Miért virágoznak a Bitcoinot átfogó szerencsejáték-üzemeltetők

A Bitcoin szerencsejáték-oldalak kezdenek jobb eredményeket elérni azokhoz az operátorokhoz képest, amelyek nem. Ennek számos oka van, és ebben a bejegyzésben mindet feltárjuk. Madártávlatból az a fontos ebben az egyre növekvő tendenciában, hogy nem fog hamarosan lelassulni. Ha valami, akkor egyre gyorsabban fog mozogni. A Bitcoin nemcsak abszolút cselgáncs, amikor értéktároló és hosszú távú befektetéseinek értéke javul, hanem a fizetési szolgáltatók üzleti tevékenységét is megzavarja, és nagyobb és jobb dolgokra kényszeríti őket a verseny érdekében.

A nap végén, amikor a vállalkozásoknak versengeniük kell egymással a szerencsejáték-dollárok megszerzéséért, ez neked jó. Amint a szerencsejáték legalizálása az Egyesült Államokban és a világ többi részén folyamatosan bővül, a Bitcoin továbbra is növekszik az értékében, és egyre több vállalat befektet a kriptovalutába ilyen vagy olyan módon, azok, akik korai bevezetőkké válnak, megelőzik ezeket hogy nem.

A Bitcoin érlelése stabilizálja a szerencsejáték-vállalkozásokat

Ne tévedjen, a Bitcoin volatilitása tökéletes játékot jelent mind a játékosok, mind a befektetők számára. Hosszú távon azonban mindannyian szeretnénk, ha az ár stabilabb lenne, mint amilyen. A kormányok a világ minden tájáról továbbra is egyre több pénzt nyomtatnak azzal a céllal, hogy ösztönözzék a gazdaságokat olyan ösztönző csomagokkal, amelyek megakadályozzák a bolygót a recesszióban. Ez azt jelenti, hogy a kormány által támogatott pénznemek értéke riasztó ütemben csökken.

Ez az egész trend stabilizálja a Bitcoin-t. Bármennyire szeretik a szerencsejátékosok és a befektetők vadul indulni, hogy megpróbáljanak sok pénzt keresni, és a szerencsejáték-üzemeltetők ennek áldozataivá válnak, a vállalkozás felépítésénél a verseny lassú és egyenletes. Ezt teszik a szerencsejáték-üzemeltetők a nap végén. Vállalkozást építenek. Ezért tőzsdén jegyzett társaságok mindenütt megküzdenek, hogy pénzt kapjanak a kriptovaluta piacra. Úgy látják, hogy tovább folytatják vállalkozásuk építését, miközben a kriptovaluták eszközosztályként érlelődnek. Amikor egy szerencsejáték-üzemeltető elkötelezett egy jobb vállalkozás felépítése mellett, ez azt jelenti, hogy jobb ügyfélszolgálatot, jobb esélyeket és jobb promóciókat kínálnak Önnek.

Az összes pénznem egyébként is digitalizálódik

Libanon indulásra készül saját jegybanki digitális pénzneme. Nem is ez az első ország, amely ezen dolgozik. Oroszország csinálja, és Kína nemrég tesztként 1 millió dollárt adott digitális pénznemben.

A jegybanki digitális devizákkal kapcsolatban ez a helyzet: mindet kormányok ellenőrzik. Ezek a kormányok képesek cenzúrázni és / vagy diktálni, hogy mi történik és mi nem történik a pénznemükkel. Figyelemmel kísérhetik mindazt, amit tesznek, megvalósíthatják a Know Your Client követelményeket, és adóztathatnak Önöket, mint mindig.

Jó hír ezekről a pénznemekről, hogy tovább elmosják a határt a decentralizált kriptovaluták és a központi ellenőrzött digitális pénznemek között, amelyek a kormányzati ellenőrzésről szólnak. Amint a digitális pénznemek mindennapos valósággá válnak, a szerencsejátékosok egész generációjának könnyebb lesz áttérni a központi bankok által támogatottakra azokra, amelyek nem.

Miután ez megtörténik, a kriptovaluták értéke nem csak exponenciálisan növekszik, hanem a bankhoz nem kötött kriptovalutával való szerencsejáték ötlete is normává válik. Ez azt jelenti, hogy minden kaszinó üzemeltetőnek, aki jelenleg nem követi a kriptopénz trendjét, nem marad más választása, mint később. A helyzet az, hogy azok a szerencsejáték-üzemeltetők, akik korán lépnek be, a legtöbbet élvezik az örökbefogadási hullámban, mert az elején elkapták.

Összefoglalva, a Bitcoin szerencsejáték-szolgáltatók ugyanazon oknál fogva egyre nagyobb teret hódítanak a hagyományos szerencsejáték-márkáknál, mivel a tágabb kriptopénz-piac felzárkózik a hagyományos pénzügyi piachoz. Globális őrváltás történik, és minden digitális és elektronikus trendet mutat. Tapasztaltuk, hogy más technológiákkal, például mobiltelefonokkal és autókkal. A pénz a következő határ. Azok a szerencsejáték-üzemeltetők, akik most nem vesznek részt a Bitcoin-ban, később fizetnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map