Napi tájékoztató, február 10. – Minden, amit tudnod kell az aranyról ma!

Jó reggelt kereskedők,

A nemesfém, ARANY, 1838,56-nál zárt, miután 1848,51-es csúcsot és 1828,81-es mélypontot ért el. A ARANY Az árak kedden a harmadik egymást követő ülésen növelték nyereségüket az amerikai dollár növekvő gyengesége és az amerikai fiskális ösztönző remények közepette.. ARANY az árak 1% -kal, egy hét csúcsra ugrottak kedden, annak a növekvő várakozásoknak köszönhetően, hogy hamarosan kézbesítik az 1,9 billió dolláros amerikai ösztönző csomagot. Az amerikai törvényhozók olyan költségvetési tervvel rendelkeznek, amely a republikánusok támogatása nélkül a kongresszuson keresztül nyomhatja Joe Biden amerikai elnök által javasolt koronavírus-mentesítési csomagot, és ezt a jogszabályt várhatóan március 15-e előtt fogják elfogadni. Ezek a megugró várakozások nyomán nehezedtek az amerikai dollárra támogatást nyújtva a sárga fém áraihoz.

 

Kedden az amerikai dollár több mint egy hét alatt a legalacsonyabb szintre csúszott, így a nemesfémek olcsóbbak más devizák birtokosai számára. ARANY fedezetnek tekinthető az infláció és a deviza leépülés ellen, amely valószínűleg a széles körű ösztönző intézkedések következménye. Joe Biden amerikai elnök szerint az 1400 dolláros ösztönző ellenőrzések nagysága nem tárgyalható, de a törvényjavaslat egyes részeiről tárgyalni lehetne. Azt mondta, hogy megígérték, hogy 1400 dollárt szállítanak az amerikaiaknak, és megkapják. Ugyanakkor azt is szerette volna, ha bizonyos embereket céloznak meg az ingerellenőrzések, amelyek kizárják a magasabb jövedelmű csoportba tartozókat.

 

A törvényjavaslat elfogadása után Biden terve olyan programokat is finanszírozna, amelyek szövetségi munkanélküliségi biztosítást és állami, helyi és törzsi kormányok pénzügyi támogatását tartalmazzák. Eközben a heti 300 dolláros szövetségi munkanélküliség-ellenőrzés, amelyet a kongresszus decemberben hagyott jóvá, a 900 milliárd dolláros koronavírus-mentesítési törvény részeként, márciusban lejár. Elnöki kampánya során Biden megígérte a munkanélküliségi rendszer megreformálását, és azt is elmondta, hogy a Kongresszussal együttműködve kiterjeszti a decemberben megújított CARES-törvény alapján engedélyezett munkanélküli-segélyeket a válság idejéig. Az elnök azt javasolta, hogy szeptemberig juttasson 400 dollár szövetségi munkanélküli-juttatást az ellátások meghosszabbítására.

 

Az amerikai ösztönzésen kívül kedden az amerikai dollár gyenge volt a koronavírus elleni oltások lassú szállítása miatt az Egyesült Államokban. Eddig csaknem 30 millió adag koronavírus-vakcinát osztottak szét az Egyesült Államokban, ami messze elmarad attól a 100 millió dózistól, amelyet Trump 2020 végéig ígért. Biden 100 millió vakcina-jabot tűzött ki célul az első 100 napban. adminisztrációja. Javaslata mintegy 160 milliárd dollárt különít el egy nemzeti oltási programra. Biden azt is kérte, hogy a kongresszus juttassa el a vírus kezeléséhez szükséges pénzeket. Felkérte a kongresszust, hogy adja át neki hamarosan az ösztönző csomagot, mivel elkötelezett amellett, hogy az első 100 nap határidején belül 100 millió oltóanyagot juttasson el az amerikaiakhoz.

Biden javasolt csomagja szerint a gyermekadó-visszatérítés kiterjeszti a jelenlegi támogatást is, amely feljogosítja a családokat 2000 dollár igénylésére 17 éven aluli gyermekek után. Jóváhagyása esetén a követelések egy kisgyermek esetében évi 3600 dollárra emelkednének, és akár évi 3000 dollárig egy idősebb gyermek után.

Adatszinten, GMT 16: 00-kor érkezett az NFIB kisvállalkozói indexe januárra, amely 95,0-ra esett vissza a várt 96,6-hoz képest, ami a zöldháton nehezedett és támogatta a ARANY árak. 20:00 GMT-kor felszabadították a JOLTS állásajánlatokat, amelyek 6,65 millió dolláros emelkedést mutattak az amerikai dollárt támogató várható 6,42 millióval szemben, és korlátozták a sárga fémárak további növekedését..

Napi technikai szintek

Támogassa az ellenállást

1 814,14 1 847,44


1 794,07 1 860,67

1 780,84 1 880,74

Forgatópont: 1 827,37

Szerdán nemesfém kereskedelem ARANY továbbra is bullish, az előző előrejelzésnek megfelelően. 1840-es árfolyamon kereskedik, és az 1844-es közvetlen ellenállási terület alatt van. Az alsó oldalon a támasz 1834 és 1828 szinten marad. Az 1844-es bullish kitörés meghosszabbíthatja a vásárlási trendet az 1852-ig. A bullish torzítás valószínűleg 1828 fölött uralkodik. Mivel ez a szint kissé távol áll a jelenlegi piaci ártól, figyelnünk kell arra, hogy az 1844 alatti csökkenés csökkenjen. Sok szerencsét!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map