Az online szerencsejáték legjobb kriptovalutái

A szerencsejáték és a kriptopénz együtt jár, mint a mogyoróvaj és a zselé. Gondolkozz el róla. A Bitcoin és a kriptovaluta befektetés célközönsége fiatal és férfi. A fogadás ideális célpontja (főleg online és főleg a sportfogadás esetén) fiatal és férfi. Ésszerű, hogy és hogy a szerencsejáték az egyik legelterjedtebb kriptovaluta-felhasználási eset.

Ezért is fogad el sok olyan jól ismert és bevált online kaszinó, mint a Bovada és az 5Dimes a Bitcoin-on és más kriptovalutákon a fogadásokért.

Azok az olvasók, akik mind a blockchain, mind a szerencsejáték világát követik, és a BTCGG.com lelkes rajongóinak nevezik magukat, valószínűleg már tudják mindezt. Amit a legtöbb ember nem tud, az az, hogy sok kriptovaluta projekt létezik, amelyet kifejezetten a játékosok számára hoztak létre (és legyünk őszinték valószínűleg számítógépes programozási ismeretekkel rendelkező játékosok). Ezek a projektek nem kapcsolódnak olyan központosított vállalkozásokhoz, amelyek profitálnak a szerencsejátékosok tétjeiből. Mint sok szerencsejátékos tudja, a kaszinók és a sportfogadások pénzt keresnek a tranzakciós díjakból, és nyereségüket az esélyek közé szorítják. Ha ezt az akadályt eltávolítják, a játékos gyakrabban nyerhet, és nagyobb téteket fogadhat el.

Szerencsejáték-specifikus kriptovaluta-projektek nem csak ezt célozták meg, hanem mindent a blokkláncon is rendeznek, ami csökkenti a tranzakciós díjakat. Bizonyíthatóan tisztességes játékot kínálnak, amely elnyeri a résztvevők bizalmát, és ezek közül a projektek közül néhány megjutalmazza a játékosokat részvételükért. Ez egy ritka win-win-win forgatókönyv a játékosok számára.

A szerencsejáték kriptovaluták két típusa

Két különböző fülke uralja a szerencsejáték-specifikus kriptovaluták világát. Vannak olyan blokklánc-alapú kriptók, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját piacot hozzanak létre, és két bináris kimenet közül választhassanak, miközben fogadnak egymással. Aztán vannak olyan rejtjeles szerencsejáték-projektek, amelyek egyszerűen ösztönzik a játékosokat platformjuk pénznemének használatára, és bizonyíthatóan korrekt szerencsejáték-környezetet kínálnak a játékhoz..

Az előrejelző piaci platformok olyan projekteket tartalmaznak, mint az Augur és a Gnosis. A játékosok összeállítják saját fogadási piacukat, függetlenül attól, hogy a következő elnökválasztásra vagy a Super Bowl következő győztesére tippelnek. Tudjon meg többet a prediktív piacokról a cikk elolvasásával.

A hangsúly itt azonban a szerencsejáték-specifikus projektek, amelyek a résztvevőket saját tokenjük használatával jutalmazzák, és biztosítják a tisztességes játékkörnyezetet. A legnevezetesebb projektek közé tartozik:

  • Etheroll
  • FunFair
  • Rákacsintás
  • Unikoin Gold
  • Wagerr

A fenti projektek többsége az Ethereum blokkláncon él. Ez azt jelenti, hogy kereskedni lehet velük ethereum alapú kriptovaluta tőzsdéken, és tárolhatók minden olyan hardveren vagy online kriptovaluta pénztárcán is, amely támogatja az Ether tokent, általában ERC-20 vagy ERC-721 formátumban. Nem kell tudni a formátumok sajátosságait, csak azt, hogy minden pénztárca, amely azt állítja, hogy támogatja őket, sikeresen tárolja a legtöbb szerencsejáték-érmét.

Itt van egy rövid összefoglaló a fent említett projektekről.

Etheroll

Az Etheroll webhelye egy nagyon egyszerű felület, ahol a játékosok bizonyíthatóan korrekt virtuális kockákat játszanak, amelyeket intelligens szerződés irányít. Nincs szükség pénzeszközök befizetésére egy központosított pénztárcába, amelyet feltörhetünk, és nem kell megadnunk regisztrációs információkat vagy azonosítókat.

FunFair

A FunFair bizonyíthatóan korrekt környezetben is szolgálja a játékosokat, de a platform számos kaszinójátékot kínál, nemcsak kockákat. Négy különböző részvényest is szolgál: játékosokat, leányvállalatokat, kaszinó üzemeltetőket és játékfejlesztőket.

Rákacsintás

A WINk egy teljesen működő online kaszinó, amely élő asztali játékokat, pókert és meglehetősen robusztus sportfogadást kínál. A különbség a WINk és az ebben a bejegyzésben felsorolt ​​egyéb projektek között az, hogy a TRON blokkláncon él, és nem kapcsolódik az Ethereumhoz vagy a Bitcoinhoz.

Unikoin Gold

Az Unikoin Gold egy olyan projekt, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy decentralizált környezetben fogadjanak az élő e-sportesemények eredményeiről. A projekt befektetői között van Mark Cuban, a Shark Tank sztárja és az NBA Dallas Mavericks tulajdonosa. Ez egy ígéretes projekt, amely kivágja a sportfogadásokat.

Wagerr

A Wagerr egy mobilalkalmazást kínál a fogadásra, és érdekes pörgetést jelent a tényleges fogadásokra az „érték-összekapcsolás” révén. A platform díjat számít fel a fogadásokért, de ennek a felének leég, vagyis ezek a Wagerr-tokenek már nem léteznek. Ez azt jelenti, hogy minél több szerencsejátékos helyez el téteket, és minél magasabb ezeknek a téteknek az értéke, annál inkább felértékelődnek maguk a Wagerr tokenek. Ez hosszú távon többet ér a platformon nyert fogadással.

A szerencsejáték-specifikus kriptók fenti listája semmiképpen sem teljes, és a jövőben minden bizonnyal több lesz belőlük. A CryptoSite.com jelenleg nem kevesebb, mint 44 különféle szerencsejátékkal kapcsolatos projektet sorol fel.

Vessen egy pillantást a prediktív piacok és a kriptofogadás világának kínálatára. Rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy értéket találjon, és ez az, ami hosszú távon az esélyek legyőzése.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map