A legnagyobb kihívások, amelyekkel 2021-ben a Bitcoin szerencsejátékkal kell szembenézni

Teljesen őrületes, hogy mi történik jelenleg a Bitcoin és a kriptovaluta piacokon, és a játékosoknak is szeretniük kell. Ugyanez vonatkozik azokra a Bitcoin szerencsejáték-oldalakra is, amelyek profitálnak ebből a karikából. Mivel a szerencsejáték-üzemeltetők nyereséget nyújtanak az öklük fölött, most van tőkéjük a Bitcoin szerencsejáték legsürgetőbb kihívásainak kezeléséhez, miközben 2021 felé haladunk. Ebben a bejegyzésben arra törekszünk, hogy rávilágítsunk ezekre a kihívásokra, és megvitassuk, mit tehetnek a szerencsejáték-üzemeltetők. jobb játékélményt és jobb lehetőséget adjon a hozzád hasonló szerencsejátékosoknak a győztes távozásához.

A mobil játékhoz való hozzáférés növelése a Bitcoin segítségével

A Statista.com statisztikai honlap becslése szerint ma már több mint 3,5 milliárd ember rendelkezik okostelefonnal. Gondoljon erre egy pillanatra. Becslések szerint jelenleg 7,5 milliárd ember él a bolygón, és közel felüknek van okostelefonja. Az összes felhasználó közül ez becslések szerint 2,2 milliárd ember használhatják okostelefonjukat a mobil játékokhoz.

Fogadhat, hogy e felhasználók jó része, különösen a fiatal férfiak, hajlamosak lehetnek arra, hogy a telefonjukhoz közvetlenül csatlakoztatott alkalmazáson keresztül ledobják a fogadást. Ez elképesztő lehetőséget jelent a Bitcoin szerencsejáték-oldalak számára. A probléma az, hogy a legtöbb Bitcoin szerencsejáték-oldal, még azok is, amelyek a Bitcoin forradalom korai szakaszában voltak, nem feltétlenül rendelkeznek vonzó mobilalkalmazás-élménnyel, amelyet ügyfeleiknek kínálhatnak.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy azok a szerencsejátékosok, akik nem mobilalkalmazást használnak, nem mennek számítógépre, hogy jó régi divatos webböngésző segítségével fogadjanak Bitcoin-t. De mégis itt van egy nagy lehetőség, hogy a Bitcoin szerencsejáték-üzemeltetők körbejárhassák és még könnyebbé tegyék a játékba való belépést. A kihívás az, hogy az alkalmazásokhoz és az üzemeltetőkhöz közvetlenül kapcsolódó rámpákon kell lennie egy helyen, így a tét megadása olyan egyszerű, mint a hüvelykujjával kattintani a választott Bitcoin szerencsejáték-alkalmazásra.

Ez az ötlet valószínűleg még egy-két évre van attól, hogy valóban megragadja a Bitcoin szerencsejáték-szektort.

Egy folyamatosan változó szabályozási környezet

A szabályozókkal való próbálkozás olyan dolog, ami évtizedek óta sújtja a kriptovalutát és a szerencsejátékot is. A jó hír az, hogy a szabályozók előrehaladnak a szerencsejáték elfogadásában (különösen Amerikában) és a kriptovaluták megértésében, és abban, hogy a befektetők hozzáférésének lehetővé tétele valóban jó dolog-e a globális gazdaság jövője szempontjából.

Ennek ellenére nincs egyetlen módja a kriptopénzek vagy a szerencsejáték univerzális megközelítésének. Nem mintha globális bizottságot szánnának mindkettő előmozdítására.

Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin szerencsejáték-üzemeltetők saját erőforrásaikra maradnak, amennyiben megértik, hol és hogyan kell üzletelni. Ahol a rész a könnyű rész. A legtöbb szerencsejáték-oldal olyan szigeteken engedélyezett, mint például Gibraltár, Curacao, Málta, a Kajmán-szigetek vagy az Egyesült Királyság. Azoknál a szerencsejáték-ingatlanoknál, amelyek már üzleti tevékenységet folytatnak ezeken a helyeken, a Bitcoin elfogadása inkább a technológia megértésének és a pénztárcákon keresztüli integrálásának kérdése, mint a szabályozással kapcsolatos kérdések..

Két ország azonban nem azonos a szerencsejáték vagy a kriptovaluta megközelítésében. Ha elindít egy Bitcoin szerencsejáték-oldalt, hajlandónak kell lennie megérteni a bürokráciát, hogy rájöjjön, hogyan lehet navigálni rajta..

A közvetlen és közvetett játékversenyzők robbanásszerű növekedése

A szerencsejátékosok egyszer-egyszer eldobhatnak vagy nem dobhatnak kriptot egy e-sport vagy virtuális valóság versenyen. De az igazság az, hogy ha nem is e-sportra tippel, a Bitcoin szerencsejáték-oldalak továbbra is abban reménykednek, hogy a konzolokra és játékokra költött pénz helyett a szerencsejátékot választja. Az a vonzereje, hogy professzionális videojáték-lejátszóként kereshet teljes munkaidőt, évről évre egyre több játékos számára válik valósággá. A virtuális valóság más dinamikát kínál, amellyel a szerencsejáték-ipar valószínűleg még nem áll készen a versenyre.

A lényeg az, hogy a megélhetésért vagy csak a szórakozásért játsszon, az ipar egésze mindig versenyez a szórakoztató dollárjaiért. Ha virtuális valóságra vagy videojátékokra költi ezeket a dollárokat, akkor valószínűleg kevesebbet fog költeni szerencsejáték-webhelyekre.

Ez azt jelenti, hogy 2021 rengeteg lehetőséget kínál a Bitcoin szerencsejáték-üzemeltetők számára, hogy tovább erősítsék magukat a szórakoztató élet alapanyagaként. Az ipar az évek során gyorsan fejlődött, és a jövőben is ez lesz. Remélhetőleg a történelem jobb oldalán állsz, amikor folytatod a Bitcoin szerencsejáték utadat.

A nyereség továbbra is a tiéd lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map