Három ok a kriptovaluták alakítják a póker jövőjét

A Bitcoin és más kriptovaluták nagy szerepet fognak játszani a póker jövőjének alakításában. Annak ellenére, hogy a pókerjátékosok és az online pókerasztal-üzemeltetők a múltban sokkal lassabban alkalmazták a kriptovalutákat, a trend sokféle okból gyorsul fel. Miután többet megtudott ezekről az okokról, látni fogja, hogy a jövő fényes egy olyan játék számára, amely a 2000-es évek elején az ESPN-nek köszönhetően popkulturális jelenséggé vált, és a kriptovalutáknak köszönhetően ismét hullámokat fog csapni.

Először valaha összekötötték a Bitcoin-t és a pókert

Míg a pókerjátékosoknak és a pókeroldal üzemeltetőinek egy kis időbe telt, mire felmelegedtek a kriptovalutával való játék ötletében, a Satoshi Nakamoto című bitcoin-folyóirat szerzője valójában kódolta a terveket, hogy a pókerjátékokat az eredeti kódolási struktúrán belül a blokkláncba helyezzék. Nakamoto soha nem fejezte be a munkát, de már a kezdetek kezdetén is világos, hogy mi lesz a Bitcoin, hogy a blockchain technológia rejtélyes feltalálója a szerencsejátékot a kriptovaluták érvényes felhasználási eseteként értette..

A szerencsejátékot nem csak a kódolási szerkezet tekintette használati esetnek. A Bitcoin korai alkalmazói is elismerik ezt a lehetőséget. Az első Bitcoin póker játék 2010-ben került sor. A felvásárlás 50 BTC volt, ami ma csillagászati ​​érték.

Tekintettel arra, hogy azóta eltelt 10 év, itt az ideje, hogy az egyik legnépszerűbb szerencsejáték felkarolja a Bitcoin-t és a kriptovalutákat, és számos oka van annak a feltételezésnek, hogy a Bitcoin drámai pozitív hatással lesz a póker jövőjére.

Egyre több pókerjátékos látja az értéket abban, hogy a bankrollt Bitcoinra fordítja

Jó esély van rá, hogy soha nem hallott a MicroStrategy Inc.-ről, ez egy nyilvános kereskedésű üzleti tanácsadó cég, amely az elmúlt három hónapban 21% -kal növekedett Bitcoin állományában. Mennyi értéket képvisel a vállalat a Bitcoin-ban? Körülbelül 500 millió USD. A MicroStrategy csak egyike azoknak az intézményeknek, amelyek nagy mennyiségű tőke Bitcoinba fektetéséhez vezetnek.

Jack Dorsey, a Twitter és a Square fizetési vállalat vezérigazgatója is csak 50 millió dollárt öntött bele. Ha a milliárdosok és a Fortune 500 nehézsúlyúak meglátják az értéket a Bitcoinba történő befektetésben, akkor miért nem kockáztatnának a pókerjátékosok? A Bitcoinba történő befektetést évek óta hasonlítják a szerencsejátékhoz. Kiket érdemes jobban befektetni, mint a nagy bankrollral rendelkező pókerjátékosokat, akik amúgy is hajlamosak a kockázatra?

A névtelenség és a határok nélküli tranzakciók több pókerjátékos számára teszik lehetővé a Bitcoin megszerzését

A póker kétségtelenül népszerű Észak-Amerikában. Az óceán ezen oldalán felismerjük képességünket, hogy bejelentkezzünk egy online szerencsejáték-oldalra, és téteket fogadhatunk el. A világ számos országában cenzúrázzák az online szerencsejátékokat. Az, hogy a Bitcoin-ot pókerezni tudja, azt jelenti, hogy nincs szüksége kormánya engedélyére a játékhoz, és felépítheti bankját anélkül, hogy aggódnia kellene a pénze elvétele miatt.

Az anonimitás fenntartása újabb védelmi réteget jelent a pókerjátékosok számára, akiknek különös óvatossággal kell számolniuk azzal kapcsolatban, hogy kormányuk mit tehet velük, ha nem csak az online szerencsejáték miatt fedeznék fel őket, hanem egyszerűen azért, mert elsősorban kriptovalutákkal rendelkeznek. A Bitcoin cenzúra ellenáll.

A PayPal és más harmadik féltől származó fizetési szolgáltatók csatlakoznak a Bitcoin Frenzy-hez

A PayPal bejelenti hogy 2021-ben a fizetési szolgáltatók célja, hogy ügyfeleinek és kereskedőinek hozzáférést biztosítsanak a Bitcoin és más kriptovaluták számára nemzetközi szinten. Korábban mind a pókerjátékosok, mind a szerencsejáték-üzemeltetők kegyesben voltak harmadik fél fizetési szolgáltatóival abban a tekintetben, hogy díjakat kellett fizetniük ahhoz, hogy hozzáférjenek a pénzügyi rendszerhez, megszerezzék az ilyen szolgáltatók jóváhagyását üzleti és játék céljából, és végül ennek eredményeként kénytelenek személyi azonosítást megadni a tranzakció érdekében.

A PayPal vagy más, harmadik féltől származó fizetési szolgáltatók kriptopénz vásárlásához nem feltétlenül ad névtelenséget, de lehetővé teszi, hogy a vásárlás után azt tegye, amit a kriptoval szeretne. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell attól tartania, hogy bankja blokkolja hitelkártyáját. A PayPal lépése nagyszerű jel a kriptográfia elfogadásához. Ez azt mutatja, hogy egy olyan fizetési óriás, amely valaha határozottan ellenezte a Bitcoin hozzáférhetővé tételét a platformján keresztül, most követi a „ha nem tudod legyőzni őket, csatlakozz hozzájuk” filozófiát.

Lényeg: függetlenül attól, hogy Texas Hold’em-et, 3 Card Poker-et vagy bármilyen más játékstílust játszol, mindaddig, amíg online játszol, addig az ötlet, hogy a pókerjátékosok a Bitcoin-ot használják a buy-inhez, mindennaposabbá válik, mint valaha előtt.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map