Szerencsejáték, játék állítólag az Ethereum, Tron érték magasabb

Úgy tűnik, hogy a Tron és az Ethereum altcoinok köszönhetik a játékosoknak és a játékosoknak a jelentős növekedésért, amelyet mindkét hálózat lát a napi aktív felhasználók számában, amelyek mindkét platformon pénztárcát nyitnak. Ez a DappRadar blokklánc-elemző cég jelentése szerint.

Az Ethereum hálózathoz csatlakozó egyedi pénztárcákon tranzakciókat kezdeményező napi aktív felhasználók száma ebben az évben 82% -kal nőtt az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest. A Tron viszont jelentősen megnöveli az aktív egyedi pénztárcák számát, és a blokkláncán 33% -kal több akció valósul meg.

Ilyen fantasztikus növekedés mellett két olyan projekt között, amelyek egyaránt tartalmazzák a szerencsejátékkal és a játékkal kapcsolatos résekhez kapcsolódó decentralizált alkalmazások arányát, egyesek számára természetesnek tűnhet, hogy az EOS, egy platform, amely mindkét kategóriában sok alkalmazást is tartalmaz, és nagyban megkönnyítheti a tranzakciókat gyorsabb, mint az Ethereum hálózat, ugyanolyan gyorsan növekedne. A DappRadar-jelentés mégis mást javasol.

Miért csökkent az EOS 61% -kal az aktív pénztárcákban?

Az ugyanabban a jelentésben szereplő versenytársaival ellentétben az EOS hálózat egyedi pénztárcáinak száma valóban 61% -kal csökkent. A 2019 durranással kezdődött, de az EIDOS néven ismert, zsetonok látványosan kevéssé hatékony területe felelős az EOS platformon a múlt év utolsó három vagy négy hónapjában bekövetkezett jelentős hálózati torlódásokért.

A naponta feldolgozott EOS-szerződések száma rövid idő alatt 43% -kal csökkent. Ennek oka, hogy a felhasználók kitalálták, hogy képesek automatizálni az EOS-tokenek elküldését az EIDOS-szerződésre a hálózaton, és gyors hasznot hozni, de ahogy egyre többen kezdték ezt megtenni, az összes hálózati erőforrás a légcsepphez kapcsolódó tranzakciók felé kezdett haladni..

Ez hatékonyan megnöveli a hálózaton belüli szerződések végrehajtásának költségeit ezerszer, ezért a hálózat lelassult, és jelentős számú ember csalódottság miatt abbahagyja az összes együttes használatát. Az airdrop lényegében hasonló hatást váltott ki, mint ami akkor történik, amikor egy hackerek vagy egy blokklánc-hálózat rosszindulatú szereplői megpróbálják elindítani az úgynevezett DDOS-támadást. Ekkor az emberek bejelentkeznek egy hálózatba, és spamelnek, hogy mindent lelassítsanak, így az emberek pénzt, józan eszüket vagy mindkettőt veszítenek.

Mindhárom projekt előtt álló kihívások

Az EOS hálózat aktív pénztárca-felhasználása továbbra is csökken, mivel 2020 előre halad. Mondanom sem kell, hogy rengeteg munka vár arra, hogy a hálózat visszanyerje leghűségesebb felhasználói bizalmát. Ennek ellenére, csak azért, mert az Ethereum és a Tron növekszik, még nem jelenti azt, hogy ők sem néznek szembe jelentős kihívásokkal.

A valóság az, hogy mindkét hálózat növekedésének nagy része magas kockázatú / magas jövedelmű iparhoz, a szerencsejátékhoz kötődik. Míg a hagyományos központosított kaszinók gyakorlatilag rendelkeznek pénznyomtatási engedéllyel és számíthatnak a kasszájukra, hogy folytathassák a nagy téglaépítésű létesítmények építését, a Tron vagy az Ethereum hálózat hasonló spamhelyzete hasonló eredményeket hozna.

Azt is fontos megjegyezni, hogy különösen Tron növekedése a szerencsejátéktól és a játéktól függ. A platformon a szerencsejáték és a magas kockázati kategóriájú felhasználások felelősek azért, hogy az összes felhasználó 83% -át Tron-zsetonok továbbítsák egymás között. Ez nagyszerű a szerencsejáték, mint használati eset szempontjából, de ideális esetben egy hálózat azt akarja, hogy a felhasználói bázisa diverzifikált legyen, akárcsak bármely más szilárd vállalkozás vagy befektetés.

Ott ragyog az Ethereum. A platform 163% -os növekedést ért el Játékok és Piactér kategóriában. Január legnagyobb sikere a Brave Frontier Heroes néven ismert játék volt, amely napi több mint 1200 aktív pénztárcának ad otthont. A PoolTogether szerencsejáték is megduplázta felhasználói körét a múlt hónapban.

Mi következik a szerencsejáték-barát trió számára?

Nem sok minden más altcoin projekt tehet azért, hogy ledöntse az Ethereumot a sügéréről, mint a világ második legértékesebb kriptovalutájáról. Ez egyszerűen azért van, mert az ETH az eredeti altcoin, és a hálózat különböző kategóriákba sorolja a felhasználókat úgy, hogy a fiatalabb, feltörekvő blokkláncok hosszú ideig nem tudnak eljutni, már csak a márka ismertségének hiánya miatt..

Ennek ellenére mindhármuknak ugyanazt kell igazolnia a szerencsejáték és a játék kapcsán. Hogy gyorsan kiszolgálják a felhasználókat, lehetővé tegyék mindenki számára, hogy tisztességesen játsszanak, és természetesen lehetőséget adnak minden játékosnak és játékosnak arra, hogy nagyot nyerjen.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map