A DogeGaming.eu csavarokat ad hozzá a ’So Much Wow’ játékokhoz

DogeGaming.eu

Az online fogadási közösség tele van olyan játékosokkal, akik valami frisset és érdekeset keresnek. Habár Bitcoin szerencsejáték különféle játékokkal és platformokkal büszkélkedhet, egyes játékosok továbbra is inkább más kriptovaluták, például Dogecoin használatával fogadnak játékokat.

Az alapítók Lisa Cleder és Eduardo Nemiento irányítják legújabb projektjüket, a DogeGaming.eu-ot, amely újfajta szórakoztató és izgalmas játékokat hoz az iGaming iparágba. A hivatalosan 2014 augusztusában bemutatott listája tartalmazza azokat a frissítéseket, amelyeket valamikor az idén bevezethetnek. Beszéltem Lisával, hogy többet megtudjak a terveikről és arról, hogy merre tart a DogeGaming.eu erre a 2015-re.

DogeGaming.euTudna többet mondani a DogeGaming.eu-ról?

A DogeGaming.eu egy weboldal kriptovalutával – Dogecoin. Weboldalunk egyszerűen használható, jól elrendezett, szép dizájnnal. A regisztráció egyszerű, így élvezheti a gyors és komplikáció nélküli játékot. Manapság három különböző típusú játékot kínálunk a weboldalunkon: Doge Dicer (játék 3 kockával), Lucky 10 (játék dobott számokkal) és Autómata 3 (3 tárcsás nyerőgép). És a jövőben további játékokat fogunk hozzáadni.

Ki készítette a szoftvert, és mennyire biztonságos a platformja?

Arra törekszünk, hogy maximalizáljuk a biztonságot, legyen az letétbe helyezett pénz vagy a játékosokra vonatkozó adatok. A lehető legtöbb információt titkosítjuk. A fizetéseket kezelő szerver fizikailag messze a hegyek mögött található, és egy nagy háromfejű kutya őrzi. Még ha valaki meg is rontja a játékmotorunk védelmét, akkor sem tudja ellopni a pénzt. Minden visszavonást ellenőriznek a felhasználói előzmények alapján, és végül megerősíti az ember. Egyetlen rendszer sem 100% -osan biztonságos, de a lehető legjobbat tesszük. A programozók jó matematikusok és tapasztalatokkal rendelkeznek a számítógép / hálózat biztonságában, és a grafikusnak van tapasztalata a kutyákkal, így együtt tökéletes csapat vagyunk.

Zökkenőmentesen működik-e a DogeGaming.eu különféle platformokon, például weben és mobilon?

Játékaink elsősorban webalapúak, de úgy lettek kialakítva, hogy a jövőben könnyen módosíthatók legyenek táblagépekhez és mobiltelefonokhoz. Mondhatom, hogy most mobileszközökön is játszhatók.

Mi különbözteti meg szerencsejáték-webhelyét a többi játékmárkától?

Megpróbálunk játékokat létrehozni egy kicsit más módon, mint máskor. Olyan jackpotot valósítottunk meg, amely valójában verseny, és aki a leggyorsabb, és a legjobb fogadást teszi, megnyeri azt. A játékunkkal elért pontokat is kereshet. Csak szórakozásból áll, és reméljük, hogy ez édesíti a játékot. Tervezzük olyan játékosok rangsorának létrehozását, akik a legtöbb eredménypontot szerezték, hogy a játékosok összehasonlíthassák egymást. És még több jön, ha sikeres lesz.

Van valamilyen VIP promóciója? Mit szólnál egy társult programhoz?

Még nem, de előkészítjük a rendszeres játékosok előnyeit. Társult programunkhoz 5% -ot kap számlájára ajánlása minden nyertes fogadásából. Ezt az 5% -ot zsebünkből fizetjük, nem az övéktől. A jutalék felhasználható játékjainkra, vagy visszavonulhat a pénztárcához.

IdézetMilyen kihívásokkal kell szembenéznie a DogeGaming.eu üzemeltetésekor?

A legnagyobb kihívás a marketing, mert nem könnyű bemutatni a termékét a nagyközönség számára, és egyikünknek sincs tapasztalata ezzel kapcsolatban. Létrehozhatja a legjobb terméket, de ha senki sem tud róla, akkor az haszontalan.

Milyen tervei és marketingstratégiái vannak ebben az évben?

Most egy újabb játékot készítünk, és a további jövőben további játékokat tervezünk felvenni, és a jelenlegi játékainkat is javítani fogjuk, mert azt akarjuk, hogy a játékosok jobban érezzék magukat. Reméljük, hogy versenyképesek leszünk, és egyre több játékos jön el játszani a játékunkba.

Mit gondolsz az emelkedésről Dogecoin szerencsejáték webhelyeket, valamint általában a Dogecoin-t?

Több olyan játék és szolgáltatás lesz, amely elfogadja a kutyaféléket. Remek lehetőség sok ember számára, hogy felesleges korlátozások és adók nélkül vállalkozásba kezdhessenek.

Mielőtt véget érnénk, mennyi hatással lesz a kriptopénz ma és a jövőbeni életünkre?

Néhány évbe telik, de a kriptovaluták felváltják a fiat pénznemeket, és a „papírpénz” átalakul „papírtárcává”. A világbankoktól való függőségek visszavonása a jövő megfelelő módja. Lehet, hogy ez nem aktuális pénznem vagy algoritmus, de reméljük, hogy a Dogecoin örökké élni fog, mert olyan sok Wow!

Annyi hú, valóban, Lisa! Csodálatos veled beszélni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map