Az 5 legfontosabb Bitcoin Poker webhely, amelyet a koronavírus során játszhatunk

Mivel a koronavírus-esetek száma világszerte hivatalosan több mint 1 millió embert érint, valószínűleg sok BTGG-olvasó van odakint, és egyszerűen könyörög a figyelem eltereléséről a most zajló eseményekről.

A szorongás csillapításának egyik módja az, ha megüt a pókerasztalok és megpróbálja megduplázni ezt a Bitcoin-t. Egy olyan időszakban, amikor mindenki nyugalmat, biztonságot és lehetőséget kínál arra, hogy a nehéz helyzet jobb oldalára kerüljön, csak akkor van értelme az idő múlása érdekében a legmegbízhatóbb Bitcoin pókeroldalakon játszani..

Tekintsük át az öt legfontosabb weboldalt, és nézzük meg, melyik szolgáltató kínálja a pókerjátékosoknak a legjobb durranást Bitcoinjukért.

Ignition Poker

Az Ignition Poker még csak negyedik éve létezik. Egyre népszerűbb, mert ez egy Bitcoin pókerplatform, amely befogadja az amerikai játékosokat. Nem minden platform teszi. Gyorsan nagyszerű alternatívává válik az online póker szcéna többi jelentős szereplője előtt. Azoknak a játékosoknak, akik további 25% -ot akarnak hozzáadni bankrolljukhoz, nem feltétlenül kell aggódniuk, hogy nyernek az asztaloknál. Ha egyszerűen befizeti a Bitcoin vagy a Bitcoin készpénzt egy Ignition Poker számlára, a felhasználók 25% -os üdvözlő bónuszt kapnak. Ilyen egyszerű!

Az Ignition Poker lehetővé teszi a játékosok számára, hogy névtelenül üljenek le az asztalhoz. Az oldal nagyon nagyvonalú versenygaranciákat kínál, és mobilra van optimalizálva, vagyis a játékosok bármilyen eszközzel bárhonnan betehetik póker zsetonjaikat az asztal közepére.

Az oldal 24 hét támogatást kínál, és bár a kriptovaluta a legjobb módja az alapok befizetésének, a játékosok hagyományos módszereket is használhatnak, például hitelkártyákat a játékba való belépéshez.

America’s Cardroom

Az America’s Cardroom az összes áttekintett Bitcoin-barát pókeroldal egyik legidősebb államférfija. Ne feledje, csak azért, mert egy pókerterem Bitcoin-barát, még nem jelenti azt, hogy a webhelyet kizárólag a kriptovaluta rajongók számára találták ki.

Az America’s Cardroom fennállásának 19. éve van, és több mint 1000 különböző játékot kínál. A legtöbb olyan pókeroldal, amely önmagát Bitcoin-barát webhelyként forgalmazza, csak a hardcore blockchain-rajongóknak szolgálhat, de az American Cardroom eredetileg sokkal szélesebb közönségnek szolgált, és még ma is így tesz.

Az amerikai Cardroom klassz dologa, hogy az oldal több mint 40 kriptovalutát fogad el. A fő hátrány az, hogy a Windows felhasználóknak szoftvereket kell letölteniük a bejelentkezéshez.

A BetOnline és az SB Poker

A BetOnline / SB Poker 2004-ben kezdett játszóhelyet biztosítani az online pókerjátékosok számára. Azóta a webhely népszerűsége nőtt. A BetOnline a sportfogadásra összpontosít, de az SB Poker az összes kártyateret biztosító platform.

Az SB Poker elérhető a legtöbb országban, beleértve az Egyesült Államokat és Kanadát is. Úgy tűnik, hogy az ausztrálok furcsa emberek ezen a platformon (ne aggódj, sok más lehetőség is van). Az SB Poker csak a Bitcoin elfogadását kezdte, de most a DASH-t, a Litecoin-ot, az Ethereum-ot és a Bitcoin Cash-t veszi igénybe.

Az SB Poker minimális befizetése és kifizetése mindössze 20 dollár, míg a maximális befizetés 10 000 dollár. Mindössze 48 órába telik, amíg a visszavonás feldolgozásra kerül.


Bodog Poker és Bovada Poker

A Bodog és a Bovada ugyanazon üzemeltetők tulajdonában van, ezért van értelme összedobni őket. Ne feledje, hogy a Bovada Poker csak az amerikaiak számára nyitott, a Bodog Poker pedig csak a kanadaiak számára.

Mindkét oldal nagyszerű a kezdők számára, mert a minimális betétigény csak 10 dollár. Beszéljen a játékba kerülés mélypontjáról! A maximális kifizetés 9500 dollár, a maximális befizetés pedig 5000 dollár. Más Bitcoin póker oldalak magasabb korlátokat engedhetnek meg, de a legtöbb játékos számára a fenti korlátoknak elegendőnek kell lenniük. Azok a játékosok, akik egy megbízható márkanév pókerasztalánál akarnak játszani, jól járnának Bodog vagy Bovada mellett..

Intertops

Bár az Intertops márkanév nem annyira ismert, mint a Bodog, akárcsak versenytársaik, az Intertops meghatározó erőnek indult a fiat szerencsejáték-világban, és a kriptó megjelenése után néhány évvel a Bitcoin bandwagonjára ugrott..

Az Intertops csak a Bitcoin-ot fogadja el, ezért azoknak, akik alternatív érméket akarnak használni, máshol kell keresniük.

Az Intertops kiválasztásában az a jó, hogy a játékosok világszerte elérhetők, kivéve Ausztráliát. Remek platform kezdőknek, mert egy játékos maximum 2500 dollárt tud befizetni. Bár a póker rajongói ezt hátránynak tekinthetik, egy játékos számára, aki szereti a készpénzes játékokat, kevésbé valószínű, hogy hatalmas bankrollal rendelkező játékosok zaklatják őket, és megpróbálja leverni a versenyt.

Ott van! Az öt legfontosabb Bitcoin pókeroldal, amelyet ellenőrizni kell a koronavírus-járvány idején. Ezen webhelyek mindegyike magas szintű adatvédelmet, alacsony minimális befizetéssel történő kezdés lehetőségét, valamint lehetőséget kínál arra, hogy leüljön a pókerasztalhoz, és több pókert keressen a hangos póker stratégia segítségével. Sok szerencsét a választott pókerszobában!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map