Forex jelek Az amerikai ülés rövid ismertetése, december 17 – Az USD végre keresletet talál, a GBP meddővé vált a Brexit Jitters-en

A közelmúltban a piacokat az Egyesült Királyság választásaira és az USA-Kína kereskedelmi megállapodásra összpontosították. Ez a két kérdés a múlt hét végén kapott választ, miután az Egyesült Királyság konzervatívjai nagy többséget szereztek a parlamentben, míg az Egyesült Államok és Kína elfogadta az első fázisú megállapodást, ami jelentősen javította a hangulatot a múlt héten. A biztonságos menedékházak medvessé váltak USD / JPY magasabbra emelkedett, míg a kockázati eszközök bullish-ként fordultak elő. De a hangulat végül elhalványult, miután a figyelem átrendeződött a továbbiakban.

Így a Első fázis üzlet befejeződött, és hamarosan hivatalos lesz, miután mindkét fél aláírta, de ez csak egy mezőgazdasági megállapodás, amely a jelenlegi szinthez képest nem sokat fog változni az Egyesült Államokból érkező kínai vásárlások tekintetében. Nem foglalkozik az IP-lopással és a kényszerű technológiaátadással, amelyek a fő kérdések.

Nagy-Britanniában a toryk csütörtökön tiszta győzelmet arattak, de most jön a nehéz rész, mivel Boris Johnsonnak nincs kompakt csoportja. Bár a fő kérdés most az EU-val kötött kereskedelmi megállapodás, amelyet a következő év végéig el kell érni, különben csak a nox Brexit lesz, az Egyesült Királyság összeomlik. Ez nehéz lesz, és a GBP feladta a választások utáni nyereség nagy részét. Az USD viszont keresletet tapasztal, mivel a kereskedők bizonytalanok abban, hogy biztonságos menedékhelyekért folyamodnak-e, vagy továbbra is a kockázati eszközökre figyelnek.

Az európai ülésszak

 • Az Egyesült Királyság átlagos kereseti indexe – Az Egyesült Királyságban a keresetek elég erősek voltak, júliusban 4% -ot tettek ki, de az elmúlt két hónapban enyhültek, szeptemberben 3,6% -ra estek, amelyet ma magasabbra, 3,7% -ra módosítottak. A mai jelentés októberre szólt. várható volt egy újabb lassulás 3,4% -ra, de a keresetek tovább gyengültek, 3,2% -ra, ami azt mutatja, hogy a keresetek negatív hatással vannak a lassuló gazdaságra. A brit kárigényes grófváltozás 28,8 ezerre nőtt, szemben a 21,2 ezer előrejelzéssel. Másrészt a munkanélküliségi ráta jobban teljesített, ha 3,8% -ra esett vissza az előrejelzett 3,9% -hoz képest.
 • Az EKB Rehn elfogadja, hogy az infláció elég gyenge – Olli Rehn, az EKB igazgatótanácsának tagja korábban arról beszélt, hogy az infláció Európában valóban visszafogott. Az inflációs ráta a következő években egyértelműen az EKB-cél alá csökken. Az EKB folyamatosan figyelemmel kísérte a negatív kamatok minden mellékhatását. A konvencionális és nem konvencionális monetáris politikai intézkedések egyértelműen pozitívan hatottak a gazdaságra és a defláció veszélyének kezelésére.
 • Nincs több árengedmény hamarosan az RBA Harperjének – Az RBA igazgatóságának tagja, Ian Harper a kora reggeli órákban elmondta a WSJ-nek, hogy ha rohanunk tovább értékelni a minősítőket, a gazdaság túlstimulálása kockáztathatta meg. A monetáris politika lemaradása mindig hosszú és változó volt. Ebben a környezetben nem akarja megugrani a fegyvert (több sebességcsökkentéssel). Nem akarsz olyan helyen lenni, ahol túlstimulálnak. Sok mindent globálisan indukál, amit látunk. A percek azt mutatták, hogy az RBA készen áll arra, hogy szükség esetén újra vágjon. A kérdés az, hogy szükséges-e? Gondolom, ez most nincs rendben.
 • Nincs több Brexit-kiterjesztés az Egyesült Királyság számára – James Slack, az Egyesült Királyság miniszterelnökének szóvivője és megerősítette, hogy nem lesz több Brexit-hosszabbítás. Slack szerint a választási kiírás kifejezetten kizárta az átmeneti időszak meghosszabbítását. A kormány a lehető leghamarabb meg akarja kezdeni a jövőbeli kereskedelmi kapcsolatok tárgyalását. Új kapcsolat kialakítása az EU-val 2021 januárjáig kezdődjön.
 • A Fitch nem annyira magabiztos a kereskedelem ügyében – A Fitch hitelminősítő közölte, hogy az USA és Kína közötti kereskedelmi feszültség enyhült, de még nem oldódott meg. az alábbiakban bemutatjuk néhány fő megjegyzésüket:
 • Az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi feszültség továbbra is magas
 • A megújult eszkaláció továbbra is jelentős kockázatot jelent
 • Kína gazdaságának közel 6% -os növekedését várja 2020-ban
 • Kína gazdasági növekedése támogatni fogja a globális gazdasági kilátásokat
 • Ez elősegíti a globális növekedés stabilizálódását a következő évben
 • Azt mondja, hogy a kínai belföldi kereslet alakulása tovább bonyolíthatja az USA-ból származó behozatal növelésére irányuló erőfeszítéseket

