Mennyire biztonságosak a kaszinók a Bitcoin elfogadásában?

A szerencsejáték a Bitcoin és más kriptovaluták egyik legnépszerűbb felhasználási esete. Tekintettel erre, nem lehet meglepő, hogy egyre több Bitcoin-barát kaszinó jelenik meg az interneten. Mivel egyre több fogadó emeli a tétet és tétet tesz fel digitális pénznemben, fontos megkérdezni, hogy mennyire biztonságos a Bitcoin Casino?

A kérdés megválaszolásához fontos feltárni, miért használna valaki elsősorban egy bitcoin kaszinót. A biztonság az egyik ok, de vannak más is. Fontos tudni azt is, hogy miként lehet felismerni egy nem túl megbízható weboldalt, amely esetleg digitális pénznemben fogad. Tekintettel arra a tényre, hogy a kriptovalutákban végrehajtott tranzakciókat nehéz nyomon követni, és szinte lehetetlen visszafordítani, a kockázatcsökkentés elengedhetetlen a szórakoztató játékélmény szempontjából. Az egyetlen kockázatos fogadók, akiket vállalni akarnak, végül is a kedvenc asztali játékaikkal és sportcsapataikkal kapcsolatosak.

Összességében a bitcoin használata szerencsejátékhoz ugyanolyan biztonságos, mint bármi máshoz a bitcoin használata. Végül a játékosok feladata, hogy elvégezzék a kellő gondosságot, de az ebben a bejegyzésben szereplő részletek előrelépést jelenthetnek abban, hogy miként lehet bekapcsolódni a szerencsejátékba a bitcoin és más kriptovaluták használatával, és ami még fontosabb, hogyan kell ezt biztonságosan megtenni.

Miért használják a szerencsejátékosok a Bitcoin kaszinókat?

Az alábbiakban bemutatjuk azokat az okokat, amelyek miatt az fogadók szeretik használni a bitcoin kaszinókat:

  • Biztonság
  • Névtelenség
  • Tranzakció sebessége
  • Jobb esélyek és promóciók
  • Itt van egy kicsit többet a fenti előnyökről.
  • Biztonság

Ne tévedjen, bármilyen webhelyet, alkalmazást, eszközt vagy szervert feltörhet. A Bitcoin hálózatot, más kriptovaluta hálózatokat és azok mögöttes blokklánc technológiákat nem lehet feltörni. Ez azt jelenti, hogy amíg egy játékos megteszi a téteket, és pénzt vesz fel a választott bitcoin kaszinójából, addig a pénze biztonságos.

Névtelenség

A Bitcoin kaszinók általában nem követelik meg a felhasználóktól a regisztrációt és a kormányzati azonosító megadását, vagy akár odáig is eljutnak, hogy valódi nevüket azonosítás nélkül megadják. Noha a kormányzati szervek képesek követni a gátlástalan tevékenységet a Bitcoin hálózatban, és végső soron feltárni a bűnözéssel kapcsolatos források forrását, a hatóságok számára meglehetősen nehéz lenne visszaszorítani ezeket a szerencsejáték-oldalakat. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárni a jóváhagyást, és potenciálisan nem kell válaszolni az adóhatóságoknak, vagy nyereséget igényelni. Ezenkívül nem kell a szerencsejáték-győzelmekről vagy -veszteségekről egy másik jelentőset elmesélni.

Tranzakciós sebességek

A fogadók ugyanazon a napon be tudják fizetni vagy visszavonhatják a kriptovalutát a legtöbb bitcoinbarát webhelyről. A hagyományosabb szerencsejáték-webhelyek több munkanapon keresztül is tarthatnak pénzeszközöket az ügyfél igazolása vagy harmadik fél szolgáltatókkal, például bankokkal és online fizetési portálokkal való kapcsolatfelvétel céljából.

Jobb esélyek és promóciók

A csak kriptográfiai fogadási oldalak nem fizetnek annyi díjat olyan nagy konglomerátumok számára, mint a MasterCard, a Visa vagy a PayPal. Ez azt jelenti, hogy csökkenthetik kiadásaikat, és a megtakarításokat az asztaloknál jobb ajánlatra éhes fogadókra háríthatják.

A nem biztonságos Bitcoin kaszinók felfedezésének módjai

A bitcoinos szerencsejáték egyik veszélye, hogy a fogadók többsége nem tudja, ki vezeti a műsort a kulisszák mögött. Ne aggódj. Van néhány módja annak, hogy ezeket a webhelyeket önállóan állatorvosoljuk a tisztességes játék, valamint a megfelelő adminisztratív és üzleti gyakorlatok biztosítása érdekében.

Az egyik gyors dolog, amit a játékosok tehetnek a webhely állatorvosának biztosítása érdekében, az az, hogy üzenetet küldenek a webhely élő csevegőszobájába vagy e-mailes támogatást kapnak. A gyenge angol nyelven írt válaszok vagy a nem megfelelő időben történő válaszok jelezhetik, hogy a webhely új, kicsi vagy nincs megfelelő adminisztrációs csoport. A robotos válaszok utalhatnak arra is, hogy a weboldal új.


A gyors háttérellenőrzés másik egyszerű módja az adott webhelyen írt Google-vélemények elküldése. Számos Bitcoin-barát oldal felajánlja a leányvállalatoknak jutalékot új játékosok bevezetéséért. A leányvállalatok általában olyan felülvizsgálati webhelyeket építenek, amelyek a legjobbakat sorolják fel, mert egy kis visszarúgást keresnek az említett oldalak népszerűsítéséért.

Ez azt jelenti, hogy továbbra is fontos körültekintően bízni az ezekről a webhelyekről írt tartalomban, ugyanakkor a krém mindig a tetejére emelkedik. A legjobb és legbiztonságosabb Bitcoin-fogadási oldalak általában sok különböző webhelyen kapnak szilárd értékeléseket.

Mint mindig, a bitcoin kaszinóval való szerencsejáték biztonságának egyik biztos módja az, hogy a bevételt a játék után offline állapotban tartsa, soha ne tegyen be többet, mint amennyit megengedhet magának, hogy veszítsen, és vegye fel a kapcsolatot a platformokkal, hogy feltegye a sok égető kérdést, mielőtt bármiféle pénznem kockáztatna egy adott hellyel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map