Miért választja több játékos a Tront az Ethereum helyett?

2019-es tanulmány elemző cég, a Dapp Review megmutatta a világnak, hogy 1,6 milliárd dolláros tevékenység ment keresztül a Tron hálózaton, köszönhetően a 432 000 felhasználónak, akiknek pénztárca címe értéket cserélt egymás között. Ami még beszédesebb, az a tény, hogy az akkori Tron hálózaton létező összes decentralizált alkalmazás 64% -a csak a szerencsejáték megkönnyítésére létezik. Néhány játék olyan egyszerű, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fogadjanak a digitális kutyafuttatásokra. Mások sokkal több funkciót, sztorit és játékelemet tartalmaznak, és 100-szorosát ígérik egy játékos kezdeti fogadásának.

A játék típusától függetlenül a lényeg az, hogy úgy tűnik, egyre több játékos választja a Tron hálózat használatát az Ethereum és más altcoinok felett, amelyek táplálják szerencsejáték vágyait.

Hogyan halmozódnak fel más altcoinok

Bár a piaci kapitalizáció szerint az Ethereum a világ második legértékesebb blokklánca, a szerencsejátékosok a magas tranzakciós díjak miatt 2018 végén kezdtek el távolodni tőle. Éppen ezért az Ethereum 2019 legnagyobb részében mind a Trontól, mind az EOS-tól elmaradt a szerencsejátékokra jellemző decentralizált alkalmazásokhoz kapcsolódó hálózaton keresztüli tranzakciós volumen szempontjából. A fogadásokhoz kapcsolódó napi mennyiség 4 millió dollár volt az Ethereum blokkláncon a tavalyi év első negyedévében.

Hasonlítsa össze ezt az EOS blokklánccal, amelyet harmadik generációs blokkláncnak neveztek el, hogy javítsa a skálázhatóságot és a tranzakciós sebességet, amely más blokkláncokat sújt, mindezt alacsonyabb költségek mellett. Az EOS napi 15 millió dollárt termelt a szerencsejáték-tranzakciókkal kapcsolatban, ami majdnem négyszer annyi, mint amit az Ethereum blokklánc feldolgozott, de még mindig jócskán elmarad a Tron hálózaton átesett 102 millió dollártól.

A Tron technikai oka gőzerőt kap

A Tron büszke arra, hogy gyors, de a legfelső szintű blokklánc létrehozása nem csupán a tranzakció sebességéről és a tranzakciós díjakról szól. Arról van szó, hogy jövedelmezőbbé tegye a blokklánc decentralizált alkalmazásainak felépítését, mint más blokkláncokon. A Tron Alapítvány a Tron hálózat fejlesztésének korai szakaszában felismert egy lehetőséget.

Az alapítvány úgy döntött, hogy igazán csábítóvá teszi az Ethereum fejlesztőinek átállását a Tron hálózatra. Gyorsító programot indítottak a fejlesztők számára, amely megszokta a Tron árnyalatait, és mindenkinek megmutatta, mennyire jövedelmező lehet a hálózat kiépítése a jövőben. Sokan döntöttek a váltás mellett, és most a Tron hálózat legnépszerűbb decentralizált szerencsejáték-alkalmazásai napi dollármilliókat hoznak tranzakciómennyiségbe.

A tranzakció volumenének növelése nagy jelentőséggel bír minden hálózatot támogató nonprofit alapítvány számára, mert a lakossági befektetők szemében ez egy blokklánc szó szerinti értékét vagy használati esetét tökéletesen igazolja.

Egyre több szerencsejátékos használja a Tront, mert a játékok biztonságosak, méltányos esélyt adnak a játékosoknak a győzelemre, és végül a hálózat nagyszerű munkát végez a fejlesztők kiszolgálásában.

Elég lesz-e az Ethereum 2.0-s frissítése az első számú hely megszerzéséhez?

Az Ethereum hálózatának tervei szerint egy frissítés valamikor ez év júliusában fejeződik be. Ennek előnye, hogy a frissítés bevezeti a tét fogalmát. Bárki, akinek jelentős mennyiségű ETH-zsetonja van, visszahelyezheti az érméket a hálózatba, hogy osztalékért cserébe biztosítsa azokat. Azoknak a személyeknek, akik érmék tétjét választják, minden bizonnyal mérlegelniük kell a kockázatot a jutalommal szemben, amikor eldöntik, hogy részt vesznek-e vagy sem. Az ETH zsetonok birtoklásával járó kockázat vállalásáért és a hálózat elkötelezettségének vállalásáért cserébe a befektetők osztalékot és hozamot fognak szerezni, amelyet ETH zsetonokban fizetnek ki.

Ily módon a frissítés mindenképpen előnyös a felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy a robusztus stakciós platform nem feltétlenül garantálja, hogy a jelenleg a Tron hálózaton dolgozó fejlesztők úgy döntsenek, hogy visszaváltanak, és visszajuttatják a játékötleteikkel kapcsolatos tranzakciós mennyiséget az Ethereumhoz. Ha az Ethereum kifejezetten a szerencsejáték mennyisége miatt akarja kihívni Tront, akkor a játékoknak kifizetődőbbnek kell lenniük a játékosok számára, több ilyen játéknak léteznie kell, és végső soron egyre több fejlesztőnek kell eldöntenie, hogy visszatér-e az Ethereumhoz.

Hogy ezek a dolgok valóban történnek-e vagy sem, még várat magára. Az azonban biztos, hogy mindaddig, amíg a szerencsejáték a decentralizált technológiák életképes felhasználási lehetőségeként szolgál, a blokklánc-hálózatok közötti háború tovább hevül, és ez végső soron jó a játékosok számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map