Jóslatok a lassuló kriptopiacokra

Ami a kriptovaluta piacokat és az azokban rejlő magas volatilitást illeti, mindennapos, hogy a napi áringadozásokra koncentrálunk. Gyakran ezek ugyanolyan mélyre süllyedhetnek, ahogyan emelkedhetnek, ami óriási aggodalomra adhat okot mindazok számára, akik csak ezen a területen aktívak, például olyan személy szerepében, aki bitcoin-befektetésekbe kezd. Egyesek számára a változások túlságosan kezelhetők, ezért nem ritkán fordul elő, hogy az emberek kilépnek a piacokról, miután a kriptográfia árának folyamatos követése néhány stresszes hét után következett be.

A szakértőknek azonban van egy tanácsuk mindazok számára, akik ilyen helyzetbe kerülnek, vagy azoknak, akik egyszerűen fontolgatják, hogy pénzüket erre a befektetési területre vigyék. Annak ellenére, hogy az összes kriptovaluta együttes piaci korlátja 2017-ben 100 milliárd dollár fölé emelkedett, a piacokat hosszú távú útjukhoz és pályájához viszonyítva kell felfogni.

Ehelyett azt kockáztatják, hogy túlságosan elkapják a pillanatot, és ezek köztudottan problematikusak lehetnek azok számára, akik hosszú távon szeretnének profitot szerezni ebben a vállalkozásban. Nem számít, ha a hangulat növekszik, vagy ha túl könnyen megindul, az eredmények alapvetően ugyanazok: nyereségkiesés és feszült dinamika, amely a befektetők többsége számára nagyon kellemetlen.

A kriptográfiai beruházások ezen buktatójának elkerülése érdekében íme a piacok potenciális jövőjének lebontása, különösen most, amikor végre elérkezett a növekedés várható lassulása.

A figyelem a technológiára, nem az árakra

Az a blokklánc-technológia, amely biztosítja az eszközöket a kriptopiacok létezéséhez, forradalmi, és ebben az egész iparágban egyetértés van. A blokklánc elosztott főkönyvi rendszerek tervezésére és működtetésére való képessége azt jelenti, hogy a monetáris mechanizmusok ellenőrzését első alkalommal egy nem emberi entitás garantálja, és rengeteg átláthatóságot biztosít ugyanahhoz a folyamathoz..

Ez hihetetlen nemcsak a valuták, a digitális és a hagyományos, hanem a tömeges lemezkészítés számos más formája esetében is. A blokklánccal több tucat, ha nem több száz évig létező rendszerek frissíthetők és korszerűsíthetők olyan szintre, amely más módon elérhetetlen. Ez az oka annak, hogy ennyi magánszemély, vállalat, sőt nemzeti központi bankok olyan gyakorisággal és lelkesedéssel veszik körbe a blockchain technológiát.

Ugyanakkor azok, akik befektetnek a kriptopiacba, függetlenül attól, hogy a bitcoin vagy az ethereumot választották a legnagyobb digitális pénznemnek, valamilyen más előfordulásnak vagy akár Az ICO vállalkozik, nagyon kevés hangsúlyt fektet ugyanarra a technológiára. Itt a technológia fogalmát alapvetően összefoglalja az a kérdés, hogy melyik platformot használják stabilan és biztonságosan a harmadik felek esetleges támadásaival szemben. Ha ezek a helyükön vannak, akkor a blokklánc potenciálisan és kapacitása szempontjából lényegtelen.

Van azonban egy nagy probléma ebben a gondolkodásmódban, és ez közvetlenül összefügg azzal, ahogyan az emberek rövid távon vesztenek pénzt. Átvitt értelemben ez olyan, mintha megfigyelnénk egy gépjármű jelenségét, és azt hinnénk, hogy a legfontosabb benne a kerekek, mert ők az úthoz képest ténylegesen haladnak.

Itt is a nagy hír nem a bitcoin jelenlegi értéke, hanem az, hogy a monetáris eszközök ilyen formája sikeresen létezhet a világon. Ebben a tényben rejlik ugyanannak a jelenségnek a benne rejlő értéke, és az a legfontosabb ok, amiért az embereknek befektetniük kell. Míg az árak változnak és ingadoznak, ez a puszta innovációs érték az elkövetkező évtizedekben is tovább formálja a modern világot.

Ethereum vs. Bitcoin

A kriptopiacokon sok befektető megkapja a hosszú távú gondolkodás fontosságát és a technológia alapvető szerepét, de mégis meg akarják érteni, mi vár a domainre. Ami a közeljövőt illeti, az egyik legfontosabb tényező minden bizonnyal az ethereum hálózat lesz.

Az ETH kriptovaluta vonzerejének növekedése 2017-ben is nagyon nyilvánvaló. A hálózat működésének kezdete óta csak két év volt, és a hálózatnak egyaránt nagy volt a válsága, és sikerült kihúznia magát belőle, annak ellenére, hogy ez a hálózat megosztottságát jelentette . Most lassan felzárkózik a bitcoin piaci értékéhez, pedig csak hat hónappal ezelőtt mérföldek és mérföldek voltak mögötte.

Nem túlzás, ha aktív versenyzőnek nevezzük a legfelső pozícióra. Ezenkívül, ha a jelenlegi lassulás ismét felélénkül, biztos lehet benne, hogy sok pénzt fog bevinni az ETH-ba, különösen most, amikor a blokkméret újból elindul.


Potenciális eladás

Természetesen teljesen megalapozott félelmek vannak ugyanabban a kriptográfiai közösségben, és ezek egyike a nagy eladási időszak lehetősége. Itt a korábban említett skála vita az egyik fő tényező a befektetők fejében. A hálózati elágazás esélye fokozza az érzékenységet és ezzel együtt annak esélyét, hogy nagy dömpingre induljon.

Sok kereskedő és szakértő számára a legkritikusabb pillanat nagy valószínűséggel augusztus elején következik be. Ezen a ponton az egész piac egy nagyon instabil időszakot tapasztalhat, amely nagy veszteséggel járhat, ami minden bizonnyal táplálja az egyes hálózatokban meglévő problémákat.

Nehéz belátni, hogy ez nem vezetne-e ahhoz, hogy a kereskedők megkíméljék magukat és készen álljanak sok vagyonuk lerakására, és így minimalizálják veszteségeiket. Ez a fajta döntés az egész kriptográfiai tartományban hullámzik, és a legtöbb, ha nem az összes digitális valutát jelentős százalékkal csökkenti.

Reménykedő okok

Természetesen a digitális pénznemek állapota még rövid távon sem jelent problémát. Mivel a teljes jogi legitimitás végre elkezdődik olyan helyeken, mint Japán, és Kína feloldja tőzsdéjét, az üzlet virágzik a kriptográfia területén.

Míg a nyár minden bizonnyal bizonyos típusú instabilitást hoz a bitcoin számára, amelyet milliók használnak az interneten bármi másra BTC szerencsejáték a blockchain kísérletekhez a kriptográfiai trend emelkedése nem áll le. Éppen ezért a hosszú távú kép észlelése lesz a domináns gondolkodásmód mindazok számára, akik be akarják érni ezt a mezőt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map