Az eSport fogadás továbbra is gyarapodik, ha visszatér a Pro Sports?

2020. március 11-én a sportvilág megállt, miután az NBA lemondta az Oklahoma City Thunder és a Utah Jazz közötti mérkőzést, és bejelentette, hogy a Jazz egyik játékosa koronavírust kapott. A játékosokat karanténba helyezték, és a Thunder utasítást kapott, hogy több órán át ne hagyja el az arénát, amíg engedélyt nem kapnak. Később bejelentették, hogy a betegségben diagnosztizált játékos nem más, mint a Jazz központja, Rudy Gobert.

Néhány nappal azelőtt, hogy Gobert rosszullét ellenére megjelent volna a Toronto Raptors elleni meccsen. Egy sajtótájékoztatón a koronavírusról szóló viccet is szétszórtan megérintette az újságírók által felállított összes mikrofont, hogy csak az öltözőbe menjen és megérintse játékostársainak holmiját, aminek következtében csapattársa, Donovan Mitchell is megbetegedett..

Az NBA bezárását szinte azonnal bejelentették, miután a világ minden más nagy sportliga hamarosan következett. Míg a sport és az összes nyilvános összejövetel leállítása a COVID-19 alkalmakkor volt és a mai napig helyes a cselekedet, a vírus a sportolókat élő sport nélkül hagyta tétre. Alternatív megoldás az eSportok fogadása, ez a trend minden bizonnyal növekszik az idő múlásával.

A kérdés az, hogy mivel az NBA július végén folytatja tevékenységét, és más sportliga követi ezt a példát, akkor az eSport fogadása továbbra is virágzik, ha visszatér a profi sport?

Miért fontos az eSport-fogadások a Bitcoin és a kriptovaluta szempontjából?

Húsz évvel ezelőtt az az elképzelés, hogy egy profi videojátékos évente 100 000 dollárt keres, és egy nagy italmárka támogatná őt a League of Legends vagy a Counterstrike: Global Offensive játékához, egyenesen utólagos volt.

Ma a nagy tornákon járó nyereményalapoktól nem lehet tüsszögni, és a versenyek rendszeresen megtöltik a stadionokat, tele videojáték-rajongókkal, akik ujjonganak és feldobják kedvenc csapataikat. 20 000 emberről beszélünk, akik itt csomagolnak az arénába.

A nyeremény és a nézőszám egyre nagyobb ésszerűbb, ha egyre többen érdeklődnek az ilyen események fogadására..

Számos oka van annak, hogy ezeknek az embereknek az eSport iránti érdeklődése elengedhetetlen. Az első, támogatja a digitális valuta fogadásipart olyan időszakban, amikor nincsenek fő sportágak. Második szám: több szerencsejátékos elé tárja az eSport fogadásának gondolatát, miközben módot keresnek a bankroll növelésére. Harmadszor, és ami a legfontosabb, mind az eSport fogadásának, mind pedig azoknak a célközönsége megegyezik. Vagyis azok, akik videojátékokat játszanak, és a Bitcoin valószínűleg fiatal felnőtt férfiak, akik érdeklődnek a sport és a technológia iránt, két dolog, amit a Bitcoin sportfogadás nagyon jól kombinált.

Mennyit fogadnak az eSportok és a hagyományos sportok?

Becslések szerint 2016-ban 5,5 milliárd dollárt tettek fel az eSports-on. Ez a szám háromféle fogadásra oszlik: készpénzfogadás, bőrfogadás és kriptográf fogadás. Idén ez a szám várhatóan 12,9 milliárd dollár lesz.

Ennek szemszögéből a játékosok 2011-ben több mint 368 milliárd dollárt tettek fel a hagyományos sporteseményekre. Míg ebből a pénzből szép darab, alig 32 milliárd dollár származott a szabályozott online szerencsejátékból, a másik 336 milliárd dollár off-line szerencsejátékból származott.

Tekintettel arra, hogy a titkosítás elfogadása még mindig messze van attól, hogy az egyének minden tégla áruházban vagy kaszinóban naponta rendszeresen használják, az a tény, hogy az online szerencsejáték 2020-ban sokkal népszerűbb, mint 2011-ben, csak annak a része, amelyet a kriptográfiai világnak látnia kell ahhoz, hogy a fogadások és a kriptográfia ugyanolyan népszerűek legyenek, mint készpénzzel. De természetesen az a valódi kérdés, hogy az eSport fogadások stabilak maradnak-e, amikor visszatér a sport?

Erre valószínűleg igen a válasz. A legtöbb komoly kriptográfiai játékos, aki a hagyományos sportokra fogad, azért csinálja, mert rajong a hagyományos sportért, de nem minden sportjátékos rajong a videojátékokért, vagy legalábbis nem elég ahhoz, hogy fogadjon rá. Tehát bár egyes sportjátékosok minden bizonnyal táplálják az eSporttal kapcsolatos tétjeiket, a komoly pénzeket játszó szerencsejátékosok valószínűleg nem dobják annyi kriptójukat a videojátékokra, mint a baseball vagy az NBA visszatérésekor. például.

Mégis, a számok bizonyítják, hogy mind az eSports, mind a hagyományos sportfogadások itt maradnak, függetlenül attól, hogy ezeket a fogadásokat kriptovalutában helyezik-e el, vagy sem.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map