Mi a változékonyabb: Bitcoin vagy fogadási stratégiája?

Van szerencsejáték, és akkor kemény játék. A Bitcoin Gambling Guide hű követői, figyelmeztetünk. Ha a Bitcoin és a szerencsejáték, akkor van esély arra, hogy hajlamos legyen a kockázatra, nagyon él és jól van. Végül is kockáztat az asztali játékokon és a sportfogadáson, valamint a Bitcoin és más digitális pénznemek esetében is. A kriptopénzek ára 30-40% -ot ingadozhat egy napban az ég szerelmére, nem baj, ha egy hét vagy egy hónap.

Mit gondolsz mégis ingatagabb, a kriptovalutába való befektetésed vagy a fogadási stratégiád?

Az esélyek a kérdés megválaszolásához személyes elmélkedésben kell részt vennie, és őszintének kell lennie magával abban, hogy miként helyezi el a tétjeit, és hogyan dönt arról, hogy mely kriptovalutákba fektessen be. Ebben a bejegyzésben áttekint néhány dolgot, amire gondolnia kell körülbelül annak meghatározása szempontjából, hogy milyen volatilitást kezelhet, és hogy az, amit éppen csinál, kissé túl sokat ringatja a csónakot abban a részlegben.

Mi teszi a megfelelő befektetési stratégiát?

Kezdő befektető számára, függetlenül attól, hogy a befektetési eszköz részvény, kötvény, befektetési alap vagy Bitcoin-e, a dollárköltség-átlagolás jól működik. Kötelezi magát egy meghatározott összeg befektetésére minden héten, minden hónapban vagy akár minden évben, és ragaszkodik ehhez az összeghez, függetlenül attól, hogy a piac mit csinál az adott pillanatban.

Másrészt a fejlettebb befektetők arra fordíthatják az idejüket, hogy megpróbálják kitalálni, hogy a piac az elkövetkező órákban felfelé és lefelé halad-e, és megpróbálják kamatoztatni a volatilitást. Ez a napi kereskedés. Csak a napi kereskedők legfelsőbb százaléka keres komoly pénzt. A legtöbb ember kudarcot vall a stratégiával.

A nap végén az, ami egy megalapozott befektetési stratégiát jelent, személyes preferenciákra vezethető vissza. Az átlagember, függetlenül attól, hogy mennyit tud a kriptovalutáról vagy bármely más eszközosztályról, a legjobb, ha diverzifikált portfólióba fektet be, amely számos osztályt érint, és vagyonát különböző iparágakba és különböző típusú befektetésekbe helyezi.

Mi tesz jó fogadási stratégiát?

A jó fogadási stratégia lehetővé teszi, hogy kívánatos ütemben gyarapítsa a bankrollt anélkül, hogy kockáztatnia kellene a teljes megtörést. A továbbjutás elkerülésének része az volt, hogy vagy nagyon jól tudta játszani az esélyeket az asztaloknál, vagy megértette a sportfogadásokat ahhoz, hogy következetesen kiválassza a győzteseket. Ha ezt nem tudja megtenni, egyetlen bankroll-kezelési stratégia sem ment meg.

A legtöbb ügyes sportjátékozó a bankrolljának legfeljebb 5% -át fogadja el egyetlen játékra, és ez az 5% -os játék ritkán fordul elő, mert a legjobb játékosok tudják, hogy csak akkor szabad tétet tennie, ha bizonyos fokú bizonyossága van egy adott eredmény nagyon magas. A tét legideálisabb módja valószínűleg a tétje 1-2% -ának a tétje.

Egy másik stratégia az, hogy fogadni kell a bankrollt egységek alapján. Az egység egyszerűen egyenlő mértékű tét, amellyel kényelmesen viselhet eseményeket újra és újra. Ha csak akkor érzi jól magát, ha egyszerre 10 dollár értékű Bitcoin-t fogad el, akkor megfogadja ezt a 10 dollárt, és csak akkor növeli a 10 dolláros növekmények számát, ha valóban bízik a tétben.

A legváltozatosabb fogadási stratégia

A Martingale rendszer vitathatatlanul a legvillanóbb fogadási stratégia. Úgy tartja, hogy ha elveszít egy olyan tétet, amely páros szorzóval megegyező eredményt hoz, akkor egyszerűen megduplázza a tétjét a következő téten. Folytatja a tét megduplázását a győzelemig, majd újra kezdje a folyamatot egy kisebb tét mellett. Egyrészt ez a stratégia valóban gyors módja lehet a bankroll növelésének. Másrészt nem kell nagyon sok veszteség egymás után ahhoz, hogy a tét nagysága ugrásszerűen növekedjen, és valljuk be, a legtöbb embernek nincs korlátlan banklétszáma, amellyel játszhat.

Tehát mi illékonyabb?

Mivel a szerencsejátékosok és a Bitcoin rajongói, ha őszinték lennének önmagunkhoz, hosszú távon valószínű, hogy a szerencsejáték stratégiáink nem feltétlenül tesznek gazdaggá minket, ami azt jelenti, hogy az átlagember bankroll menedzsmentje sokkal ingatagabb, mint a kriptopiac. Ez különösen igaz, ha figyelembe vesszük, hogy a Bitcoin értéke 2017 végén megközelítette a 20 000 USD-t, ez eltűnt olyan alacsony, mint 3100 dollár az elmúlt márciusban, és most ismét a 11 000 dolláros szint körül ugrál. Aki 2017 előtt hosszú távon rendelkezik, most egészen a bankig nevet, de csak akkor, ha lenne mersze végig a játékban maradni. A hosszú távú győzelem valóban erről szól.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map