Bitcoin és kriptográfia költése a koronavírus-járványnak köszönhetően

Blockchain felügyeleti cég A láncelemzés jelentést tesz hogy a Bitcoin és a kriptográfia szenved a globális koronavírus-járvány közepette. Míg a közvélemény azt sugallhatja, hogy az egész világon a kormányok légből nyomtatnak pénzt a nagyvállalatok megmentése érdekében, és a mindennapi üzletember segíthet a Bitcoin és más digitális pénznemek árában és használatában, a kutatások ennek ellenkezőjét tárják fel.

A tanulmány részletei kiemelik a kriptográfiai költési szokások változását, és azt mutatják, hogy az emberek egyértelműen hajlandók sokkal konzervatívabbak lenni minden eszközükkel, nemcsak a hagyományos befektetésekkel.

A kriptográfiai kiadások három fő oszlopának tanulmányozása egy pandémia során

Míg sokféle iparág és vállalkozás létezik szerte a világon, amely a Bitcoin fizetés kivételével, a jelentés konkrétan a Bitcoin-barát kereskedői szolgáltatások, szerencsejáték-oldalak és a sötétben üzleti tevékenységet folytató e-kereskedelmi piacokon keresztül történő kiadási tevékenységek értékelésére vonatkozik. web.

A jelentésből kiderült, hogy a kiadások mindhárom típusa jelentősen csökken, és hogy ez a csökkenés március 9-ig tart. Ez azt jelenti, hogy az írás idején a kriptográfia már öt hétig tart a saját gazdasági vagy használati eseteiben, ha fogsz.

Ne feledje azonban, hogy az egyes kategóriákban különféle trendek mutatják be magukat.

Sötét web érzékeny a Bitcoin árára

Bár a sötét web gyakran kiindulópont a gátlástalan vállalkozások számára, hogy pénzt keressenek, kivéve az értéket a Bitcoin használatával, ez nem azt jelenti, hogy az ilyen típusú piacokon részt vevő felhasználók hajlamosak pénzt költeni, függetlenül a Bitcoin árától..

A jelentés azt mutatja, hogy a darknet egészében meredeken csökken a bevétel, amikor a Bitcoin ára zuhan. Ez meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy az ember azt gondolná, hogy a bűnözők ártól függetlenül siettek megszabadulni a tiltott termékektől és szolgáltatásoktól. Nyilvánvaló, hogy valójában hajlandóak HODL ezeket a felajánlásokat, amíg jobban értéket nem tudnak elérni erőfeszítéseikért.

A Bitcoin árának csökkenése nem érinti a szerencsejátékot

Figyelje meg, hogy a jelentés külön megemlíti, hogy a Bitcoin ára nem riasztja el az embereket a közvetlen szerencsejátéktól. Bár a blockchain elemzés ezt bizonyítani tudja, amint azt a jelentés is mutatja, a tágabb értelemben vett gazdaság még mindig befolyásolja az átlagos szerencsejátékos döntéshozatalát.

Mind a mai, mind a 2008-as gazdasági világválság idején visszaesett a hagyományos tégla kaszinók árfolyama. Tömegesen a szerencsejátékosok hajlamosak megtartani a bankrolljukat. Ennek értelme van, mert valakinek, aki kaszinóba jár, el kell hagynia a házat, és figyelnie kell, ahogy a pénz elhagyja a kezét.

Annak oka, hogy ez nem befolyásolja a Bitcoin szerencsejátékát, sok oka az, hogy az emberek önállóan vannak elszigetelve. Azt is lehet mondani, hogy valószínűleg a bitcoinosok jobban ragaszkodnak a titkosításhoz, mivel az ár zuhanása pszichológiai szempontból kevésbé aggódhat attól, hogy egy olyan tétet helyeznek el, amely lényegesen kevesebbet jelent, mint egy hónappal ezelőtt. Feltéve, hogy az átlagos bitcoin befektető nagyobb kockázattűréssel bír, mint aki hagyományos befektetési eszközöket választ, logikus feltételezni, hogy valaki, aki befektet a Bitcoinba, nagyobb valószínűséggel játszik vele a legrosszabbkor, mint egy hagyományos befektető, ha téglába megy. -és mozsár kaszinó fogadásokra fiat valutával.

A jelentés számai igazolják ezt.

Hogyan befolyásolja a Bitcoin ára és a COVID a kriptográfiai kiadásokat összességében

Bármennyire is a bitcoin purista a digitális pénznemeket tekinti az ellenõrzõnek a kormányzati kontroll és a hagyományos globális gazdaság esetleges összeomlása ellen, a valóság a Bitcoin iránti bizalom még nincs ott, ahol lennie kell. A befektetés spekulatív jellege miatt, még kilenc évvel a blokkláncok fennállása után is, úgy tűnik, az átlagos kriptográfia-tulajdonos továbbra is hajlandó kivonulni a piacról, amikor a tágabb globális gazdaság küzd..

Bár a jelenlegi gazdasági visszaesés forrása vadul terjedő betegség, és a 2008-as összeomlás a központi bankok gátlástalan tevékenysége miatt következett be, a valóság mindkét összeomlás elősegíti a Bitcoin és hasonlók alkalmazását, még akkor is, ha ez a legutóbbi jelentés arra utal, hogy csökken a vágy a kiadásokra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map