A dollárköltség-átlagoló Bitcoin megéri-e a hazárdjátékot?

Bárki, aki pénzt fektet be, függetlenül attól, hogy befektetési alap befektetési alap, részvény vagy kriptovaluta, elmondja, hogy a befektetés bizonyos mértékű kockázattal és jutalommal jár. Éppen olyan szerencsejáték lehet, mint egy tét elhelyezése a rulettnél vagy egy bitcoin sportfogadással.

A befektetés és a szerencsejáték sikerének egyik kulcsa az, hogy kezelje a bankrollját. Ennek számos stratégiája és módja van. Az egyik legnépszerűbb módszer a kockázat kezelésére azonban a dollár költségátlagolásának nevezett koncepcióhoz kapcsolódik.

Mi a dollárköltség-átlagolás?

A dollárköltség-átlagolás lényegében az a gyakorlat, hogy a lehetséges felvásárlást vagy a kívánt befektetési szintet átlagoljuk hetek vagy hónapok alatt, ahelyett, hogy egyszerre teljes átalányösszeget fektetnének be. A dollárköltség-átlagolás gyakorlásának célja az, hogy rövid távon csökkentsék a volatilitás hatásait, miközben hosszú távon elérik befektetési céljaikat, és befektetnek oly módon, hogy biztosítsák a kívánt piaci kitettség mértékét, és ezáltal a kívánt szintű kitettséget. kockázat kontra jutalom.

Szerencsejáték a Bitcoin-on, kockázat fedezése dollárköltség-átlagolással

A PlanB egy olyan Twitter-felhasználó felhasználóneve, amelyet a bálnák / vezető befektetési tanácsadóként ismerünk a Bitcoin térben. A PlanB néven is ismert személy, aki népszerű hipotézist készített a Bitcoin jövőbeli árával kapcsolatban. A részvény-áramlás árképzési modell. Az állomány-áramlás hipotézis azt állítja, hogy az új Bitcoin-kínálat időbeli csökkenése, amelyet a körülbelül négyévente bekövetkező Bitcoin-felező esemény gyorsít fel, hosszú távon folyamatosan növeli az árat.

A PlanB megjegyzi, hogy bárki, aki csúszó léptékű rendszerrel fektetett be a Bitcoin-ba 2017-től egészen idén, hozamot hozott volna akár 70% ezen időszak alatt. Figyelembe véve az átlagosan éves hozamot egy jól diverzifikált tőzsdei portfólióban vagy ingatlanbefektetésben, általában 10% körüli, a hozam hétszeresének megszerzése dollárköltségen keresztül, a Bitcoin pozíciójának átlagolása hatalmas profit.

A 70% -os hozamú Bitcoin Gamble

A stratégia így működik: Egy befektető 2017-ben megveszi a Bitcoint az ár emelkedésével, lassan növelve befektetését. Mivel az ár az év végén eléri a csúcspontját, a befektetések rendszeres növekedése folytatódna, de az összegek csökkennek az ár csökkenésével (amit egy okos befektető mindenképpen megtenne, tekintettel arra, hogy mennyi karika volt a Bitcoin körül és tény, hogy az izgalom nevetségesen magas szintet ért el).

Következetes befektetés 2018 folyamán, miközben csökken a havi összeg (vagy bármilyen választott fizetési gyakoriság, majd 2019-ben ismét növeli befektetését) három év alatt 70% -os hozamot eredményezett volna az összes fő befektetésén.

Három év alatt eloszlatta volna a szerencsejátékát, és látta, hogy a bankrollja jelentősen emelkedik.

A Bitcoin szerencsejátékosok és befektetők meg tudják-e tartani a dollárköltségek átlagának előrehozását?

Ahogy a befektetésbe és a Bitcoin-szerencsejátékba mondják: A múlt története nem feltétlenül diktálja a jövőbeni eredményeket. Tehát a nagy kérdés az, hogy azok, akik fontolóra veszik, hogy nagyot kezdenek a Bitcoinon, használhatnak-e egy dollár költségátlagolási stratégiát, és továbbra is sikeresek lehetnek-e??

A kérdésre határozott igennel kell válaszolni. Míg a Bitcoin viszonylag új a befektetési és szerencsejáték-szcénában, összehasonlítva mindkét tevékenység más formáival, a dollárköltség-átlagolás fogalma mindig is kipróbált, bevált módszer volt a kockázat és a jutalom kezelésére.

Gondoljon bele logikusan, jobb-e mártani a lábujját a vízbe, és lassan belemenni a vízbe, amikor rájön, hogy cápák úsznak körülötted? Vagy jobb, ha előbb a fejébe ugrik, és hagyja, hogy a cápák életben lássanak?

A kockázat kezelése egyértelműen a jobb megközelítés. A befektetésben és a szerencsejátékban nem csak a nyertesek kiválasztása a lényeg. Elég sokáig fennmaradt ahhoz, hogy megtanulja, és van pénze a befektetés folytatásához a Bitcoin-ban, ha már tudja, mit csinál. Részben ezért működik olyan jól a dollárköltség-átlagolás.

Fektessen be a Bitcoinba idővel. Kezelje a volatilitást, és hosszú távon élvezze a hasznot, ahelyett, hogy rövid távú hangsúlyt tartana. Ez a siker kulcsa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map