, amely szabályozza az ellátást és ezáltal a költségeket. Webhelyünk olyan eszközöket kínál a spekulánsok számára, hogy kereskedjenek a tőzsdékkel anélkül, hogy közvetlenül az egyes tőzsdékkel kellene foglalkozniuk (így több számlájuk van).

Ezenkívül a felhasználók spekulálhatnak és profitálhatnak az emelkedő árakból (alacsony vétel, magas eladás – úgynevezett „hosszú”), valamint a csökkenő árakból származó nyereségből (magas eladás, alacsony vétel, úgynevezett „rövid”). Ez utóbbit nem lehet megtenni a tőzsdéken, mivel tartania kell az eszközt, mielőtt el tudna kerülni. A tőkeáttétel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többet kereskedjenek anélkül, hogy fel kellene használniuk a teljes pénzeszközöket (a tőkeáttétel hasonlít egy ingatlan jelzálog felvételéhez, akkor is betétet kell elhelyezni, és jelzáloggal sokkal nagyobb házhoz juthat).

BTC.sxMit tud mondani a szerencsejátékról szóló törvényekről és a kriptovaluta szabályozásáról?

A szerencsejáték hihetetlenül nagy és kiforrott iparág, és az online szerencsejáték különösen hasonló forgatókönyveken ment keresztül, mint a kriptográfia. Úgy gondolom, hogy hasonló szabályozási követelményekre van szükség a fogyasztók biztonságának és védelmének biztosításához, valamint az egész kriptográfia legitimálásához.

Mit gondolsz, mire van szüksége a Bitcoin-nak, hogy kiemelkedőbb és megbízhatóbb fizetési mód legyen??

A Bitcoin-nak jobban arra kell összpontosítania, hogy megoldja azokat a problémákat, amelyeken a jelenlegi pénzügyi intézmények nem voltak képesek vagy nem hajlandók változtatni. Meg kell bontani a monopóliumokat (Visa, MasterCard stb.). Így biztosítva a mindennapok számára a pénzhez való könnyű hozzáférést, valamint olcsóbb, gyorsabb és átláthatóbb módszerek létrehozását a határokon átnyúló pénzátutaláshoz és a hagyományos kereskedelemhez. Amikor kielégíthetjük ezeket az igényeket és megoldhatjuk ezeket a problémákat, akkor a Bitcoin erõsödõvé válik. A régi közmondás szerint – „Rómát nem egy nap alatt építették”.


Melyek voltak a legnagyobb teljesítmények a weblap üzemeltetése óta annak kezdete óta? Mi volt a legmeglepőbb kihívás a projektben?

A BTC.sx számára az egyik legemlékezetesebb időszak az volt, amikor gyorsan (2 nap) tudtunk haladni Mt. Gox-ból BitStamp az összeomlás után. Ez hatalmas vállalkozás volt; tartozunk azonban ügyfeleinknek. Ez nemcsak kihívást jelentett, hanem rendkívül hasznos volt az a tudat is, hogy ügyfeleink olyan gyorsan tudtak újra működni.

Egy másik alkalom az volt, amikor az üzlet első 12 hónapjában túlléptük webhelyünkön keresztül az 50 millió dolláros kereskedési volument. A legmeglepőbb kihívás a karcsúság megtartása volt az üzlet növekedése mellett.

Vállalkozásának mely jellemzőit tartja forradalmi?

Mi voltunk az első csak Bitcoin-val kereskedő webhely. Annak ellenére, hogy ez most triviálisan hangzik, akkoriban forradalmi volt. Lehetővé tettük az emberek számára, hogy a számla létrehozásától számított másodperceken belül kereskedjenek a világ minden tájáról. Saját tulajdonságaink a rövid oldali kereskedés kínálatában is elsők voltak. Vagyis profitálhat a magas és alacsony áron történő értékesítésből is, ahelyett, hogy csak alacsony áron vásárolna és magasan eladna.

Ezenkívül tőkeáttételi termékünk teljes irányítást biztosít a felhasználók számára, hogy pozícióikat bármikor megnyithassák vagy bezárhassák (amikor a legtöbb versenytárs csak határidős vagy hasonló szerződéses tőkeáttételes termékeket kínál, amelyekhez 2 partnerre van szükség, és sokkal bonyolultabbak) karbantartani).

Felhasználóink ​​imádják, hogy milyen egyszerű pozíciókat nyitni nálunk; nagyra értékelik az oldalunk átláthatóságát is. Minden nyereséget teljes egészében kifizetnek. Ez az a bizalom, amelyet velük teremtettünk, és a dolgokat így szeretnénk megtartani.

Van-e Bitcoin árjóslata?

Azt hiszem, hogy alacsonyabb Bitcoin ár, az emberek hajlandóbbak vásárolni, ami azt jelenti, hogy szélesebb körben alkalmazzák, és így az ökoszisztéma folyamatosan növekszik, és mindennapos árucikké válik, mint például a PayPal. Amint az örökbefogadás felgyorsul, és a korlátozott kínálat miatt az ár ennek megfelelően emelkedni fog, csökkentve a volatilitás ingadozásait.

Végül azoknak, akik nem kapnak Bitcoin-t, van valami javaslatod? És bármi más, amit hozzá szeretett volna tenni?

Ez a jövő útja. Tetszik vagy sem, a Bitcoin vagy a kriptovaluták beágyazódnak a világ gazdaságaiba, és ha valaki nem kapcsolódik be ezekbe a területekbe, akkor örökké harcolni fognak azért, hogy visszaszerezzék azt, amit gondolnak. Érdekes módon sok olyan vállalat veszített hatalmas veszteségből, amely az internet használatát folytatta. Ezek a hivatalban lévő vállalatok most megpróbálják visszaforgatni az Amazon és így tovább hasonló veszteségeket. Látja, hogy az Amazon eltűnik? Valószínűleg nem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map