Az emberek többet játszanak a válság idején?

Akár hiszi, akár nem, sok befektető és szerencsejátékos úgy véli, hogy a tőzsdén való érték megtalálásának legjobb ideje a válság ideje. A gazdasági visszaesés ideje, amikor a részvényeket felverik, és jó vállalatok részvényeit kedvezményesen lehet megvásárolni.

Bár sok szerencsejátékos nem érezheti jól magát a tőzsdén, és inkább a játékasztalok mellett dönt, ez sem biztos, hogy fogadni fog. Végül is, csak azért, mert a gazdaság visszaesésen megy keresztül, még nem jelenti azt, hogy megváltozott volna a házverés esélye.

Népszerű elmélet, hogy válság idején több pénzt fordítanak befektetésekre, szerencsejátékra, alkoholra vagy más, nem feltétlenül jövedelmező vagy nem annyira egészséges bűnös élvezetekre. Ez felveti a kérdést, valóban igaz-e? Vajon az emberek többet játszanak válság idején? A COVID-19 és a közelgő recesszió csúnya fejét felemeli, több szerencsejátékos fogadási oldalt fog küldeni, mind fiat, mind Bitcoin-barát?

Egy 2012-es tanulmány holland kutatók végezték arra utal, hogy ez valójában nem igaz. Az emberek valójában kevésbé valószínűek, hogy elválnak a pénzüktől a recesszió idején.

A szerencsejáték egyetlen formája, amely a gazdasági válság idején növekszik

A fent idézett tanulmányok három különféle szerencsejátékot vizsgáltak: a pár-mutuel szerencsejátékot, a kaszinó szerencsejátékot és a lottó szerencsejátékot. Azok számára, akik nem tudják, a pár-mutuel szerencsejáték a szerencsejáték bármely formája, ahol a játékosok együtt fogadnak, a ház pedig csak azért dönt, mert elérhetővé teszi a játékot és meghatározza az esélyeket. A sporteseményekre való fogadás példa a pár-mutuel játékra.

Azt gondolhatnánk, hogy egy hozzáértő, éles sportfogadó nehéz időszakokban megduplázhatja a tétjeit, és külön erőfeszítéseket tesz a bankroll növelésére, de valójában nem ez történik.

Kiderült, hogy minél kockázatosabbnak látszanak a gazdasági körülmények, annál több szerencsejátékos hajlandó a véletlenre bízni az esélyeket. Ezért a gazdasági visszaesés idején nem a kaszinó játékok, mint a rulett vagy a sportkönyvek látják a legtöbb akciót, hanem a lottójátékok.

A szerencsés szám kiválasztása

Úgy van! A lottójáték az egyetlen szerencsejáték-forma, amely valójában recesszióbiztos.

Az emberek bármit is választanak, szerencsés számukat. Ennek azért van értelme, mert sok amerikai valójában úgy véli, hogy a lottójáték jó alternatíva a robusztus és megbízható nyugdíjazási befektetési stratégia megléte előtt. Tény, hogy az emberek újra és újra arra gondolnak, hogy végül ők lesznek az, aki nyer.

A tanulmány nem mutatott bizonyítékot arra, hogy a lottójátékok egyáltalán a gazdasági visszaesés szakaszától vagy bármely aktuális gazdasági ciklustól függenek. Az emberek mindig hajlandók pénzt rakni le a szerencsés számokra.

Tégla & A habarcs kaszinók fájdalmat éreznek

Nincs túl sok olyan webhely, amely nyomon követné a Bitcoin szerencsejáték-oldalak tervezett bevételeit és kiadásait. Valljuk be, sokukat olyan országokban és szigeteken működtetik, amelyek adó- és szabályozási menedékként működnek a pénzt keresni és szoknyázni kívánó vállalkozók számára..

Ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen kitalálni, mi történik valószínűleg ezeken az oldalakon. Csak arra kell ránéznünk tégla kaszinók teljesítménye a koronavírus-járvány során.

A szerencsejáték-világ öt legnagyobb és legismertebb neve látja, hogy részvényeik 35-65% -kal olcsóbban kereskednek, mint néhány hete. Néhány ilyen név a következőket tartalmazza:

  • Wynn Resorts Limited
  • Las Vegas Sands Corporation
  • MGM Resorts International
  • Boyd Gaming Corporation
  • Penn National Gaming Incorporated
  • Caesars Entertainment Corporation

Bárki, aki járt Las Vegasban, vagy akár hallott Las Vegasról, tisztában van legalább néhány fent felsorolt ​​névmárkával. Ezek nem kis cégek. A világ legextravagánsabb, legszebb és legjövedelmezőbb kaszinói vannak, de részvényeik árfolyama jelentősen csökkent.

Míg egyre több ember kétségbeesetten szeretne bekerülni a Bitcoinba és más kriptovalutákba, amikor a hagyományos fiat-alapú gazdaság az orrát veszi, az újonnan vert pénznemek rajongói valószínűleg nem mennek el a szerencsejáték asztalokhoz, vagy sportfogadások hamarosan bármikor.

Ha a történelem utal valamire, akkor egyszerűen nem érdemes kockáztatni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map