Április 9 – 13: Gazdasági események kilátásai – A kockázatmentes érzelem dominál

Az amerikai NFP-t követő kereskedési hét alapvetően könnyebb alapvetés szempontjából. A piac valószínűleg követi a technikai szintet. Ennek ellenére kevés olyan esemény van, amelyet érdemes megnézni a héten. Vessünk egy gyors pillantást…

A legfontosabb gazdasági események

Az előző héten az amerikai dollár esett, miután az amerikai foglalkoztatási ráta a vártnál kevésbé nőtt. A márciusi NFP csak 103 ezer volt. A munkanélküliségi ráta stabil 4,1% -on maradt, de a bérek akár 0,3% -ot is elérhetnek, ami jobb volt a vártnál.

Hétfő – április 9

Jellemzően jelentős gazdasági események hiányában a piac folytatja az NFP kereskedelmét. Ennek ellenére hétfőn gyengébb dollárra számíthatunk.

Nagy-Britannia font – GBP

Halifax HPI m / m – A lakásipar egészségi állapotának vezető mutatója, mert az emelkedő lakásárak vonzzák a befektetőket és ösztönzik az ipari tevékenységet. A Halifax Bank of Scotland várhatóan 7: 30-kor (GMT) közli az adatokat, előrejelzésük szerint 0,1% vs. 0,4% 2018 márciusában.

Kedd – április 10

USA dollár – USD

PPI m / m – A termelői árindexet a fogyasztói infláció vezető mutatójának tekintik. Amikor a termelők felszámítják az árukat és szolgáltatásokat, a magasabb költségeket általában a fogyasztóra hárítják. A magasabb PPI magasabb CPI-hez vezethet, ami nyomást gyakorol a központi bankokra az óriási monetáris politikák elengedésére.

A jelenlegi PPI-mutató várhatóan 0,1% m / m-rel nő márciusban, ami a februári arány fele. Míg a Core PPI várhatóan megismétli a korábbi 0,2% -os nyereséget.

Szerda – április 11

Ausztrál dollár – AUD

RBA Gov Lowe beszél – 5: 05-kor (GMT) Gov Lowe az ausztrál és a globális gazdaság legújabb fejleményeiről fog beszélni az ausztrál-izraeli kereskedelmi kamarában, Perthben. Enyhe volatilitás várható a közönség kérdéseire adott válaszként.

Nagy-Britannia font – GBP


Gyártás Termelés m / m – A Nemzeti Statisztikai Hivatal 8: 30-kor (GMT) 8: 30-kor (GMT) kiadja a feldolgozóipari termelést 0,2% -os előrejelzéssel, amely magasabb, mint a korábbi 0,1% -os arány.

Ez a gazdasági egészség egyik vezető mutatója. A termelés gyorsan reagál az üzleti ciklus hullámvölgyeire, és összefüggésben áll a fogyasztói feltételekkel, például a foglalkoztatási szinttel és a keresettel.

Euróövezet – EUR

Draghi, az EKB elnöke beszél – Mario Draghi, az EKB (Európai Központi Bank) elnöke beszédet mond a Generation Euro Students ‘Award ceremóniáján, Frankfurtban. Várhatóan megválaszolja a közönség kérdéseit. A gazdasági lassulással, inflációval vagy a QE (kvantitatív könnyítés) program csökkenésével kapcsolatos válaszokat figyelemmel kísérjük és kereskedünk vele..

USA dollár – USD

CPI m / m- Az amerikai munkaerőpiac javult, a GDP pedig a vártnál jobb lett, de az infláció miatt az Egyesült Államok továbbra is aggódik. Még februárban a Core CPI 0,2% -kal emelkedett. Ezúttal a közgazdászok nem várnak változást az Egyesült Államok inflációjában. Összességében az Egyesült Államok inflációja 1,8% marad y / y.

Az előrejelzés és a tényleges kibocsátás közötti eltérés valószínűleg hatalmas volatilitást okoz a piacon. 

FOMC ülési jegyzőkönyvek – A FOMC ülési jegyzőkönyve részletes feljegyzés a FOMC legutóbbi üléséről, amely mélyreható betekintést nyújt a gazdasági és pénzügyi viszonyokba, amelyek befolyásolták a kamatlábak meghatározásának helyét..

A kamatláb emelkedése ellenére a Fed nem tudta támogatni az amerikai dollárt. Ez főleg azért van, mert a Fed korszerűsítette a 2019-es és a 2020-as év kilátásait, miközben 2018-at így hagyta. A befektetők hawkish hangot várnak a FOMC üléseinek jegyzőkönyveiből, de azt hiszem, hogy ez dovish lesz.

Csütörtök – április 12

Japán jen – JPY

BOJ Gov Kuroda beszédet mond a BOJ negyedéves kirendeltség-vezetői találkozóján, Tokióban, 0: 30-kor (GMT). A japán központi bank vezetőjeként valószínűleg nyomokat ad a jövőbeni politikákról, főleg, hogy a japán jen drámaian erősödik az amerikai dollárral szemben. Exportorientált gazdaság lévén a BOJ gyűlöli az erősebb jent, és általában azért avatkozik be, hogy gyengébbé váljon.

Euróövezet – EUR

Az EKB monetáris politikai értekezletei – 11: 30-kor (GMT) az EKB kiadja jegyzőkönyveit az EKB márciusi üléséről. Ez egy szokásos találkozó volt, új előrejelzések nélkül, de a sólymok és galambok közötti kötélhúzás még mindig tart. A befektetőknek javasoljuk, hogy kövessék a QE program bezárásával kapcsolatos további nyomokat.

Péntek – április 13

USA dollár – USD

Az UoM fogyasztói véleményének előrejelzése – A Michigani Egyetem 14: 00-kor (GMT) közzéteszi a fogyasztói érzelmeket. Az amerikai fogyasztói vélemény várhatóan 100,8 lesz, ami valamivel elmarad az előző havi 101,4-től. Összességében a magasabb érték jónak tekinthető a deviza szempontjából.

Ez most, köszönöm, hogy elolvasta és ellenőrizze az FX Leaders News Trading Strategy-et, hogy jobban megértse, hogyan kell kereskedni ezen eseményekkel. Nagyon szép kereskedésekre számítunk, ezért figyelj az FX vezetőkre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map