Az amerikai ülésszak

 • Az EKB megtartja az uniós kormányok könyörgését a költségvetési kiadások növelése érdekében – Kazimir, az Európai Központi Bank tagja, egy ideje azt mondta, hogy a fiskális és monetáris politikák jobb összehangolására van szükség. Kazimir azt is hozzátette, hogy aggódik amiatt, hogy ha a blokk ezeket az eszközöket nem használja megfelelően, akkor hamarosan nem tapasztalható jelentős szerkezeti helyreállítás.
 • A FED Kaplan optimistának érzi a foglalkoztatást – A Dallas FED elnöke korábban New Yorkban beszélt, mondván, hogy teljes foglalkoztatáson vagyunk vagy túl vagyunk, nem sok laza maradt. Arra számít, hogy a gazdaság körülbelül 2% -kal növekszik jövőre, és az inflációs nyomás továbbra is elnémul. A hatalom az áruk eladóitól a vevők felé vált, ami megnehezítette a vállalkozások számára a magasabb költségek áthárítását. Szorosabb munkaerőt tudunk működtetni, mint amilyen történelmileg van, árazási nyomás nélkül. A technikával támogatott zavarok korlátozzák az üzleti vállalkozások árazási erejét
 • Az Egyesült Államok most a kereskedelemre fog összpontosítani – A Lighthizer a Fox Business-nél korábban azt mondta, hogy az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság közötti kereskedelem elsőbbséget élvez. Arra számít, hogy az Egyesült Államok mezőgazdasági értékesítése Kínába megduplázódik. A kínai ügylet első fázisa teljes mértékben végrehajtható. Nem lehet csökkenteni a globális szintű hiányt anélkül, hogy csökkentenék az Európával folytatott kereskedelmi hiányt. Alapvető kereskedelmi problémánk van Európával, meg kell találnunk a módját, hogy több árut adjunk el az EU-nak.

Keresi a látást

Bullish NZD / USD Újra

 • A tendencia körülbelül 2 hónapig tartó
 • Az alsó visszahúzás befejeződött
 • Az 50 SMA támogatást nyújt

Az 50 SMA ma támogatást nyújt

Az NZD / USD több mint két hónapja bullish. Szeptemberben javult a hangulat a pénzügyi piacokon, miután az Egyesült Államok és Kína a forró nyarat követően lecsökkentették hangjukat. Októberben a hangulat tovább javult az első fázisú megállapodással kapcsolatos észrevételek után. A mozgó átlagok nagyszerű munkát végeztek ennek a párnak a támogatásában a visszahúzódások során, és ezáltal a magasabb időkereteknél, például a napi és a H4-es diagramokon magasabb tendenciát értek el. Bár segítettek a vásárlóknak a H1-es diagramon is, amint az a fenti ábrán is látható.

Láttuk, hogy az NZD / USD fordítva magasabb az 50 SMA (sárga), a 100 SMA (zöld) és a hét elején a 200 SMA (lila) árfolyamon. a múlt hét végén tovább javult a kockázati eszközök helyzete, miután Donald Trump aláírta az első fázisú megállapodást, és az NZD magasabbra emelkedett. De hallottunk néhány pletykát a múlt hét elején, amelyek szerint ez azt jelenti, hogy csak a decemberi tarifákat halasztják. Tehát a hangulat kissé horpadt és ez a pár visszahúzódott. De úgy döntöttünk, hogy megvásároljuk a visszavonást, miután Trump és Kína megerősítette az üzletet. Ma ismét egy alacsonyabb visszalépést tapasztaltunk, de az 50 SMA, amelyet támogattak a H4 charton, és a vevők mostantól magasabbra törnek, így továbbra is hosszúak maradunk ezen a páron.

Következtetésképpen

Tegnap meggyengült a hangulat, de továbbra is kissé pozitív maradt az első fázisú üzlet és a múlt heti egyértelmű tory győzelem után. De a jövő év helyzete továbbra is bizonytalan a kereskedelemben és a politikában, így az elmúlt napok optimizmusa mostanra elcsúszott, és a kereskedők továbbra is bizonytalanok, hogy a biztonságos menedék felé igyekeznek-e, vagy a kockázati eszközökre fogadnak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map